Povezane vesti

Pašalić razgovarao sa Vesićem, ali i uhapšenima na protestu u Novom Sadu

Pašalić razgovarao sa Vesićem, ali i uhapšenima na protestu u Novom Sadu

N1 Info pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao Okružni zatvor u Novom Sadu i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar građevinarstva u ostavci Goran Vesić koji štrajkuje glađu, javlja jutros RTS. Pašalić je rekao da… »
72 Sata ne jede: Zaštitnik građana: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim

72 Sata ne jede: Zaštitnik građana: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim

Blic pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za Tanjug… »
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim

Vreme pre 20 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za Tanjug… »
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu

Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu

Danas pre 39 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao Okružni zatvor u Novom Sadu i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar građevinarstva u ostavci Goran Vesić koji štrajkuje glađu, javlja jutros RTS. Pašalić je rekao da… »
"Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim" Zaštitinik građana Zoran Pašalić o poseti ministru u…

"Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim" Zaštitinik građana Zoran Pašalić o poseti ministru u…

Kurir pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je rekao da je… »

Insajder pre 1 sat
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: Zaštitnik građana obavio 21 razgovor

Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: Zaštitnik građana obavio 21 razgovor

Kurir pre 1 sat
Pašalić je obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za rekao da je obavio razgovor, kako sa pritvorenicima koji su uhapšeni na protestima u Novom Sadu povodom tragedije na… »

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je… »

Euronews pre 3 sata

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik… »
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu, Vesić i dalje štrajkuje glađu

Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu, Vesić i dalje štrajkuje glađu

Sputnik pre 4 sati

RTS pre 5 sati
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao okružni zatvor u Novom Sadu, poznatiji kao Klisa, i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za rekao da je obavio razgovor… »

Vesti dana »