Повезане вести

Мирјанин аутобус проклизао с пута, настао колапс: Пешачила по мећави кроз колону аутомобила, нико да стане, а онда је наишао…

Мирјанин аутобус проклизао с пута, настао колапс: Пешачила по мећави кроз колону аутомобила, нико да стане, а онда је наишао…

Курир 24.11.2024
"Док сам се промрзла грејала у топлом дому, размишљала сам како су мале ствари велики светионици", почела је причу Мирјана Савкић, дипломирана педагошкиња из Шапца о узбудљивом, неизвесном и нимало пријатном путовању са посла… »
Мирјанин аутобус у снежном невремену завршио у каналу: Настао је потпуни колапс, покушавала да се пробије кроз вејавицу, а…

Мирјанин аутобус у снежном невремену завршио у каналу: Настао је потпуни колапс, покушавала да се пробије кроз вејавицу, а…

Блиц 24.11.2024
"Док сам се промрзла грејала у топлом дому, размишљала сам како су мале ствари велики светионици" почела је причу Мирјана Савкић, дипломирана педагошкиња из Шапца о узбудљивом, неизвесном и нимало пријатном путовању са посла… »
Мирјанин аутобус проклизао са пута: Пешачила по снегу, полиција је заобишла, а онда је уследило зимско чудо

Мирјанин аутобус проклизао са пута: Пешачила по снегу, полиција је заобишла, а онда је уследило зимско чудо

Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. "Док сам се промрзла грејала у топлом дому, размишљала сам како су мале ствари велики светионици" почела је причу Мирјана Савкић, дипломирана педашкиња из Шапца о узбудљивом, неизвесном и нимало пријатном… »

Вести дана »