Povezane vesti

Dragane moj, zbogom: Ceca slomljena zbog gubitka prijatelja

Dragane moj, zbogom: Ceca slomljena zbog gubitka prijatelja

Story pre 4 dana
Političar Dragan Marković Palma preminuo je pre dva dana, u 64. godini. Njegova smrt duboko je potresla i članove porodice Ražnatović, koja je sa njim godinama negovala prijateljske odnose. Ceca se oprostila od Dragana Markovića Palme dirljivom… »
Emotivne poruke oproštaja Anastasije i Cece Ražnatović za Dragana Markovića Palmu!

Emotivne poruke oproštaja Anastasije i Cece Ražnatović za Dragana Markovića Palmu!

Svet plus pre 3 dana
Iznenadna smrt predsednika Jedinstvene Srbije i dugogodišnjeg političkog lidera Jagodine, Dragana Markovića Palme, izazvala je brojne emotivne reakcije. Među onima koji su se oprostili od njega našla se i Anastasija Ražnatović, ćerka poznate… »
"Čika Dragane, uvek ste bili iskren prijatelj mojoj porodici" Anastasija Ražnatović se oprostila od Dragana Markovića…

"Čika Dragane, uvek ste bili iskren prijatelj mojoj porodici" Anastasija Ražnatović se oprostila od Dragana Markovića…

Kurir pre 3 dana
Političar i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, preminuo je u petak u 64. godini nakon duge i teške bolesti.Od političara su se oprostile brojne kolege, ali i javne ličnosti među kojima je veliki broj pevača. Nakon što se na svom… »
"Mršnuo me je pred svima, posle je kleknuo na trgu, plakao i izvinjavao mi se" Goca Lazarević se prisetila jedine svađe s…

"Mršnuo me je pred svima, posle je kleknuo na trgu, plakao i izvinjavao mi se" Goca Lazarević se prisetila jedine svađe s…

Kurir pre 3 dana
Vest o smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je posle teške bolesti preminuo u 64. godini, duboko je potrela domaću javnost, a sada je o svom odnosu sa njim za Pinkovo "Novo jutro" govorila pevačica Goca Lazarević. Palma je… »
Pevačica jecajući govorila o palmi: Jednu stvar koju je učinio za nju nikada neće zaboraviti: "Bio je najbolji čovek na…

Pevačica jecajući govorila o palmi: Jednu stvar koju je učinio za nju nikada neće zaboraviti: "Bio je najbolji čovek na…

Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić u jutarnjem programu je sa gostima pričala o smrti Dragana Markovića Palme, a u jednom trenutku se u emisiju uključila i pevačica Lepa Lukić. Lepa je otkrila da joj je Palma izašao u susret kada je bila opljačkana, te joj… »
"Zbogom, Dragane moj" Ceca se oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."

"Zbogom, Dragane moj" Ceca se oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."

Kurir pre 3 dana
Svetlana Ceca Ražnatović oprostila od Dragana Markovića Palme koji je od teške bolesti preminuo u 64. godini.Muzička zvezda je na društvenim mrežama podelila fotografiju svog prijatelja i napisala reči koje oseća zbog gubitka prijatelja: - Dragi… »
"Voleo je u meni to što je osećao, jednom je kleknuo ispred mene" Goca Lazarević slomljena zbog smrti Palme, otkrila…

"Voleo je u meni to što je osećao, jednom je kleknuo ispred mene" Goca Lazarević slomljena zbog smrti Palme, otkrila…

Blic pre 3 dana
Vest o smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je posle teške bolesti preminuo u 64. godini, duboko je potrela domaću javnost, a mnoge poznate ličnosti prisećaju se prijateljstva sa njim. Sada je o njihovom odnosu progovorila i… »
Palma je pre smrti doživeo porodičnu tragediju: Prijateljica otkrila da je bio u crnini: "Videla sam ga pre 15 dana, mislila…

Palma je pre smrti doživeo porodičnu tragediju: Prijateljica otkrila da je bio u crnini: "Videla sam ga pre 15 dana, mislila…

Blic pre 3 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a mnoge poznate ličnosti opraštaju se od njega, dok je u njegovom gradu Jagodni proglašen trodnevni dan žalosti zbog njegove smrti. Jovana Jeremić uključila je u jutarnji program… »
Jovana Jeremić plače zbog palme: Voditeljka se slomila zbog smrti prijatelja, sve vreme u suzama

Jovana Jeremić plače zbog palme: Voditeljka se slomila zbog smrti prijatelja, sve vreme u suzama

Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić rasplakala se u jutarnjem programu dok je pričala sa gostima o Draganu Markoviću Palmi, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti. Jovana nije mogla da obuzda emocije dok je pričala o Palmi, te se rasplakala i sve… »
Toni Bijelić se ovim rečima oprostio od Palme: Evo koliko su biznismen i političar zapravo bili bliski

Toni Bijelić se ovim rečima oprostio od Palme: Evo koliko su biznismen i političar zapravo bili bliski

Blic pre 4 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, sva sina i petoro unučadi. Biznismen Toni Bijelić ne oglašava se tako često na društvenim mrežama, međutim, sada je imao tužan povod za to… »

Vesti dana »