Повезане вести
Сузе у програму уживо: Сања Маринковић после две недеље проговорила о губитку мајке
Стори 24.11.2024
Мајка Сање Маринковић преминула је пре две недеље, а водитељка је сада први пут проговорила о мајчиној болести и свему са чим су се суочавали од јула месеца, када су сазнали да се њена мајка бори са најтежом дијагнозом. - Са… »
"Имала је метастазе на мозгу, костима..." Прва исповест Сање Маринковић о мајчиној смрти: Стигло јој је на мејл, рекла је…
Курир 24.11.2024
Мајка Сање Маринковић преминула је пре две недеље након кратке и тешке болести. Сању Маринковић су потресне вести сачекале на снимању емисије “Магазин ин”, а неутешна водитељка је сада по први пут отворила душу болној теми… »
Сања Маринковић рони сузе на пинку: "Бивши супруг ми није изјавио саучешће!" Сломила се уживо у програму: За његово венчање…
Курир 24.11.2024
Водитељка Пинка Сања Маринковић на посебно емотиван начин говорила је данас о мајчиној смрти у емисији,где се и расплакала. Мајка јој је преминула пре само две недеље од злоћудне болести. - Имала је врло тежак облик канцера… »
"Бивши муж ми није изјавио саучешће": Сања Маринковић плакала као киша због смрти мајке, а онда се дотакла бившег и његовог…
Блиц 24.11.2024
Водитељка Сања Маринковић сломила се када је проговорила о смрти мајке која је преминула пре 15 дана од рака. Сања је у "Премијери" заплакала док је причала о болној теми. - Сви су ми говорили да сам јака, а верујте ми да та… »
"Имала је метастазе на мозгу,: Костима..." Сања Маринковић у сузама први пут о смрти мајке: "Снимала сам кад ме је позвао…
Блиц 24.11.2024
Водитељка Сања Маринковић пре две недеље изгубила је мајку, а сада је први пут проговорила о болној теми са кнедлом у грлу. "Тако сам научена и од своје мајке да све прекријем осмехом. Јавност није знала за моју бол, сваки пут… »
Вести дана »
Карлик се моли за Жељка: ''Понекад је живот већи од кошарке''
Спортске.нет пре 5 минутајош 2 повезане
"Шибицари!" Захарова бесни због оштре одлуке ЕУ о Русији, "оплела" по фон дер Лајен: "Пустите Урсулу у врт. За шта их кажњава?!"
Блиц пре 46 минутајош 2 повезане
„‘Трампекономија’ не функционише“: Економиста Џозеф Стиглиц гостовао у Београду
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Притвор младићу из БиХ осумњиченом за кријумчарење миграната чамцем који се преврнуо на Сави
Данас пре 5 сатијош 1 повезана