Povezane vesti

Itudis odbio poređenje sa Željkom: "Bolje me pitajte za navijače"

Itudis odbio poređenje sa Željkom: "Bolje me pitajte za navijače"

Sportske.net pre 2 sata
Nezaobilazna tema na predstavljanju Dimitisa Itudisa u Hapoelu iz Tel Aviva bilo je poređenje sa njegovim nekadašnjim mentorom Željkom Obradovićem, koji se pre tri i po godine odlučio na sličan korak kao Grk. Najtrofejniji trener Evrolige se na leto… »
Kum nije dugme! Itudis predstavljen u Hapoelu, ovako je govorio o Željku Obradoviću

Kum nije dugme! Itudis predstavljen u Hapoelu, ovako je govorio o Željku Obradoviću

Večernje novosti pre 2 sata
Dimitris Itudis zvanično je predstavljen kao novi trener Hapoela iz Tel Aviva. Tom prilikom dotakao se i prijateljstva sa Željkom Obradovićem. Foto: N.Paraušić Njih dvojica su bili dugogodišnji saradnici u Panatinaikosu, a srpski stručnjak je bio i… »
Dimitris Itudis nikad većim rečima o Željku Obradoviću: "To je čovek kojeg volim kao brata, odan Partizanu"

Dimitris Itudis nikad većim rečima o Željku Obradoviću: "To je čovek kojeg volim kao brata, odan Partizanu"

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Košarkaši Partizana pobedom nad Crvenom zvezdom u večitom derbiju u 11. kolu Evrolige prekinuli su nizu od šest uzastopnih poraza u ovom takmičenju. Željko Obradović i njegovi igrači sada imaju sedam dana odmora do narednog meča… »
Itudis na predstavljanju u Hapoelu: "Pitate me o Željku..."

Itudis na predstavljanju u Hapoelu: "Pitate me o Željku..."

B92 pre 4 sati
Na predstavljanju Dimitrisa Itudisa u novom klubu Hapoelu iz Tel-Aviva bilo je reči i o treneru Partizana Željku Obradoviću. Ništa neobično ako se ima u vidu da su Itudis i Obradović veliki prijatelji i kumovi, da ih spaja decenijski rad u… »
"Hajde da gradimo zajedno sa navijačima, kao Partizan": Itudisova želja za novi početak Hapoela

"Hajde da gradimo zajedno sa navijačima, kao Partizan": Itudisova želja za novi početak Hapoela

Mondo pre 5 sati
Hapoel je dobio novog trenera - Dimitris Itusid vodiće klub iz Izraela. Dimitris Itusid i zvanično je predstavljen kao trener Hapoela iz Tel Aviva. Klub iz Izraela je u centru pažnje zbog zbivanja vezanih za odlazak centra Džonatana Motlija, ali… »

Vesti dana »