Povezane vesti
"Postala sam zvezda Balkana!" Jovana Jeremić o odnosu sa Željkom Mitrovićem: On može sve da mi...
Kurir pre 3 dana
Voditljka Jovana Jeremić ne krije da je oduvek maštala da postane deo Pink televizije. Jovana je istakla da je ostvarila svoj san i da je zbog toga ispunjena ličnost. - Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe… »
"Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila": Jovana Jeremić o odnosu sa Željkom Mitrovićem: "Postala sam zvezda…
Blic pre 3 dana
Voditljka Jovana Jeremić ne krije da je oduvek maštala da postane deo Pink televizije. Jovana je istakla da je ostvarila svoj san i da je zbog toga ispunjena ličnost. - Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe… »
Vesti dana »
Nova blokada suda u Novom Sadu: Tepić kaže da je JKP samo „parkiralo“ Tužilaštvo i sud
N1 Info pre 41 minutajoš 22 povezane
Bukti fudbalski rat! Zdravko Kuzmanović odgovorio Vladanu Milojević, nije hteo da se "pere"
Večernje novosti pre 17 minutajoš 16 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Beta pre 23 minutajoš 11 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 58 minutajoš 10 povezanih
Izraelski udari na severu Gaze; nova hapšenja Palestinaca na Zapadnoj obali; IDF uveo policijski čas za južni Liban
RTS pre 42 minutajoš 9 povezanih