Povezane vesti

"Gazda, pozdravite ih gore sve!" Veljko Ražnatović oprostio se emotivnim rečima od Dragana Markovića Palme

"Gazda, pozdravite ih gore sve!" Veljko Ražnatović oprostio se emotivnim rečima od Dragana Markovića Palme

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, Dragan Marković Palma, preminuo je 22. novembra u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Mnoge javne ličnosti su se oprostile od političara, a među njima i… »
"Videla sam tugu u očima": Naša pevačica otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio

"Videla sam tugu u očima": Naša pevačica otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio

Blic pre 3 sata
Političar Dragan Marković Palma umro je u 64. godini, nakon borbe sa teškom bolešću. Pevačica Jovana Tipšin otkrila je detalje poslednjeg susreta sa Draganom Markovićem Palmom. - Vozila sam i onako, bila sam tužna, pre tri nedelje smo imali… »
Pevačica otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio: "Videla sam mu tugu u očima!"

Pevačica otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio: "Videla sam mu tugu u očima!"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, preminuo je u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Pevačica Jovana Tipšin otkrila je detalje poslednjeg susreta sa Draganom Markovićem… »

Vesti dana »