Повезане вести
"Узимао сам дрогу и алкохол да ми буде добро": Познати певач згрозио јавност изјавом о пороцима: "Какав пакао? Уживао сам у…
Блиц 24.11.2024
Рокер Младен Војичић Тифа својевремено је отворено говорио о конзумирању наркотика. Тифа је шокирао све када је рекао да је уживао у недозвољеним супстанцама. - Какав пакао? Ја сам тад пио да ми буде добро. Узимао сам дрогу да… »
"Мешао сам хероин и лсд, узимао сам да ми буде добро": Исповест славног Тифе запањила све, једно му је животно правило
Мондо 24.11.2024
Младен Војичић Тифа говорио је о конузумирању наркотика. Прослављени рокер Младен Војичић Тифа, који се налази на слављеничкој турнеји с "Бијелим дугметом" својевремено је испричао све о конзумирању недозвољених супстанци… »
"Мешао сам хероин и ЛСД, узимао сам дрогу да ми буде добро" Шокантна исповест познатог рокера о наркотицима: Не кајем се због…
Курир 24.11.2024
Рокер Младен Војичић Тифа, који се налази на слављеничкој турнеји с " Бијелим дугметом" својевремено је испричао све о конзумирању недозвољених супстанци. Он је у емисији "Балкан инфо" испричао његово искуство са дрогом. -… »
Вести дана »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу: "Немам више другог избора"
НИН пре 2 сатајош 25 повезаних
Дијана Хрка штрајкује глађу девети дан: Тврди да је јутрос бачен топовски удар (блог)
Нови магазин пре 48 минутајош 81 повезана
Србија се идуће године задужује 8,3 милијарде евра за отплату буџетског дефицита и старих дугова
Бизнис.рс пре 6 сатијош 16 повезаних
Зиђин Копер поднео захтев за процену утицаја на животну средину на лежишту Краку Бугареску
Наслови.аи пре 4 сатијош 12 повезаних
Филозофски факултет у Нишу тражи од Владе повлачење одлуке о оснивању Факултета за српске студије
Недељник пре 1 сатјош 30 повезаних