Povezane vesti
"Uzimao sam drogu i alkohol da mi bude dobro": Poznati pevač zgrozio javnost izjavom o porocima: "Kakav pakao? Uživao sam u…
Blic 24.11.2024
Roker Mladen Vojičić Tifa svojevremeno je otvoreno govorio o konzumiranju narkotika. Tifa je šokirao sve kada je rekao da je uživao u nedozvoljenim supstancama. - Kakav pakao? Ja sam tad pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav… »
"Mešao sam heroin i LSD, uzimao sam drogu da mi bude dobro" Šokantna ispovest poznatog rokera o narkoticima: Ne kajem se zbog…
Kurir 24.11.2024
Roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s " Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. On je u emisiji "Balkan info" ispričao njegovo iskustvo sa drogom. - Ranije sam pio da mi… »
"Mešao sam heroin i lsd, uzimao sam da mi bude dobro": Ispovest slavnog Tife zapanjila sve, jedno mu je životno pravilo
Mondo 24.11.2024
Mladen Vojičić Tifa govorio je o konuzumiranju narkotika. Proslavljeni roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s "Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Nikada nije krio da… »
Vesti dana »
BLOG: „Sanjamo bajke, živimo horor“ – akcije studenata kod RTV, na mostu u Nišu i kod Ministarstva prosvete
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Studenti ostavili udžbenike ispred Ministarstva prosvete, nadležnima poručili da ih pročitaju
Novi magazin pre 11 minutajoš 40 povezanih
Huti lansirali projektil na Izrael; UN: Situacija alarmantna, u napadu na aerodorm povređen član SZO
RTS pre 11 minutajoš 18 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 4 satijoš 36 povezanih