Povezane vesti
U 7. deceniji izgleda k'o avion: Pevačica progovorila o estetskim korekcijama, priznala da li je nešto radila na sebi
Mondo pre 57 minuta
Zlata Petrović progovorila je o estetskim korekcijama. Pevačica Zlata Petrović (62) napravila je pravu pometnju kada je na društvenim mrežama objavila fotku u kupaćem. Nema ko nije komentarisao njenu vitku liniju, a ona ističe da smatra da ne treba… »
Zlata Petrović progovorila o estetskim korekcijama! Pevačica otkrila da li je nešto radila na svom licu, a ovo kaže o…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Zlata Petrović kaže da joj ne pada na pamet da ide pod nož kako bi se ulepšavala i zatezala. Ona tvrdi da joj prijaju komplimenti na račun fizičkog izgleda, kao i da je svesna svojih kvaliteta, kao i mana. - Svesna sam sebe, i prija mi kad… »
"Neću da idem pod nož, starim kako treba": Zlata Petrović iskreno o plastičnim operacijama: "Mackam samo kreme na lice"
Blic pre 6 sati
Pevačica Zlata Petrović kaže da joj ne pada na pamet da ide pod nož kako bi se ulepšavala i zatezala. Ona tvrdi da joj prijaju komplimenti na račun fizičkog izgleda, kao i da je svesna svojih kvaliteta, kao i mana. - Svesna sam sebe, i prija mi kad… »
Vesti dana »
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 22 minutajoš 23 povezane