Povezane vesti
"Znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim" aleksina majka dolazi na suđenje: Dužna sam to svom detetu
Blic 24.11.2024
"Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
"Dužna sam to svom detetu": Potresne reči majke Alekse Stojmenovića, stradalog posle tuče na proslavi! Evo šta predstavlja…
Kurir 24.11.2024
"Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
„Biće mi teško, ali sam to dužna Aleksi“: Majka ubijenog Aleksinčanina stiže na suđenje iz inostranstva
Nova 24.11.2024
: "Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
Vesti dana »
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 19 minutajoš 46 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 5 satijoš 29 povezanih
Ministarka Sofronijević za TV Prva: "Neverovatan odziv građana - više od 14.000 prijava" VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 123 povezane
Održan sastanak Zelenskog sa evropskim liderima o mirovnom planu za Ukrajinu
Beta pre 1 satjoš 74 povezane