Povezane vesti
"Znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim" aleksina majka dolazi na suđenje: Dužna sam to svom detetu
Blic 24.11.2024
"Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
"Dužna sam to svom detetu": Potresne reči majke Alekse Stojmenovića, stradalog posle tuče na proslavi! Evo šta predstavlja…
Kurir 24.11.2024
"Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
„Biće mi teško, ali sam to dužna Aleksi“: Majka ubijenog Aleksinčanina stiže na suđenje iz inostranstva
Nova 24.11.2024
: "Za ovo sam se borila i dužna sam to svom detetu. Biće mi veoma teško, znam šta me čeka ali moram da nađem snage da to izdržim!", ovim rečima je Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Aleksa Stojmenovića (25) koji je pre tri godine podlegao povredama… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 156 povezanih

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 14 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i uticaj američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 41 povezana

Kosovo ukinulo carine na američke proizvode: “Hvala Trampu”
Vesti online pre 34 minutajoš 65 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 37 povezanih