Povezane vesti

Putin oformio specijalnu jedinicu za uništenje Londona! Grupa "29155" ima taktiku kojom milione ostavlja u mraku

Putin oformio specijalnu jedinicu za uništenje Londona! Grupa "29155" ima taktiku kojom milione ostavlja u mraku

Mondo pre 3 dana
Britanski ministar izjavio je da je "Rusija izuzetno agresivna u sajber prostoru". Britanski ministar Pet Mekfaden planira da u obraćanju na NATO konferenciji u Londonu u ponedeljak govori o ruskim napadima u sajber prostoru, piše " BBC". On će… »
"Jedinica 29155" ruši sistem: Putin naredio uništenje Londona?

"Jedinica 29155" ruši sistem: Putin naredio uništenje Londona?

B92 pre 3 dana
Rusija je "izrazito agresivna i bezobzirna u sajber carstvu" i "niko ne bi trebalo da potcenjuje" pretnju NATO-u, poruka je koju britanski ministar Pet Mekfaden planira da istakne u govoru na NATO konferenciji u Londonu u ponedeljak. Mekfaden će… »
"Mi smo sledeća meta, Putinova vojska kriminalaca pojačala napade": Ministar evropske zemlje upozorava: U opasnosti smo…

"Mi smo sledeća meta, Putinova vojska kriminalaca pojačala napade": Ministar evropske zemlje upozorava: U opasnosti smo…

Blic pre 3 dana
Rusija je "izrazito agresivna i bezobzirna u sajber carstvu" i "niko ne bi trebalo da potcenjuje" pretnju NATO-u, poruka je koju britanski ministar Pet Mekfaden planira da istakne u govoru na NATO konferenciji u Londonu u ponedeljak. Mekfaden će… »
McFadden: Rusija je izuzetno agresivna i bezobzirna u cyber sferi

McFadden: Rusija je izuzetno agresivna i bezobzirna u cyber sferi

Al Jazeera pre 4 dana
Optužbe su uslijedile nakon što su tenzije između Rusije i Zapada dramatično eskalirale. Rusija je “izuzetno agresivna i bezobzirna u cyber sferi” i niko ne bi trebalo da potcjenjuje prijetnju NATO-u, upozorit će britanski ministar Pat McFadden… »
Pet Mekfaden: Rusija je izuzetno agresivna i bezobzirna u sajber sferi

Pet Mekfaden: Rusija je izuzetno agresivna i bezobzirna u sajber sferi

Politika pre 4 dana
LONDON – Rusija je „izuzetno agresivna i bezobzirna u sajber sferi” i niko ne bi trebalo da potcenjuje pretnju NATO-u, upozoriće britanski ministar Pet Mekfaden. U čijem portfelju je i nacionalna bezbednost, u govoru u ponedeljak, prema izvodima… »
Upozorenje iz zemlje u Evropi: Rusija je agresivna, bezobzirna. Mi smo sledeća meta njihove vojske kriminalaca

Upozorenje iz zemlje u Evropi: Rusija je agresivna, bezobzirna. Mi smo sledeća meta njihove vojske kriminalaca

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Rusija je "izuzetno agresivna i bezobzirna u sajber carstvu" i "niko ne bi trebao da potceni" pretnju NATO-u, poruka je koju britanski ministar planira da istakne u govoru na NATO-voj konferenciji u Londonu u ponedeljak. Pat Mekfaden… »

Vesti dana »