Повезане вести

Итудис одбио поређење са Жељком: "Боље ме питајте за навијаче"

Итудис одбио поређење са Жељком: "Боље ме питајте за навијаче"

Спортске.нет 24.11.2024
Незаобилазна тема на представљању Димитиса Итудиса у Хапоелу из Тел Авива било је поређење са његовим некадашњим ментором Жељком Обрадовићем, који се пре три и по године одлучио на сличан корак као Грк. Најтрофејнији тренер… »
Кум није дугме! Итудис представљен у Хапоелу, овако је говорио о Жељку Обрадовићу

Кум није дугме! Итудис представљен у Хапоелу, овако је говорио о Жељку Обрадовићу

Вечерње новости 24.11.2024
Димитрис Итудис званично је представљен као нови тренер Хапоела из Тел Авива. Том приликом дотакао се и пријатељства са Жељком Обрадовићем. Фото: Н.Параушић Њих двојица су били дугогодишњи сарадници у Панатинаикосу, а српски… »
Димитрис Итудис никад већим речима о Жељку Обрадовићу: "То је човек којег волим као брата, одан Партизану"

Димитрис Итудис никад већим речима о Жељку Обрадовићу: "То је човек којег волим као брата, одан Партизану"

Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана победом над Црвеном звездом у вечитом дербију у 11. колу Евролиге прекинули су низу од шест узастопних пораза у овом такмичењу. Жељко Обрадовић и његови играчи сада имају седам дана одмора до… »
Итудис на представљању у Хапоелу: "Питате ме о Жељку..."

Итудис на представљању у Хапоелу: "Питате ме о Жељку..."

Б92 24.11.2024
На представљању Димитриса Итудиса у новом клубу Хапоелу из Тел-Авива било је речи и о тренеру Партизана Жељку Обрадовићу. Ништа необично ако се има у виду да су Итудис и Обрадовић велики пријатељи и кумови, да их спаја… »
"Хајде да градимо заједно са навијачима, као Партизан": Итудисова жеља за нови почетак Хапоела

"Хајде да градимо заједно са навијачима, као Партизан": Итудисова жеља за нови почетак Хапоела

Мондо 24.11.2024
Хапоел је добио новог тренера - Димитрис Итусид водиће клуб из Израела. Димитрис Итусид и званично је представљен као тренер Хапоела из Тел Авива. Клуб из Израела је у центру пажње због збивања везаних за одлазак центра… »

Вести дана »