Povezane vesti
Mirjanin autobus proklizao s puta, nastao kolaps: Pešačila po mećavi kroz kolonu automobila, niko da stane, a onda je…
Kurir pre 3 dana
"Dok sam se promrzla grejala u toplom domu, razmišljala sam kako su male stvari veliki svetionici", počela je priču Mirjana Savkić, diplomirana pedagoškinja iz Šapca o uzbudljivom, neizvesnom i nimalo prijatnom putovanju sa posla po snežnom… »
Mirjanin autobus u snežnom nevremenu završio u kanalu: Nastao je potpuni kolaps, pokušavala da se probije kroz vejavicu, a…
Blic pre 3 dana
"Dok sam se promrzla grejala u toplom domu, razmišljala sam kako su male stvari veliki svetionici" počela je priču Mirjana Savkić, diplomirana pedagoškinja iz Šapca o uzbudljivom, neizvesnom i nimalo prijatnom putovanju sa posla po snežnom kijametu… »
Mirjanin autobus proklizao sa puta: Pešačila po snegu, policija je zaobišla, a onda je usledilo zimsko čudo
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. "Dok sam se promrzla grejala u toplom domu, razmišljala sam kako su male stvari veliki svetionici" počela je priču Mirjana Savkić, diplomirana pedaškinja iz Šapca o uzbudljivom, neizvesnom i nimalo prijatnom putovanju sa posla po… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih
Nova blokada suda u Novom Sadu: Sve krcato od policije i žandarmerije, na stepenicama postavljena ograda
Nova pre 7 minutajoš 6 povezanih
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih
Vašington povlači drastičan potez: Tajni plan za mobilizaciju Ukrajine otkriven
Pravda pre 55 minutajoš 6 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 19 minutajoš 6 povezanih