Povezane vesti
"Imala je metastaze na mozgu, kostima..." Prva ispovest Sanje Marinković o majčinoj smrti: Stiglo joj je na mejl, rekla je…
Kurir pre 2 sata
Majka Sanje Marinković preminula je pre dve nedelje nakon kratke i teške bolesti. Sanju Marinković su potresne vesti sačekale na snimanju emisije “Magazin in”, a neutešna voditeljka je sada po prvi put otvorila dušu bolnoj temi sa knedlom u… »
Suze u programu uživo: Sanja Marinković posle dve nedelje progovorila o gubitku majke
Story pre 3 sata
Majka Sanje Marinković preminula je pre dve nedelje, a voditeljka je sada prvi put progovorila o majčinoj bolesti i svemu sa čim su se suočavali od jula meseca, kada su saznali da se njena majka bori sa najtežom dijagnozom. - Sa tom strašnom… »
Sanja Marinković roni suze na pinku: "Bivši suprug mi nije izjavio saučešće!" Slomila se uživo u programu: Za njegovo…
Kurir pre 3 sata
Voditeljka Pinka Sanja Marinković na posebno emotivan način govorila je danas o majčinoj smrti u emisiji,gde se i rasplakala. Majka joj je preminula pre samo dve nedelje od zloćudne bolesti. - Imala je vrlo težak oblik kancera, čak verovatno dualni… »
"Bivši muž mi nije izjavio saučešće": Sanja Marinković plakala kao kiša zbog smrti majke, a onda se dotakla bivšeg i…
Blic pre 4 sati
Voditeljka Sanja Marinković slomila se kada je progovorila o smrti majke koja je preminula pre 15 dana od raka. Sanja je u "Premijeri" zaplakala dok je pričala o bolnoj temi. - Svi su mi govorili da sam jaka, a verujte mi da ta jačina ne postoji… »
"Imala je metastaze na mozgu,: Kostima..." Sanja Marinković u suzama prvi put o smrti majke: "Snimala sam kad me je pozvao…
Blic pre 5 sati
Voditeljka Sanja Marinković pre dve nedelje izgubila je majku, a sada je prvi put progovorila o bolnoj temi sa knedlom u grlu. "Tako sam naučena i od svoje majke da sve prekrijem osmehom. Javnost nije znala za moju bol, svaki put kad padnem, samo… »
Vesti dana »
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO Oterani provokatori sa Savskog mosta: Tepić i Popović okončale blokadu, Branko Miljuš je prvi poslanik koji će na mostu dežurati tokom noći
Nova pre 12 minutajoš 29 povezanih