Повезане вести

Управник затвора: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање

Управник затвора: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање

РТС 24.11.2024
Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић, који је у притвору, и даље штрајкује глађу, али да није животно угрожен. "Горан Весић… »
Управник затвора: Весић већ 90 сати штрајкује глађу, али није животно угрожен

Н1 Инфо 24.11.2024
Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно угрожен. „Горан Весић… »

Недељник 24.11.2024
Након што је ВЈТ објавио саопштење да је ухапшено 11 особа одговорних за пад надсрешнице у Новом Саду, када је страдало 15 људи, на том списку нашао се и министар у ставци Горан Весић. Њему је одређен притвор од 30 дана, након… »
Управник затвора: Весић није животно угрожен

Управник затвора: Весић није животно угрожен

Вести онлине 24.11.2024
Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно угрожен. – Горан Весић… »
"Весић пије само воду, одбија храну" Огласио се управник Окружног затвора у Новом Саду: За сада није животно угрожен

"Весић пије само воду, одбија храну" Огласио се управник Окружног затвора у Новом Саду: За сада није животно угрожен

Курир 24.11.2024
Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је данас да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно угрожен. "Горан… »
"Весић и даље штрајкује глађу, покушао сам да га зауставим" Заштитник грађана Зоран Пашалић о посети министру у оставци у…

"Весић и даље штрајкује глађу, покушао сам да га зауставим" Заштитник грађана Зоран Пашалић о посети министру у оставци у…

Курир 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић обавио је у петак и суботу ванредну посету окружном затвору у Новом Саду познатијем као Клиса и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весић. Заштитник… »
Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду: "Весић и даље штрајкује глађу"

Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду: "Весић и даље штрајкује глађу"

НИН 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић ванредно је обишао Окружни затвор у Новом Саду и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар грађевинарства у оставци Горан Весић који штрајкује глађу, јавља јутрос РТС. Пашалић… »
Јандрић: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање

Јандрић: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање

Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. Управник Окружног затвора у Новом Саду, Миле Јандрић изјавио је данас да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно… »
"Пије само воду, одбија храну": Управник Окружног затвора у Новом Саду се огласио о Весићу: За сада није животно угрожен

"Пије само воду, одбија храну": Управник Окружног затвора у Новом Саду се огласио о Весићу: За сада није животно угрожен

Блиц 24.11.2024
Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је данас да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно угрожен. - Горан… »
Управник затвора: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање; Пашалић: И даље штрајкује глађу, покушао…

Управник затвора: Весић није животно угрожен, пратимо његово здравствено стање; Пашалић: И даље штрајкује глађу, покушао…

РТВ 24.11.2024
НОВИ САД - Управник Окружног затвора у Новом Саду Миле Јандрић изјавио је данас да министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић који је у притвору и даље штрајкује глађу, али да није животно… »
Влада Србије већ укинула имунитет Горану Весићу

Влада Србије већ укинула имунитет Горану Весићу

Југмедиа 24.11.2024
Влада Србије је још у петак, 22. новембра укинула имунитет министру грађевинарства у оставци Горану Весићу, после чега му је одређен притвор, потврђено је Тањугу у Влади. Весић је ухапшен 21. новембра са још 11 особа због… »
7 на Н1: Оставке и хапшења, губи ли Вучић први пут контролу?

7 на Н1: Оставке и хапшења, губи ли Вучић први пут контролу?

Н1 Инфо 24.11.2024
У акцији Застани Србијо на 15 минута - 4.370 људи. Пребројао их председник Вучић у главу. Није међу њима бројао своје, а није да није имао шта да броји. Три дана блокаде зграде суда и Тужилаштва у Новом саду. Укупно три оставке… »
Пашалић разговарао са Весићем, али и ухапшенима на протесту у Новом Саду

Пашалић разговарао са Весићем, али и ухапшенима на протесту у Новом Саду

Н1 Инфо 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић ванредно је обишао Окружни затвор у Новом Саду и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар грађевинарства у оставци Горан Весић који штрајкује глађу, јавља јутрос РТС. Пашалић… »
Заштитник грађана обишао притворенике у затвору на Клиси: Весић и даље штрајкује глађу

Заштитник грађана обишао притворенике у затвору на Клиси: Весић и даље штрајкује глађу

Радио 021 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић обишао је затвор у Новом Саду и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар грађевинарства у оставци Горан Весић који штрајкује глађу. Пашалић је рекао да је у затвору на Клиси у… »
72 Сата не једе: Заштитник грађана: Весић и даље штрајкује глађу, покушао сам да га зауставим

72 Сата не једе: Заштитник грађана: Весић и даље штрајкује глађу, покушао сам да га зауставим

Блиц 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић обавио је у петак и суботу ванредну посету окружном затвору у Новом Саду познатијем као Клиса и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весић. Заштитник… »
Пашалић: Весић и даље штрајкује глађу, покушао сам да га зауставим

Време 24.11.2024
Заштитник грађана Пашалић посетио притворене на Клиси, Весић наставља штрајк глађу

Заштитник грађана Пашалић посетио притворене на Клиси, Весић наставља штрајк глађу

Данас 24.11.2024

Инсајдер 24.11.2024
Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду: Заштитник грађана обавио 21 разговор

Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду: Заштитник грађана обавио 21 разговор

Курир 24.11.2024
Пашалић је обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весић. Заштитник грађана је за рекао да је обавио разговор, како са притвореницима који су ухапшени на протестима у Новом Саду поводом… »

Еуроневс 24.11.2024

Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. Заштитник грађана Зоран Пашалић обавио је у петак и суботу ванредну посету окружном затвору у Новом Саду познатијем као Клиса и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весић… »
Пашалиц́ обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду, Весиц́ и даље штрајкује глађу

Пашалиц́ обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду, Весиц́ и даље штрајкује глађу

Спутник 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалиц́ обавио је у петак и суботу ванредну посету окружном затвору у Новом Саду познатијем као Клиса и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весиц́. Заштитник… »
Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду, Весић и даље штрајкује глађу

Пашалић обишао притворенике у окружном затвору у Новом Саду, Весић и даље штрајкује глађу

РТС 24.11.2024
Заштитник грађана Зоран Пашалић ванредно је обишао окружни затвор у Новом Саду, познатији као Клиса, и обавио разговор са 21 притвореником, међу којима је и министар у оставци Горан Весић. Заштитник грађана је за рекао да је… »

Вести дана »