Povezane vesti

Iznenada umrla prelepa manekenka (38), devojka Saše Kapetanovića

Iznenada umrla prelepa manekenka (38), devojka Saše Kapetanovića

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Manekenka i bivša takmičarka popularnog kulinarskog šoua "Masteršef", Lea Plut, preminula je u 38. godini. Tužnu vest saopštio je njen partner, fotograf Saša Kapetanović, koji je uz Leu bio do poslednjeg dana. - Ljubavi moja… »
Preminula poznata manekenka Lea u 38. godini: Bila je devojka Saše Kapetanovića i učesnica popularnog takmičenja

Preminula poznata manekenka Lea u 38. godini: Bila je devojka Saše Kapetanovića i učesnica popularnog takmičenja

Kurir pre 3 dana
Lea Plut, manekenka i bivša takmičarka popularnog kulinarskog šoua "Masteršef", preminula je u 38. godini, a tužnu vest je objavio njen partner, fotograf Saša Kapetanović. Čuveni fotograf bio je uz Leu do poslednjeg trenutka. "Ljubavi moja, čekaj… »
Umrla manekenka (38): Lea za sobom ostavila dvoje dece: "Ljubavi, čekaj me gde god da si"

Umrla manekenka (38): Lea za sobom ostavila dvoje dece: "Ljubavi, čekaj me gde god da si"

Blic pre 3 dana
Manekenka i bivša takmičarka kulinarskog šoua "Masteršef", Lea Plut, preminula je u 38. godini, a tužne vesti saopštio je njen partner. Saša Kapetanović se od Lee oprostio putem svog Instagram naloga uz potresne reči. - Ljubavi moja, čekaj me… »

Vesti dana »