Povezane vesti
"Informacije cure i cure jako": Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Blic pre 3 dana
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali da je shvatio da „informacije cure i cure jako“. - Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
Novi magazin pre 3 dana
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
„Informacije jako cure“: Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Nova pre 3 dana
: Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
N1 Info pre 3 dana
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO U toku blokada novosadskog suda, ponovo guranje opozicije i policije
Radio 021 pre 25 minutajoš 23 povezane
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
VIDEO Ovo niste videli u TV prenosu: Pogledajte šta je uradio Zvezdin golman posle gola
Nova pre 25 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 20 minutajoš 11 povezanih