Povezane vesti

"Mama je umrla, a bivši mi nije izjavio saučešće": Sanja Marinković o bolnom gubitku i vesti koju je saznala iz novina

"Mama je umrla, a bivši mi nije izjavio saučešće": Sanja Marinković o bolnom gubitku i vesti koju je saznala iz novina

Mondo pre 3 sata
Voditeljka Sanja Marinković otvorila dušu o gubitku majke. Sanja Marinković je pre dve nedelje otkrila da joj je preminul majka. Sanja je priznala da je majka vodila bitku sa teškom bolešću, a sada i da joj bivši muž Aleksandar Uhrin nije izjavio… »
„Majka mi je umrla, a bivši muž se ponovo oženio – nije mi izjavio saučešće“: Sanja Marinković u suzama pred…

„Majka mi je umrla, a bivši muž se ponovo oženio – nije mi izjavio saučešće“: Sanja Marinković u suzama pred…

Nova pre 4 sati
: Voditeljka Sanja Marinković nedavno je ostala bez majke. Sanja Marinković se suočila sa velikim životnim udarcem kada joj je, pre dve nedelje, preminula majka. Njena majka vodila je bitku sa teškom bolešću, a Sanja je sada otkrila da joj bivši… »
Sanja Marinković: Bivši muž mi nije izjavio saučešće nakon smrti majke!

Sanja Marinković: Bivši muž mi nije izjavio saučešće nakon smrti majke!

Svet plus pre 4 sati
Voditeljka Sanja Marinković otvoreno je govorila o bolnom gubitku majke, ali i o izostanku podrške od strane bivšeg supruga, što ju je duboko razočaralo. Bolna ispovest Sanje Marinković o gubitku majke Voditeljka Sanja Marinković nedavno je… »
"Bivši muž mi nije izjavio saučešće" Sanja Marinković otkrila u kakvom su odnosu: "u novinama sam pročitala.."

"Bivši muž mi nije izjavio saučešće" Sanja Marinković otkrila u kakvom su odnosu: "u novinama sam pročitala.."

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Voditeljka TV Pink, Sanja Marinković, u velikoj ispovesti u emisiji "Premijera - vikend specijal" dotakla se odnosa sa bivšim suprugom. Kako je istakla, bivši muž joj nije izjavio saučešće kada joj je majka preminula, što se… »

Vesti dana »