Povezane vesti
"Čika Dragane, na tome ću vam večno biti zahvalna": Anastasija Ražnatović se slomljenog srca obratila Palmi: Otkrila šta…
Blic 24.11.2024
Dragan Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, sva sina i petoro unučadi. Posle Cece Ražnatović, sada se oglasila i njena ćerka Anastasija, sa tužnom objavom posvećenoj Palmi. "Čika… »
"Zbogom, Dragane moj": Ceca se posle dva dana oprostila od Palme, nazvala ga "prijateljem, bratom i ljudinom"
Mondo 24.11.2024
Ceca Ražnatović se oprostila od dugogodišnjeg prijatelja. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, preminuo je pre tri dana, u 64. godini, posle kraće bolesti. Komemoracija povodom… »
"Zbogom, Dragane moj!" Ceca se na ovaj način oprostila od Palme, zatim se obratila i njena ćerka Anastasija
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, umro je u 64. godini, posle kraće bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije… »
"Zbogom, Dragane moj": Ceca se emotivnim rečima oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."
Blic 24.11.2024
Svetlana Ceca Ražnatović potresnim rečima se oprostila od Dragana Markovića Palme koji je od teške bolesti umro u 64. godini. Ceca je na svom Instagram nalogu podelila Palminu fotografiju i opisom raznežila sve. - Dragi moj brate, prijatelju… »
"Najboljem suprugu, roditelju i dedi" Porodica se dirljivim rečima oprostila od Dragana Markovića Palme: Nećemo živeti od…
Kurir 24.11.2024
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković čituljom se oprostila od Dragana Markovića. - Poslednji pozdrav najboljem suprugu, roditelju i dedi, stubu… »
"Nećemo živeti od sećanja jer si sa nama zauvek": Porodica se dirljivim rečima oprostila od Palme - u čitulji napisano…
Blic 24.11.2024
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković izdala je čitulju u kojoj su se poslednji put dirljivim rečima oprostili od Palme. - Poslednji pozdrav… »
Vesti dana »
Slovačka obavestila Ukrajinu o spremnosti da pomogne u rešavanju sukoba
RTV pre 47 minutajoš 33 povezane
Objavljene cene goriva pred praznike: Ovoliko će se plaćati dizel i benzin u narednih sedam dana!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Huti lansirali projektil na Izrael; UN: Situacija alarmantna, u napadu na aerodorm povređen član SZO
RTS pre 0 minutajoš 11 povezanih
Zbog jutarnjeg mraza moguća poledica na putevima, maksimalna temperatura od dva do šest stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 8 povezanih