Повезане вести
"Бог све види! После очеве смрти сам брату поклонила стан, а сада сам ја добила један": Добитници станова за Курир! Чудне…
Курир 24.11.2024
Враћао сам се сахране кад ми је зазвонио телефон. У првом тренутку нисам желео ни да се јавим јер сам возио. Срећом сам се предомислио. Глас са друге стране жице ми је саопштио да сам добио стан, а ја сам био убеђен да ме неко -… »
Добитнике наградне игре "Узми рачун и победи" спаја једна чудна ствар
Телеграф 24.11.2024
Препоручујемо. У финалном извлачењу јесењег циклуса наградне игре "Узми рачун и победи" извучено је четири добитника и подељено је четири стана у Земунским капијама у Београду. "Враћао сам се сахране кад ми је зазвонио… »
"Добио сам четворособан стан а комшија из моје зграде седмицу на лоту" Душко се враћао са сахране и примио позив који му је…
Курир 24.11.2024
"Враћао сам се сахране када ми је зазвонио телефон. У првом тренутку нисам желео ни да се јавим, јер сам возио. Срећом сам се предомислио. Глас са друге стране жице ми је саопштио да сам добио стан, а ја сам био убеђен да ме неко… »
Душко освојио четворособан стан у Београду! Враћао се сахране и добио позив који му је променио живот: Послао чак 21.000 рачуна…
Блиц 24.11.2024
Душко Кнежевић (49) из Београда је у финалном извлачењу јесењег циклуса наградне игре "Узми рачун и победи" добио премију - четворособни дуплекс стана од 102,37 квадрата у насељу Земунске капије у Београду. "Враћао сам се… »
Извучени добитници четири стана у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“
Данас 23.11.2024
У оквиру јесењег круга наградне игре “Узми рачун и победи”, вечерас су на РТС у последњем извлачењу додељена четири стана у Београду. У данашњем, последњем извлачењу у овом кругу, додељена су четири стана у насељу… »
Вести дана »
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
Данас пре 31 минутајош 26 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Хладну ноћ заменио дан подршке
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Нападнуто возило хуманитарне мисије у Доњецку; Мађарска изузета од санкција САД на руске енергенте
РТС пре 1 минутјош 44 повезане
Пуповац: Институције и дешавања српске заједнице у Хрватској под полицијском заштитом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 47 повезаних
Днас у Србији кишно и облачно: Највиша дневна температура до 14 степени
НИН пре 5 сатијош 24 повезане