Povezane vesti
"Dobio sam četvorosoban stan a komšija iz moje zgrade sedmicu na lotu" Duško se vraćao sa sahrane i primio poziv koji mu je…
Kurir pre 3 sata
"Vraćao sam se sahrane kada mi je zazvonio telefon. U prvom trenutku nisam želeo ni da se javim, jer sam vozio. Srećom sam se predomislio. Glas sa druge strane žice mi je saopštio da sam dobio stan, a ja sam bio ubeđen da me neko - zeza!". Ovako za… »
Duško osvojio četvorosoban stan u Beogradu! Vraćao se sahrane i dobio poziv koji mu je promenio život: Poslao čak 21.000…
Blic pre 5 sati
Duško Knežević (49) iz Beograda je u finalnom izvlačenju jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio premiju - četvorosobni dupleks stana od 102,37 kvadrata u naselju Zemunske kapije u Beogradu. "Vraćao sam se sahrane kada mi je… »
Izvučeni dobitnici četiri stana u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas pre 1 dan
U okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, večeras su na RTS u poslednjem izvlačenju dodeljena četiri stana u Beogradu. U današnjem, poslednjem izvlačenju u ovom krugu, dodeljena su četiri stana u naselju Zemunske kapije… »
Vesti dana »
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih