Povezane vesti
Pašalić razgovarao sa Vesićem, ali i uhapšenima na protestu u Novom Sadu
N1 Info pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao Okružni zatvor u Novom Sadu i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar građevinarstva u ostavci Goran Vesić koji štrajkuje glađu, javlja jutros RTS. Pašalić je rekao da… »
72 Sata ne jede: Zaštitnik građana: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Blic pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za Tanjug… »
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Vreme pre 20 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za Tanjug… »
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu
Danas pre 39 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao Okružni zatvor u Novom Sadu i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar građevinarstva u ostavci Goran Vesić koji štrajkuje glađu, javlja jutros RTS. Pašalić je rekao da… »
"Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim" Zaštitinik građana Zoran Pašalić o poseti ministru u…
Kurir pre 27 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je rekao da je… »
Insajder pre 1 sat
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: Zaštitnik građana obavio 21 razgovor
Kurir pre 1 sat
Pašalić je obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za rekao da je obavio razgovor, kako sa pritvorenicima koji su uhapšeni na protestima u Novom Sadu povodom tragedije na… »
RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je… »
Euronews pre 3 sata
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Zaštitnik građana Zoran Pašalić obavio je u petak i subotu vanrednu posetu okružnom zatvoru u Novom Sadu poznatijem kao Klisa i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik… »
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu, Vesić i dalje štrajkuje glađu
Sputnik pre 4 sati
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu, Vesić i dalje štrajkuje glađu
RTS pre 5 sati
Zaštitnik građana Zoran Pašalić vanredno je obišao okružni zatvor u Novom Sadu, poznatiji kao Klisa, i obavio razgovor sa 21 pritvorenikom, među kojima je i ministar u ostavci Goran Vesić. Zaštitnik građana je za rekao da je obavio razgovor… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 27 minutajoš 7 povezanih
Džavonte Smart izdominirao u dresu Amerike: Solidnu partiju pružio i Frenk Kaminski!
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih