Povezane vesti
"Ja trudna, a on izgubio oko": Srpska pevačica o brutalnoj tuči na njenom nastupu, policija upala u lokal
Mondo 24.11.2024
Šikica ispirčala detalje tuče koja se desila na njenom nastupu. Snežana Jovanović poznatija kao Šikica, bila je jedna od naših najtraženijih narodnih pevača, muzičku karijeru započela je 1981. godine i nikada nije bila medijski eksponirana, ali… »
"Izgubio je oko, a ja sam bila trudna sa drugim sinom..." Pevačica o brutalnoj kafanskoj tuči i žestokim momcima: Rekla sam…
Kurir 24.11.2024
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica svojevremeno je bila gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televizije te se prisetila jedne kafanske tuče. Šikica je ispričala da je zbog jedne tuče u kafani na Ibarskog magistrali završila na… »
Vesti dana »
Osumnjičen da je ubio Pivceta, ranio policajca, "ležao" zbog razbojništva: Ko je Veljko Emreković, uhapšen u filmskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
"Rusi ih šalju u juriš, uz minimalnu zaštitu"! Zelenski: Severnokorejske trupe u Kursku trpe velike gubitke
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 7 satijoš 1 povezana