Povezane vesti
"Informacije cure i cure jako": Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Blic 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali da je shvatio da „informacije cure i cure jako“. - Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
Novi magazin 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
„Informacije jako cure“: Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Nova 24.11.2024
: Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
N1 Info 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Vesti dana »
Sunčani božić: Neverovatne temperature za praznik, ali od ovog dana se sve menja: Sunce se neće dugo zadržati, stižu ledeni dani, ovo je detaljna prognoza
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Siniša Mali o povećanju penzija: Isplata sledi svima do kraja dana, priloženi i podaci o rastu primanja u proteklih pet godina
Kurir pre 6 satijoš 25 povezanih
Pucnjava u Jagodini: Ubijen muškarac, drugi ranjen, traga se za napadačem
Radio 021 pre 12 minutajoš 35 povezanih
Austrija skrenula desno, da desnije ne može: Herbert Kikl dobio mandat za formiranje nove vlade!
Kurir pre 3 satajoš 22 povezane