Povezane vesti
Iznenada umrla prelepa manekenka (38), devojka Saše Kapetanovića
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Manekenka i bivša takmičarka popularnog kulinarskog šoua "Masteršef", Lea Plut, preminula je u 38. godini. Tužnu vest saopštio je njen partner, fotograf Saša Kapetanović, koji je uz Leu bio do poslednjeg dana. - Ljubavi moja… »
Preminula poznata manekenka Lea u 38. godini: Bila je devojka Saše Kapetanovića i učesnica popularnog takmičenja
Kurir pre 3 dana
Lea Plut, manekenka i bivša takmičarka popularnog kulinarskog šoua "Masteršef", preminula je u 38. godini, a tužnu vest je objavio njen partner, fotograf Saša Kapetanović. Čuveni fotograf bio je uz Leu do poslednjeg trenutka. "Ljubavi moja, čekaj… »
Umrla manekenka (38): Lea za sobom ostavila dvoje dece: "Ljubavi, čekaj me gde god da si"
Blic pre 3 dana
Manekenka i bivša takmičarka kulinarskog šoua "Masteršef", Lea Plut, preminula je u 38. godini, a tužne vesti saopštio je njen partner. Saša Kapetanović se od Lee oprostio putem svog Instagram naloga uz potresne reči. - Ljubavi moja, čekaj me… »
Vesti dana »
Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici ispred ograde, zgradu obezbeđuju policija i Žandarmerija (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 26 povezanih
Nemci „udarili“ na Henesa: „Posle debakla u Srbiji, stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“
Danas pre 40 minutajoš 17 povezanih
Haos u Ukrajini, milion ljudi bez struje! Odjekivale eksplozije, hitna isključenja širom zemlje: Rusija izvela 10 brutalnih napada na energetsku infrastrukturu
Blic pre 34 minutajoš 14 povezanih
"Bio je dete za primer, pun života": Oglasio se košarkaški klub iz Leskovca čiji član je bio ubijeni tinejdžer: "Počivaj u miru, dobri dečače"
Blic pre 53 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 53 minutajoš 11 povezanih