Povezane vesti
"Bog sve vidi! Posle očeve smrti sam bratu poklonila stan, a sada sam ja dobila jedan": Dobitnici stanova za Kurir! Čudne…
Kurir 24.11.2024
Vraćao sam se sahrane kad mi je zazvonio telefon. U prvom trenutku nisam želeo ni da se javim jer sam vozio. Srećom sam se predomislio. Glas sa druge strane žice mi je saopštio da sam dobio stan, a ja sam bio ubeđen da me neko - zeza! Ovako za Kurir… »
Dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" spaja jedna čudna stvar
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. U finalnom izvlačenju jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeno je četiri dobitnika i podeljeno je četiri stana u Zemunskim kapijama u Beogradu. "Vraćao sam se sahrane kad mi je zazvonio telefon. U prvom trenutku nisam… »
Izvučeni dobitnici četiri stana u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas 23.11.2024
U okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, večeras su na RTS u poslednjem izvlačenju dodeljena četiri stana u Beogradu. U današnjem, poslednjem izvlačenju u ovom krugu, dodeljena su četiri stana u naselju Zemunske kapije. Jednoiposoban… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih
Zelenski stigao u Srbiju, prvi put otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 31 minutajoš 68 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 51 povezana
Hrvatska udruženja podnela prijavu zbog sumnje na podsticanje mržnje tokom obeležavanja "Oluje" u Kninu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih