Povezane vesti

"Uzimao sam drogu i alkohol da mi bude dobro": Poznati pevač zgrozio javnost izjavom o porocima: "Kakav pakao? Uživao sam u…

"Uzimao sam drogu i alkohol da mi bude dobro": Poznati pevač zgrozio javnost izjavom o porocima: "Kakav pakao? Uživao sam u…

Blic pre 4 sati
Roker Mladen Vojičić Tifa svojevremeno je otvoreno govorio o konzumiranju narkotika. Tifa je šokirao sve kada je rekao da je uživao u nedozvoljenim supstancama. - Kakav pakao? Ja sam tad pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav… »
"Mešao sam heroin i LSD, uzimao sam drogu da mi bude dobro" Šokantna ispovest poznatog rokera o narkoticima: Ne kajem se zbog…

"Mešao sam heroin i LSD, uzimao sam drogu da mi bude dobro" Šokantna ispovest poznatog rokera o narkoticima: Ne kajem se zbog…

Kurir pre 4 sati
Roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s " Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. On je u emisiji "Balkan info" ispričao njegovo iskustvo sa drogom. - Ranije sam pio da mi… »
"Mešao sam heroin i lsd, uzimao sam da mi bude dobro": Ispovest slavnog Tife zapanjila sve, jedno mu je životno pravilo

"Mešao sam heroin i lsd, uzimao sam da mi bude dobro": Ispovest slavnog Tife zapanjila sve, jedno mu je životno pravilo

Mondo pre 4 sati
Mladen Vojičić Tifa govorio je o konuzumiranju narkotika. Proslavljeni roker Mladen Vojičić Tifa, koji se nalazi na slavljeničkoj turneji s "Bijelim dugmetom" svojevremeno je ispričao sve o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Nikada nije krio da… »

Vesti dana »