Povezane vesti
"Rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze" Šok priznanje Dijane Đoković o braku sa Srđanom: "On ima svoje…
Kurir 24.11.2024
Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, otkrila je kako je njena ljubav sa Srđanom Đokovićem počela. Dijana je jednom prilikom otkrila da je Srđana je upoznala na Kopaoniku kada se spremala za instruktora skijanja, a venčali su se nakon samo sedam meseci… »
"Rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze": Dijana Đoković o braku sa Srđanom: "Povremeno me pita da li bih…
Blic 24.11.2024
Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, otkrila je kako je njena ljubav sa Srđanom Đokovićem počela. Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, jednom prilikom je otkrila da je Srđana je upoznala na Kopaoniku kada se spremala za instruktora skijanja, a… »
Vesti dana »

Skoro svi termini za pasoše popunjeni do kraja avgusta! Najgore je u Beogradu, ovo vam je jedina šansa da dođete do dokumenta i odete na letovanje
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Putin odobrio – lica bez državljanstva mogu u rusku vojsku; Zelenski: Treba nam još više dronova
RTS pre 33 minutajoš 1 povezana

U Srbiji za 12 sati buknulo 620 požara: Povređena dva vatrogasca i četiri građanina
Blic pre 7 satijoš 4 povezane