Povezane vesti
„Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game“: BBC na snimanju sa režiserom serije
Radio 021 pre 5 sati
Druga sezona južnokorejske hit drame vraća se u decembru. Netflix Drama Squid Game postala je globalna senzacija 2021. godine Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu… »
„Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game“: BBC na snimanju sa režiserom serije
BBC News pre 5 sati
Druga sezona južnokorejske hit drame vraća se u decembru. Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu sezonu da je izgubio šest zuba, on me brzo ispravlja. “Bilo ih je… »
„Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game“: Bbc na snimanju sa režiserom serije
Blic pre 5 sati
Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu sezonu da je izgubio šest zuba, on me brzo ispravlja. “Bilo ih je osam ili devet”, smeje se on. Hvang Dong-hjuk priča sa mnom… »
"Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game": BBC na snimanju sa režiserom serije
NIN pre 5 sati
Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu sezonu da je izgubio šest zuba, on me brzo ispravlja. "Bilo ih je osam ili devet”, smeje se on. Hvang Dong-hjuk priča sa mnom… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 12 satijoš 14 povezanih
Srbija razbila Dance; "Bogdanović odmah čestitao"; Pešić: "Nadam se dogovoru - sezona u Evropi teža nego NBA"
B92 pre 1 satjoš 38 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih