Povezane vesti

Karleuša se javno obratila Tanji Savić zbog koncerta u Areni! Njene reči gađaju pravo u centar, pogledajte šta joj je sve…

Karleuša se javno obratila Tanji Savić zbog koncerta u Areni! Njene reči gađaju pravo u centar, pogledajte šta joj je sve…

Kurir pre 3 dana
Tokom prošle noći (23.11.2024.) u krcatoj Areni Tanja Savić napravila je spektakl za pamćenje. Mnoge njene kolege bile su na licu mesta kako bi podržale najpoznatiju Zvezdu Granda, a putem društvenih mreža sada se oglasila i Jelena Karleuša koja… »
"Pre braka sam znala samo jaja da skuvam" Nikolina Kovač se mlada udala, a sada ispričala kako su joj prošle godine uz Sašu…

"Pre braka sam znala samo jaja da skuvam" Nikolina Kovač se mlada udala, a sada ispričala kako su joj prošle godine uz Sašu…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Nikolina Kovač pokazala je svoje kulinarske veštine na takmičenju u pripremi pica, gde je govorila o važnosti snalažljivosti u kuhinji. Takođe, podelila je i svoje mišljenje o uspehu svoje koleginice Tanje Savić, koja je nedavno održala… »
Ova zvezda Granda čestitala javno tanji Savić zbog spektakla u areni! Bićete iznenađeni kada vidite o kome je reč

Ova zvezda Granda čestitala javno tanji Savić zbog spektakla u areni! Bićete iznenađeni kada vidite o kome je reč

Kurir pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić proslavila je 20 godina karijere. Tim povodom u Beogradskoj areni napravila je prvi solistički koncert, koji je održan sinoć. 23. novembra, pred prepunom halom. Bez scenarija, sa mnogo ljubavi i volje, Tanja se potpuno predala… »
"Kad smo hteli da se okupimo, ona rekla ne": Stare Zvezde Granda ispalile Tanju Savić, bivši čak objavio snimak s parama

"Kad smo hteli da se okupimo, ona rekla ne": Stare Zvezde Granda ispalile Tanju Savić, bivši čak objavio snimak s parama

Mondo pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić održala je svoj prvi solistički koncert u Areni, na kojoj se pojavio samo jedan kolega s kojim je počela karijeru. Od Slavice Ćukteraš, Nemanje Nikolića, Stevana Anđelkovića i pevača s kojim je bila u emotivnoj vezi, Darka… »
Ekskluzivno za kurir! Prva izjava tanjinog dečka Mukija: Otkrio šta najviše voli kod pevačice, kako je savetuje i koliko mu…

Ekskluzivno za kurir! Prva izjava tanjinog dečka Mukija: Otkrio šta najviše voli kod pevačice, kako je savetuje i koliko mu…

Kurir pre 3 dana
Tanja Savić sinoć je održala spektakularni koncert u Beogradskoj Areni, a kako je i sama rekla ništa ne bi bilo kao što jeste da nije imala podršku svog partnera Muhameda Mukija Bešića, sa kojim je pevačica već duže vreme u skladnoj vezi. Ekipa… »
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom

(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom

Blic pre 3 dana
Tanja Savić napravila je juče spektakularan koncert u beogradskoj Areni. Tanja Savić, za publiku je otpevala svoje najveće hitove, a ljudi su je pozdravljali ovacijama. U jednom trenutku pevačica je sišla u publiku i zajedno sa njima podelila svoju… »
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač

"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač

Mondo pre 3 dana
Tanja Savić pozvala je svoje kolege iz prve postave Zvezda Granda na koncert, a odazvao se samo on. Pevačica Tanja Savić održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a njena publika u glas je pevala najveće hitove do kasno u noć. Dugo se… »
(Video) "moji sinovi, fudbaler i programer": Tanja Savić izvela naslednike na binu na koncertu: Pucaju emocije, dečaci se…

(Video) "moji sinovi, fudbaler i programer": Tanja Savić izvela naslednike na binu na koncertu: Pucaju emocije, dečaci se…

Blic pre 3 dana
Tanja Savić večeras je priredila spektakularan koncert u beogradskoj Areni. Najemotivniji trenutak sigurno je taj kada je na binu izvela svoje sinove Maksima i Đorđa. Stariji dečak bio je u odeven u svečano odelo, dok je mlađi bio u opuštenom… »
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na…

(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na…

Blic pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić poznata kao jedna od učesnica prve sezone "Zvezda Granda", večeras, 23. novembra, održaće svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Pre dve decenije, Tanja je prvi put kročila na scenu u muzičkom takmičenju i… »
Šok u Areni! Dragana Mirković se pojavila na ekranu na koncertu Tanje Savić, publika u transu: "Žao mi je što nisam sa…

Šok u Areni! Dragana Mirković se pojavila na ekranu na koncertu Tanje Savić, publika u transu: "Žao mi je što nisam sa…

Blic pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić večeras, 23. novembra, ima svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Tanja Savić napravila je pravi spektakl u Areni, a njena koleginica Dragana Mirković obratila se koleginici i publici video porukom. - Žao mi… »
"Mama i tata su mi prvi put tu večeras": Tanja Savić u vatreno crvenoj haljini otvara koncert u Areni: "Da nije Mukija ništa…

"Mama i tata su mi prvi put tu večeras": Tanja Savić u vatreno crvenoj haljini otvara koncert u Areni: "Da nije Mukija ništa…

Blic pre 4 dana
Pevačica Tanja Savić poznata kao jedna od učesnica prve sezone "Zvezda Granda", večeras, 23. novembra, održaće svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Pre dve decenije, Tanja je prvi put kročila na scenu u muzičkom takmičenju i… »
(Video) Uups! Tanji Savić se otkopčala haljina na bini usred koncerta Njena reakcija carska: Pevačica zablistala u crvenoj…

(Video) Uups! Tanji Savić se otkopčala haljina na bini usred koncerta Njena reakcija carska: Pevačica zablistala u crvenoj…

Blic pre 4 dana
Tanja Savić večeras ima svoj veliki koncert u beogradskoj Areni. Pevačicu je publika pozdravila ovacijama kada je izašla na binu, a ona je svoju ljubav prema ljudima koji su došli iskazala sledećim rečima: - Kad sam izlazila na binu mislila sam da… »
Cela porodica i komšiluk iz Smedereva stigli na koncert Tanje Savić: Majka puca od sreće, a evo šta kaže za njenog 11…

Cela porodica i komšiluk iz Smedereva stigli na koncert Tanje Savić: Majka puca od sreće, a evo šta kaže za njenog 11…

Blic pre 4 dana
Karići došli u besnoj mašini, a žena milionera u šarenoj bundi: Pola estrade na koncertu Tanje Savić: Svi se skockali -…

Karići došli u besnoj mašini, a žena milionera u šarenoj bundi: Pola estrade na koncertu Tanje Savić: Svi se skockali -…

Blic pre 4 dana

Vesti dana »