Povezane vesti
"Čika Dragane, na tome ću vam večno biti zahvalna": Anastasija Ražnatović se slomljenog srca obratila Palmi: Otkrila šta je…
Blic 24.11.2024
Dragan Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, sva sina i petoro unučadi. Posle Cece Ražnatović, sada se oglasila i njena ćerka Anastasija, sa tužnom objavom posvećenoj Palmi. "Čika Dragane, oduvek… »
"Zbogom, Dragane moj": Ceca se posle dva dana oprostila od Palme, nazvala ga "prijateljem, bratom i ljudinom"
Mondo 24.11.2024
Ceca Ražnatović se oprostila od dugogodišnjeg prijatelja. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, preminuo je pre tri dana, u 64. godini, posle kraće bolesti. Komemoracija povodom… »
"Zbogom, Dragane moj!" Ceca se na ovaj način oprostila od Palme, zatim se obratila i njena ćerka Anastasija
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, umro je u 64. godini, posle kraće bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije, dok… »
"Zbogom, Dragane moj": Ceca se emotivnim rečima oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."
Blic 24.11.2024
Svetlana Ceca Ražnatović potresnim rečima se oprostila od Dragana Markovića Palme koji je od teške bolesti umro u 64. godini. Ceca je na svom Instagram nalogu podelila Palminu fotografiju i opisom raznežila sve. - Dragi moj brate, prijatelju, ljudimo… »
"Najboljem suprugu, roditelju i dedi" Porodica se dirljivim rečima oprostila od Dragana Markovića Palme: Nećemo živeti od…
Kurir 24.11.2024
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković čituljom se oprostila od Dragana Markovića. - Poslednji pozdrav najboljem suprugu, roditelju i dedi, stubu naše… »
"Nećemo živeti od sećanja jer si sa nama zauvek": Porodica se dirljivim rečima oprostila od Palme - u čitulji napisano tačno…
Blic 24.11.2024
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković izdala je čitulju u kojoj su se poslednji put dirljivim rečima oprostili od Palme. - Poslednji pozdrav najboljem… »
Vesti dana »

Od 1. septembra svi najveći lanci moraće da imaju snižene marže: "Građani će videti promene"
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

NBS naložila bankama da do 15. septembra pripreme ponude povoljnijih kredita
Jugmedia pre 19 minutajoš 23 povezane

Ne vidi se kraj kolonama! Na ovom graničnom prelazu se čeka 4 sata, automobili se jedva pomeraju (foto)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih