Повезане вести

Ферштапен је шампион света у Формули 1! Дупла победа Мерцедеса у Лас Вегасу у сенци летећег Холанђанина!

Ферштапен је шампион света у Формули 1! Дупла победа Мерцедеса у Лас Вегасу у сенци летећег Холанђанина!

Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. Макс Ферштапен је стари-нови шампион свет у Формули 1! Возач Ред Була освојио је 5. место на трци за Велику награду Лас Вегаса, што мује било довољно да "овери" нову титулу! Када је о самој трци реч, маестрални су… »
Ферстапену дража титула од прошле године

Ферстапену дража титула од прошле године

Спортске.нет 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен рекао је данас да никада није замишљао да ће освојити четири узастопне титуле шампиона у Формули 1, као и да му је и даље дража титула освојена прошле сезоне. "Стајати овде као четвороструки… »
Норис: "Нисам ни очекивао да ћу се борити за титулу!"

Норис: "Нисам ни очекивао да ћу се борити за титулу!"

Спортске.нет 24.11.2024
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да он и његова екипа нису били спремни да се боре за титулу ове године са Максом Ферстапеном из Ред Була, који је у данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Лас Вегаса освојио четврту… »
Норис: Нисмо били психички спремни да се боримо са Ферстапеном за титулу

Норис: Нисмо били психички спремни да се боримо са Ферстапеном за титулу

Б92 24.11.2024
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да он и његова екипа нису били спремни да се боре за титулу ове године са Максом Ферстапеном из Ред Була. Ферстапен је на данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Лас Вегаса освојио четврту… »
Норис: Макс ми отежао живот!

Норис: Макс ми отежао живот!

Спортски журнал 24.11.2024
Британац честитао бољем у сезони на измаку, Ферштапену. Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да он и његова екипа нису били спремни да се боре за титулу ове године са Максом Ферштапеном из Ред була, који је у данашњој трци за… »
"Нисам веровао да је ово могуће!" Ферстапен после четврте титуле отворио душу

"Нисам веровао да је ово могуће!" Ферстапен после четврте титуле отворио душу

Вечерње новости 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен захвалио се свима у тиму који су му помогли да освоји четврту узастопну титулу у шампионату Формуле 1. Фото: Профимедиа Холандски возач је на трци за Велику награду Лас Вегаса заузео пето место и… »
Макс Ферштапен слави пето место: Холанђанин оверио четврту везану титулу у Формули 1

Макс Ферштапен слави пето место: Холанђанин оверио четврту везану титулу у Формули 1

Данас 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферштапен освојио је данас четврту узастопну шампионску титулу у Формули 1, пошто је трку за Велику награду Лас Вегаса завршио на петом месту, док је његов главни ривал Ландо Норис из Мекларена кроз циљ… »
Расел: "Викенд из снова - дефинитивно не стижем на лет"

Расел: "Викенд из снова - дефинитивно не стижем на лет"

Б92 24.11.2024
Возач Мерцедеса Џорџ Расел рекао је да је за њега и екипу тркачки викенд у Лас Вегасу "био као из снова", након што су забележили двоструку победу. "Планирао сам лет за неколико сати, али дефинитивно нећу стићи на тај лет… »
Расел: Викенд из снова у Лас Вегасу

Расел: Викенд из снова у Лас Вегасу

Британац сија од среће, после двоструке победе у уличној трци. Возач Мерцедеса Џорџ Расел рекао је данас да је за њега и екипу тркачки викенд у Лас Вегасу „био као из снова”, након што су забележили двоструку победу. -… »
Холанђанин у одабраном друштву: Макс Ферштапен освојио титулу у Формули 1

Холанђанин у одабраном друштву: Макс Ферштапен освојио титулу у Формули 1

Вечерње новости 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен освојио је данас четврти пут узастопно титулу у Формули 1, пошто је трку за Велику награду Лас Вегаса завршио на петом месту и тако направио недостижну бодовну предност у односу на Ланда Нориса из… »
Верстапен обезбедио четврту узастопну шампионску титулу

