Povezane vesti
"Informacije cure i cure jako": Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Blic 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali da je shvatio da „informacije cure i cure jako“. - Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
Novi magazin 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
„Informacije jako cure“: Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast
Nova 24.11.2024
: Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
N1 Info 24.11.2024
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“. „Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio… »
Vesti dana »

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 6 satijoš 9 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Tramp naredio napade na pobunjenike u Jemenu koje podržava Iran, Huti prijavili devet poginulih
Insajder pre 6 satijoš 3 povezane