Povezane vesti
"Zbogom, Dragane moj!" Ceca se na ovaj način oprostila od Palme, zatim se obratila i njena ćerka Anastasija
Telegraf pre 56 minuta
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, umro je u 64. godini, posle kraće bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije… »
"Zbogom, Dragane moj": Ceca se emotivnim rečima oprostila od Palme: "Brate moj, prijatelju, otišao si prerano..."
Blic pre 2 sata
Svetlana Ceca Ražnatović potresnim rečima se oprostila od Dragana Markovića Palme koji je od teške bolesti umro u 64. godini. Ceca je na svom Instagram nalogu podelila Palminu fotografiju i opisom raznežila sve. - Dragi moj brate, prijatelju… »
"Najboljem suprugu, roditelju i dedi" Porodica se dirljivim rečima oprostila od Dragana Markovića Palme: Nećemo živeti od…
Kurir pre 2 sata
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković čituljom se oprostila od Dragana Markovića. - Poslednji pozdrav najboljem suprugu, roditelju i dedi, stubu… »
"Nećemo živeti od sećanja jer si sa nama zauvek": Porodica se dirljivim rečima oprostila od Palme - u čitulji napisano…
Blic pre 5 sati
Dragan Marković Palma umro je 22. novembra u 64. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu, dvoje dece i petoro unučadi. Porodica Marković izdala je čitulju u kojoj su se poslednji put dirljivim rečima oprostili od Palme. - Poslednji pozdrav… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena blokada u Novom Sadu: Učesnici poručili „krvave su vam ruke“, „ubice“
N1 Info pre 21 minutajoš 36 povezanih
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 38 minutajoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 21 minutajoš 22 povezane