Povezane vesti
Mirjanin autobus u snežnom nevremenu završio u kanalu: Nastao je potpuni kolaps, pokušavala da se probije kroz vejavicu, a…
Blic 24.11.2024
"Dok sam se promrzla grejala u toplom domu, razmišljala sam kako su male stvari veliki svetionici" počela je priču Mirjana Savkić, diplomirana pedagoškinja iz Šapca o uzbudljivom, neizvesnom i nimalo prijatnom putovanju sa posla po snežnom kijametu u… »
Mirjanin autobus proklizao sa puta: Pešačila po snegu, policija je zaobišla, a onda je usledilo zimsko čudo
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. "Dok sam se promrzla grejala u toplom domu, razmišljala sam kako su male stvari veliki svetionici" počela je priču Mirjana Savkić, diplomirana pedaškinja iz Šapca o uzbudljivom, neizvesnom i nimalo prijatnom putovanju sa posla po snežnom… »
Vesti dana »
Raskošna večera u Beloj kući za Sija: Tramp Siju poklonio statuu orla, napravljenu u saradnji sa Melanijom
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Praznile se stolice dok je Netanjahu govorio: Izraelski diplomata imao neobičan zadatak VIDEO
B92 pre 26 minutajoš 18 povezanih
Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću
Vreme pre 2 satajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
(Video) Snažna eksplozija u Atini! Uništena stambena zgrada, oštećeni automobili i prodavnice, ima povređenih
Blic pre 52 minutajoš 12 povezanih