Повезане вести
Драгане мој, збогом: Цеца сломљена због губитка пријатеља
Стори 24.11.2024
Политичар Драган Марковић Палма преминуо је пре два дана, у 64. години. Његова смрт дубоко је потресла и чланове породице Ражнатовић, која је са њим годинама неговала пријатељске односе. Цеца се опростила од Драгана Марковића… »
"Мршнуо ме је пред свима, после је клекнуо на тргу, плакао и извињавао ми се" Гоца Лазаревић се присетила једине свађе с…
Курир 24.11.2024
Вест о смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, који је после тешке болести преминуо у 64. години, дубоко је потрела домаћу јавност, а сада је о свом односу са њим за Пинково "Ново јутро" говорила певачица Гоца… »
"Чика Драгане, увек сте били искрен пријатељ мојој породици" Анастасија Ражнатовић се опростила од Драгана Марковића Палме…
Курир 24.11.2024
Политичар и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, преминуо је у петак у 64. години након дуге и тешке болести.Од политичара су се опростиле бројне колеге, али и јавне личности међу којима је велики број певача. Након… »
Певачица јецајући говорила о палми: Једну ствар коју је учинио за њу никада неће заборавити: "Био је најбољи човек на свету"…
Блиц 24.11.2024
Водитељка Јована Јеремић у јутарњем програму је са гостима причала о смрти Драгана Марковића Палме, а у једном тренутку се у емисију укључила и певачица Лепа Лукић. Лепа је открила да јој је Палма изашао у сусрет када је била… »
"Збогом, Драгане мој" Цеца се опростила од Палме: "Брате мој, пријатељу, отишао си прерано..."
Курир 24.11.2024
Светлана Цеца Ражнатовић опростила од Драгана Марковића Палме који је од тешке болести преминуо у 64. години.Музичка звезда је на друштвеним мрежама поделила фотографију свог пријатеља и написала речи које осећа због губитка… »
"Волео је у мени то што је осећао, једном је клекнуо испред мене" Гоца Лазаревић сломљена због смрти Палме, открила непознате…
Блиц 24.11.2024
Вест о смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, који је после тешке болести преминуо у 64. години, дубоко је потрела домаћу јавност, а многе познате личности присећају се пријатељства са њим. Сада је о њиховом… »
Палма је пре смрти доживео породичну трагедију: Пријатељица открила да је био у црнини: "Видела сам га пре 15 дана, мислила…
Блиц 24.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а многе познате личности опраштају се од њега, док је у његовом граду Јагодни проглашен тродневни дан жалости због његове смрти. Јована Јеремић укључила је у… »
Јована Јеремић плаче због палме: Водитељка се сломила због смрти пријатеља, све време у сузама
Блиц 24.11.2024
Водитељка Јована Јеремић расплакала се у јутарњем програму док је причала са гостима о Драгану Марковићу Палми, који је преминуо у 64. години након тешке болести. Јована није могла да обузда емоције док је причала о Палми, те… »
Тони Бијелић се овим речима опростио од Палме: Ево колико су бизнисмен и политичар заправо били блиски
Блиц 23.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а иза себе је оставио супругу Снежану, сва сина и петоро унучади. Бизнисмен Тони Бијелић не оглашава се тако често на друштвеним мрежама, међутим, сада је имао… »
Вести дана »
Огласио се Путин о санкцијама Трампа: Непријатељски чин, имаће последице
Данас пре 1 сатјош 35 повезаних
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 56 минутајош 19 повезаних
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 24. до 26. октобра)
Прессек пре 1 сатјош 22 повезане
РТС расписао конкурс за генералног директора: Бујошевић не може поново да буде именован
Нова економија пре 42 минутајош 14 повезаних