Верстапен обезбедио четврту узастопну шампионску титулу

Радио 021 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Верстапен освојио је данас четврту узастопну шампионску титулу у Формули 1. Он је трку за Велику награду Лас Вегаса завршио на петом месту, док је његов главни ривал Ландо Норис из Мекларена кроз циљ прошао… »
Ферстапен: Осећам олакшање, нисам веровао да је све ово могуће

Ферстапен: Осећам олакшање, нисам веровао да је све ово могуће

Политика 24.11.2024
ЛАС ВЕГАС - Возач Ред Була Макс Ферстапен захвалио је данас свима у тиму који су му помогли да освоји четврту узастопну титулу у шампионату Формуле 1. Холандски возач је на данашњој трци за Велику награду Лас Вегаса заузео пето… »
Расел: За екипу и за мене ово је викенд из снова у Лас Вегасу

Расел: За екипу и за мене ово је викенд из снова у Лас Вегасу

Радио сто плус 24.11.2024
“Планирао сам лет за неколико сати, али дефинитивно нећу стићи на тај лет! Уживаћу вечерас са својим тимом. Био је то викенд из снова. Не знам како сам био тако брз, али сада уживам у тој вожњи”, рекао је 26-годишњи британски… »
Ферстапен: Поносан на титулу, али ипак ми је дража прошлогодишња

Ферстапен: Поносан на титулу, али ипак ми је дража прошлогодишња

Спорт клуб 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен рекао је да никада није замишљао да ће освојити четири узастопне титуле шампиона у Формули 1, као и да му је и даље дража титула освојена прошле сезоне. „Стајати овде као четвороструки светски… »
Ферштапен: Осећам олакшање, али и понос

Ферштапен: Осећам олакшање, али и понос

Холанђанину дража прошлосезонска титула од четврте и у неку руку историјске. Возач Ред була Макс Ферштапен рекао је данас да никада није замишљао да ће освојити четири узастопне титуле шампиона у Формули 1, као и да му је и… »
Макс Ферстапен четврти пут узастопно освојио титулу у Формули 1

Макс Ферстапен четврти пут узастопно освојио титулу у Формули 1

Политика 24.11.2024
ЛАС ВЕГАС – Возач Ред Була Макс Ферстапен освојио данас је четврти пут узастопно титулу у Формули 1. Пошто је трку за Велику награду Лас Вегаса завршио на петом месту и тако направио недостижну бодовну предност у односу на Ланда… »
Верстапен освојио четврту узастопну шампионску титулу у Ф1

Недељник 24.11.2024
(Бета) – Возач Ред Була Макс Верстапен освојио је данас четврту узастопну шампионску титулу у Формули 1, пошто је трку за Велику награду Лас Вегаса завршио на петом месту, док је његов главни ривал Ландо Норис из Мекларена кроз… »
Верстапен: Поносан сам на нову титулу, али ипак ми је дража прошлогодишња

Верстапен: Поносан сам на нову титулу, али ипак ми је дража прошлогодишња

“Стајати овде као четвороструки светски шампион је нешто за шта никада нисам мисло да ће бити могуће. Дакле, у овом тренутку само осећам олакшање, али сам и врло поносан”, рекао је 27-годишњи холандски возач, пренео је Скај… »
Доминира као Шумахер, Ферстапен је поново шампион: Две трке пре краја, већ сада је све готово!

Доминира као Шумахер, Ферстапен је поново шампион: Две трке пре краја, већ сада је све готово!

Мондо 24.11.2024
Макс Ферстапен је по четврти пут у каријери шампион Формуле 1! Четврту узастопну титулу првака у Формули 1 освојио је Макс Ферстапен! Холандско-белгијски возач је на Великој награди Лас Вегаса био пети што је било довољно да… »
Ферстапен после четврте титуле: "Мислио сам да је немогуће"

Ферстапен после четврте титуле: "Мислио сам да је немогуће"

Б92 24.11.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен рекао је данас да никада није замишљао да ће освојити четири узастопне титуле шампиона у Формули 1, као и да му је и даље дража титула освојена прошле сезоне. "Стајати овде као четвороструки… »

Верстапен два тркачка викенда пре краја има недостижна 403 бода, док Норис на другој позицији има 340 бодова. Верстапен се тако по броју шампионских титула изједначио са легендарним возачима Аланом Простом и Себастијаном Фетелом… »

Вести дана »