Повезане вести

Драгане мој, збогом: Цеца сломљена због губитка пријатеља

Драгане мој, збогом: Цеца сломљена због губитка пријатеља

Стори 24.11.2024
Политичар Драган Марковић Палма преминуо је пре два дана, у 64. години. Његова смрт дубоко је потресла и чланове породице Ражнатовић, која је са њим годинама неговала пријатељске односе. Цеца се опростила од Драгана Марковића… »
"Мршнуо ме је пред свима, после је клекнуо на тргу, плакао и извињавао ми се" Гоца Лазаревић се присетила једине свађе с…

"Мршнуо ме је пред свима, после је клекнуо на тргу, плакао и извињавао ми се" Гоца Лазаревић се присетила једине свађе с…

Курир 24.11.2024
Вест о смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, који је после тешке болести преминуо у 64. години, дубоко је потрела домаћу јавност, а сада је о свом односу са њим за Пинково "Ново јутро" говорила певачица Гоца… »
"Чика Драгане, увек сте били искрен пријатељ мојој породици" Анастасија Ражнатовић се опростила од Драгана Марковића Палме…

"Чика Драгане, увек сте били искрен пријатељ мојој породици" Анастасија Ражнатовић се опростила од Драгана Марковића Палме…

Курир 24.11.2024
Политичар и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, преминуо је у петак у 64. години након дуге и тешке болести.Од политичара су се опростиле бројне колеге, али и јавне личности међу којима је велики број певача. Након… »
Певачица јецајући говорила о палми: Једну ствар коју је учинио за њу никада неће заборавити: "Био је најбољи човек на свету"…

Певачица јецајући говорила о палми: Једну ствар коју је учинио за њу никада неће заборавити: "Био је најбољи човек на свету"…

Блиц 24.11.2024
Водитељка Јована Јеремић у јутарњем програму је са гостима причала о смрти Драгана Марковића Палме, а у једном тренутку се у емисију укључила и певачица Лепа Лукић. Лепа је открила да јој је Палма изашао у сусрет када је била… »
"Збогом, Драгане мој" Цеца се опростила од Палме: "Брате мој, пријатељу, отишао си прерано..."

"Збогом, Драгане мој" Цеца се опростила од Палме: "Брате мој, пријатељу, отишао си прерано..."

Курир 24.11.2024
Светлана Цеца Ражнатовић опростила од Драгана Марковића Палме који је од тешке болести преминуо у 64. години.Музичка звезда је на друштвеним мрежама поделила фотографију свог пријатеља и написала речи које осећа због губитка… »
"Волео је у мени то што је осећао, једном је клекнуо испред мене" Гоца Лазаревић сломљена због смрти Палме, открила непознате…

"Волео је у мени то што је осећао, једном је клекнуо испред мене" Гоца Лазаревић сломљена због смрти Палме, открила непознате…

Блиц 24.11.2024
Вест о смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, који је после тешке болести преминуо у 64. години, дубоко је потрела домаћу јавност, а многе познате личности присећају се пријатељства са њим. Сада је о њиховом… »
Палма је пре смрти доживео породичну трагедију: Пријатељица открила да је био у црнини: "Видела сам га пре 15 дана, мислила…

Палма је пре смрти доживео породичну трагедију: Пријатељица открила да је био у црнини: "Видела сам га пре 15 дана, мислила…

Блиц 24.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а многе познате личности опраштају се од њега, док је у његовом граду Јагодни проглашен тродневни дан жалости због његове смрти. Јована Јеремић укључила је у… »
Јована Јеремић плаче због палме: Водитељка се сломила због смрти пријатеља, све време у сузама

Јована Јеремић плаче због палме: Водитељка се сломила због смрти пријатеља, све време у сузама

Блиц 24.11.2024
Водитељка Јована Јеремић расплакала се у јутарњем програму док је причала са гостима о Драгану Марковићу Палми, који је преминуо у 64. години након тешке болести. Јована није могла да обузда емоције док је причала о Палми, те… »
Тони Бијелић се овим речима опростио од Палме: Ево колико су бизнисмен и политичар заправо били блиски

Тони Бијелић се овим речима опростио од Палме: Ево колико су бизнисмен и политичар заправо били блиски

Блиц 23.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а иза себе је оставио супругу Снежану, сва сина и петоро унучади. Бизнисмен Тони Бијелић не оглашава се тако често на друштвеним мрежама, међутим, сада је имао… »

Вести дана »