Povezane vesti
"Dužna sam to svom detetu": Potresne reči majke Alekse Stojmenovića, stradalog posle tuče na proslavi! Evo šta predstavlja…
Kurir 24.11.2024
"Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
„Biće mi teško, ali sam to dužna Aleksi“: Majka ubijenog Aleksinčanina stiže na suđenje iz inostranstva
Nova 24.11.2024
: "Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
Vesti dana »
PETAK HLADAN U SREMSKOJ MITROVICI: Danas do 19 stepeni, za vikend stiže toplije vreme
Ozon pre 21 minutajoš 15 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 7 povezanih
Tramp Siju poklonio beloglavog orla, kineski lider upozorio na „Tukididovu zamku”
Politika pre 21 minutajoš 5 povezanih