Povezane vesti
"Moja druga žena je videla poruke, krenule su psovke": Jedan od najpopularnijih naših pevača o vezi sa Ksenijom Pajčin je…
Blic 24.11.2024
Pevač Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja" otkrio detalje iz života koji nisu bili poznati javnosti. Tako u jednom delu knjige opisuje i u kakvim odnosima je bio sa tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako piše u… »
Naš poznati pevač otkrio da je varao ženu sa Ksenijom Pajčin: Bila je prelepa i nesrećna, supruga je sve saznala kada sam…
Kurir 24.11.2024
Pevač Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja" otkrio detalje iz života koji nisu bili poznati javnosti. Tako u jednom delu knjige opisuje i u kakvim odnosima je bio sa tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako piše u… »
Vesti dana »
„Studenti su ustali, ustani i ti“: Protest podrške u Kraljevu, profesor kaže – „represija će izazvati otpor“
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Nemačka i Francuska upozorili Trampa zbog pretnji preuzimanjem Grenlanda: Šolc i Baro su mu ovo poručili
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana