Povezane vesti
"Uzimao sam drogu i alkohol da mi bude dobro": Poznati pevač zgrozio javnost izjavom o porocima: "Kakav pakao? Uživao sam u…
Blic 24.11.2024
Roker Mladen Vojičić Tifa svojevremeno je otvoreno govorio o konzumiranju narkotika. Tifa je šokirao sve kada je rekao da je uživao u nedozvoljenim supstancama. - Kakav pakao? Ja sam tad pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav… »
"Mešao sam heroin i lsd, uzimao sam da mi bude dobro": Ispovest slavnog Tife zapanjila sve, jedno mu je životno pravilo
Mondo 24.11.2024
Mladen Vojičić Tifa govorio je o konuzumiranju narkotika. Proslavljeni roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s "Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Nikada nije krio da je… »
"Mešao sam heroin i LSD, uzimao sam drogu da mi bude dobro" Šokantna ispovest poznatog rokera o narkoticima: Ne kajem se zbog…
Kurir 24.11.2024
Roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s " Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. On je u emisiji "Balkan info" ispričao njegovo iskustvo sa drogom. - Ranije sam pio da mi bude… »
Vesti dana »

Vučić: Prevarili su se oni koji su mislili da će srušiti Srbiju, pobedićemo ubedljivije kada budu izbori
RTS pre 22 minutajoš 36 povezanih

Vreme u Srbiji: U Zaječaru, Ćupriji i Kruševcu 40 stepeni, Leskovac na 39, Vranje 36 stepeni
Jug press pre 2 satajoš 49 povezanih

Otvoren memorijalni park u Jagodini koji nosi ime Dragana Markovića Palme
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Putin ga smenio, pa pronađen mrtav u Moskvi par sati kasnije: Ko je bivši ministar saobraćaja, FSB ga "upozorio"
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

UŽIVO Protesti širom Srbije: Počele blokade raskrsnica u Novom Sadu
Danas pre 32 minutajoš 37 povezanih