Povezane vesti
"Gazda, pozdravite ih gore sve!" Veljko Ražnatović oprostio se emotivnim rečima od Dragana Markovića Palme
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, Dragan Marković Palma, preminuo je 22. novembra u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Mnoge javne ličnosti su se oprostile od političara, a među njima i pevačica… »
Pevačica otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio: "Videla sam mu tugu u očima!"
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, preminuo je u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Pevačica Jovana Tipšin otkrila je detalje poslednjeg susreta sa Draganom Markovićem… »
Vesti dana »
Ambasador Srbije u Švajcarskoj: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 21 minutajoš 59 povezanih
Meteorolozi otkrili kada će pasti prvi sneg u 2026: Zabeleće se i Beograd, do 20 cm snežnih padavina za vikend
Mondo pre 3 satajoš 62 povezane