Povezane vesti
Dragane moj, zbogom: Ceca slomljena zbog gubitka prijatelja
Story pre 4 dana
Političar Dragan Marković Palma preminuo je pre dva dana, u 64. godini. Njegova smrt duboko je potresla i članove porodice Ražnatović, koja je sa njim godinama negovala prijateljske odnose. Ceca se oprostila od Dragana Markovića Palme dirljivom… »
Emotivne poruke oproštaja Anastasije i Cece Ražnatović za Dragana Markovića Palmu!
Svet plus pre 3 dana
Iznenadna smrt predsednika Jedinstvene Srbije i dugogodišnjeg političkog lidera Jagodine, Dragana Markovića Palme, izazvala je brojne emotivne reakcije. Među onima koji su se oprostili od njega našla se i Anastasija Ražnatović, ćerka poznate… »
"Čika Dragane, uvek ste bili iskren prijatelj mojoj porodici" Anastasija Ražnatović se oprostila od Dragana Markovića…
Kurir pre 3 dana
Političar i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, preminuo je u petak u 64. godini nakon duge i teške bolesti.Od političara su se oprostile brojne kolege, ali i javne ličnosti među kojima je veliki broj pevača. Nakon što se na svom… »
"Mršnuo me je pred svima, posle je kleknuo na trgu, plakao i izvinjavao mi se" Goca Lazarević se prisetila jedine svađe s…
Kurir pre 3 dana
Vest o smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je posle teške bolesti preminuo u 64. godini, duboko je potrela domaću javnost, a sada je o svom odnosu sa njim za Pinkovo "Novo jutro" govorila pevačica Goca Lazarević. Palma je… »
Pevačica jecajući govorila o palmi: Jednu stvar koju je učinio za nju nikada neće zaboraviti: "Bio je najbolji čovek na…
Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić u jutarnjem programu je sa gostima pričala o smrti Dragana Markovića Palme, a u jednom trenutku se u emisiju uključila i pevačica Lepa Lukić. Lepa je otkrila da joj je Palma izašao u susret kada je bila opljačkana, te joj… »
"Zbogom, Dragane moj" Ceca se oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."
Kurir pre 3 dana
Svetlana Ceca Ražnatović oprostila od Dragana Markovića Palme koji je od teške bolesti preminuo u 64. godini.Muzička zvezda je na društvenim mrežama podelila fotografiju svog prijatelja i napisala reči koje oseća zbog gubitka prijatelja: - Dragi… »
"Voleo je u meni to što je osećao, jednom je kleknuo ispred mene" Goca Lazarević slomljena zbog smrti Palme, otkrila…
Blic pre 3 dana
Vest o smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je posle teške bolesti preminuo u 64. godini, duboko je potrela domaću javnost, a mnoge poznate ličnosti prisećaju se prijateljstva sa njim. Sada je o njihovom odnosu progovorila i… »
Palma je pre smrti doživeo porodičnu tragediju: Prijateljica otkrila da je bio u crnini: "Videla sam ga pre 15 dana, mislila…
Blic pre 3 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a mnoge poznate ličnosti opraštaju se od njega, dok je u njegovom gradu Jagodni proglašen trodnevni dan žalosti zbog njegove smrti. Jovana Jeremić uključila je u jutarnji program… »
Jovana Jeremić plače zbog palme: Voditeljka se slomila zbog smrti prijatelja, sve vreme u suzama
Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić rasplakala se u jutarnjem programu dok je pričala sa gostima o Draganu Markoviću Palmi, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti. Jovana nije mogla da obuzda emocije dok je pričala o Palmi, te se rasplakala i sve… »
Toni Bijelić se ovim rečima oprostio od Palme: Evo koliko su biznismen i političar zapravo bili bliski
Blic pre 4 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, sva sina i petoro unučadi. Biznismen Toni Bijelić ne oglašava se tako često na društvenim mrežama, međutim, sada je imao tužan povod za to… »
Vesti dana »
Blokada Suda u Novom Sadu: Manji incidenti na sporednom ulazu u zgradu (FOTO)
Insajder pre 37 minutajoš 25 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 4 satijoš 18 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 54 minutajoš 17 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih