Povezane vesti
Karleuša se javno obratila Tanji Savić zbog koncerta u Areni! Njene reči gađaju pravo u centar, pogledajte šta joj je sve…
Kurir 24.11.2024
Tokom prošle noći (23.11.2024.) u krcatoj Areni Tanja Savić napravila je spektakl za pamćenje. Mnoge njene kolege bile su na licu mesta kako bi podržale najpoznatiju Zvezdu Granda, a putem društvenih mreža sada se oglasila i Jelena Karleuša koja je imala… »
"Pre braka sam znala samo jaja da skuvam" Nikolina Kovač se mlada udala, a sada ispričala kako su joj prošle godine uz Sašu…
Kurir 24.11.2024
Pevačica Nikolina Kovač pokazala je svoje kulinarske veštine na takmičenju u pripremi pica, gde je govorila o važnosti snalažljivosti u kuhinji. Takođe, podelila je i svoje mišljenje o uspehu svoje koleginice Tanje Savić, koja je nedavno održala svoj… »
Ova zvezda Granda čestitala javno tanji Savić zbog spektakla u areni! Bićete iznenađeni kada vidite o kome je reč
Kurir 24.11.2024
Pevačica Tanja Savić proslavila je 20 godina karijere. Tim povodom u Beogradskoj areni napravila je prvi solistički koncert, koji je održan sinoć. 23. novembra, pred prepunom halom. Bez scenarija, sa mnogo ljubavi i volje, Tanja se potpuno predala… »
"Kad smo hteli da se okupimo, ona rekla ne": Stare Zvezde Granda ispalile Tanju Savić, bivši čak objavio snimak s parama
Mondo 24.11.2024
Pevačica Tanja Savić održala je svoj prvi solistički koncert u Areni, na kojoj se pojavio samo jedan kolega s kojim je počela karijeru. Od Slavice Ćukteraš, Nemanje Nikolića, Stevana Anđelkovića i pevača s kojim je bila u emotivnoj vezi, Darka… »
Ekskluzivno za kurir! Prva izjava tanjinog dečka Mukija: Otkrio šta najviše voli kod pevačice, kako je savetuje i koliko mu…
Kurir 24.11.2024
Tanja Savić sinoć je održala spektakularni koncert u Beogradskoj Areni, a kako je i sama rekla ništa ne bi bilo kao što jeste da nije imala podršku svog partnera Muhameda Mukija Bešića, sa kojim je pevačica već duže vreme u skladnoj vezi. Ekipa Kurira po… »
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic 24.11.2024
Tanja Savić napravila je juče spektakularan koncert u beogradskoj Areni. Tanja Savić, za publiku je otpevala svoje najveće hitove, a ljudi su je pozdravljali ovacijama. U jednom trenutku pevačica je sišla u publiku i zajedno sa njima podelila svoju… »
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo 24.11.2024
Tanja Savić pozvala je svoje kolege iz prve postave Zvezda Granda na koncert, a odazvao se samo on. Pevačica Tanja Savić održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a njena publika u glas je pevala najveće hitove do kasno u noć. Dugo se pričalo o… »
(Video) "moji sinovi, fudbaler i programer": Tanja Savić izvela naslednike na binu na koncertu: Pucaju emocije, dečaci se…
Blic 23.11.2024
Tanja Savić večeras je priredila spektakularan koncert u beogradskoj Areni. Najemotivniji trenutak sigurno je taj kada je na binu izvela svoje sinove Maksima i Đorđa. Stariji dečak bio je u odeven u svečano odelo, dok je mlađi bio u opuštenom izdanju. -… »
Šok u Areni! Dragana Mirković se pojavila na ekranu na koncertu Tanje Savić, publika u transu: "Žao mi je što nisam sa tobom"…
Blic 23.11.2024
Pevačica Tanja Savić večeras, 23. novembra, ima svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Tanja Savić napravila je pravi spektakl u Areni, a njena koleginica Dragana Mirković obratila se koleginici i publici video porukom. - Žao mi je… »
"Mama i tata su mi prvi put tu večeras": Tanja Savić u vatreno crvenoj haljini otvara koncert u Areni: "Da nije Mukija ništa…
Blic 23.11.2024
Pevačica Tanja Savić poznata kao jedna od učesnica prve sezone "Zvezda Granda", večeras, 23. novembra, održaće svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Pre dve decenije, Tanja je prvi put kročila na scenu u muzičkom takmičenju i od tada… »
(Video) Uups! Tanji Savić se otkopčala haljina na bini usred koncerta Njena reakcija carska: Pevačica zablistala u crvenoj…
Blic 23.11.2024
Tanja Savić večeras ima svoj veliki koncert u beogradskoj Areni. Pevačicu je publika pozdravila ovacijama kada je izašla na binu, a ona je svoju ljubav prema ljudima koji su došli iskazala sledećim rečima: - Kad sam izlazila na binu mislila sam da će… »
Vesti dana »
Pet golova, dva penala i direktan crveni! Ako ste prespavali spektakl na Asteki - ovo morate pogledati! Engleska je preživela pakao u Meksiku! (video)
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Tragičar dana: Brazil – nekad velesila, danas svačija mušterija
Sport klub pre 31 minutajoš 23 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Južne vesti pre 16 minutajoš 21 povezana
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Nova pre 26 minutajoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 21 minutajoš 13 povezanih