Povezane vesti
„Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game“: Bbc na snimanju sa režiserom serije
Blic 24.11.2024
Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu sezonu da je izgubio šest zuba, on me brzo ispravlja. “Bilo ih je osam ili devet”, smeje se on. Hvang Dong-hjuk priča sa mnom na… »
"Izgubio sam devet zuba snimajući Squid Game": BBC na snimanju sa režiserom serije
NIN 24.11.2024
Kad pitam tvorca korejske hit serije Squid Game (Igra lignje) za govorkanja da je bio toliko pod stresom dok je snimao prvu sezonu da je izgubio šest zuba, on me brzo ispravlja. "Bilo ih je osam ili devet”, smeje se on. Hvang Dong-hjuk priča sa mnom na… »
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 14 minutajoš 80 povezanih
Rekordan broj posmatrača na lokalnim izborima: Očekuje se nadmetanje za svaki glas
Vreme pre 59 minutajoš 26 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 42 povezane
Studenti u klin, MUP u ploču: Policija tvrdi da su u Kuli napadnuti aktivisti SNS koji su čuvali "propagandni materijal"
Glas Zaječara pre 20 minutajoš 19 povezanih