Повезане вести
„Изгубио сам девет зуба снимајући Сqуид Гаме“: ББЦ на снимању са режисером серије
Радио 021 24.11.2024
Друга сезона јужнокорејске хит драме враћа се у децембру. Нетфликс Драма Сqуид Гаме постала је глобална сензација 2021. године Кад питам творца корејске хит серије Сqуид Гаме (Игра лигње) за говоркања да је био толико под… »
„Изгубио сам девет зуба снимајући Сqуид Гаме“: ББЦ на снимању са режисером серије
BBC News 24.11.2024
Друга сезона јужнокорејске хит драме враћа се у децембру. Кад питам творца корејске хит серије Сqуид Гаме (Игра лигње) за говоркања да је био толико под стресом док је снимао прву сезону да је изгубио шест зуба, он ме брзо… »
„Изгубио сам девет зуба снимајући Сqуид Гаме“: Ббц на снимању са режисером серије
Блиц 24.11.2024
Кад питам творца корејске хит серије Сqуид Гаме (Игра лигње) за говоркања да је био толико под стресом док је снимао прву сезону да је изгубио шест зуба, он ме брзо исправља. “Било их је осам или девет”, смеје се он. Хванг… »
"Изгубио сам девет зуба снимајући Сqуид Гаме": ББЦ на снимању са режисером серије
НИН 24.11.2024
Кад питам творца корејске хит серије Сqуид Гаме (Игра лигње) за говоркања да је био толико под стресом док је снимао прву сезону да је изгубио шест зуба, он ме брзо исправља. "Било их је осам или девет”, смеје се он. Хванг… »
Вести дана »

Појачана контрола саобраћаја због заштите пешака: Полиција најавила акцију до 20. октобра
Морава инфо пре 22 минутајош 24 повезане

Министар просвете: Многи факултети ће студентима омогућити додатни испитни рок
Југмедиа пре 51 минутајош 21 повезана

Почеће увече, а сутра ће се проширити на целу Србију: Ово је најновија прогноза РХМЗ
Телеграф пре 26 минутајош 24 повезане

Напад на Полтавску област, стала производња гаса; ФСБ: НАТО умешан у инциденте са дроновима изнад ЕУ
РТС пре 1 сатјош 23 повезане