Povezane vesti
Nikoli zasmetalo sunce, ustao i odmah ostao nepokretan Misterija kod Priboja do danas nerešena: "Kad su mi doktori rekli šta…
Kurir 24.11.2024
Nikoli Perišić iz sela Mokronozi, na samoj granici Srbije i Republike Srpske, nedaleko od Priboja, zalutali metak u sekundi je promenio život i prikovao ga za invalidska kolica. Nepoznata osoba zauvek će na svojoj duši nositi jednog mladića, kome… »
Nikola ustao da se skloni sa sunca i pao nepokretan: "Šokirao sam se kad su mi lekari rekli šta imam u leđima"
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Nikoli Perišić iz sela Mokronozi, na samoj granici Srbije i Republike Srpske, nedaleko od Priboja, zalutali metak u sekundi je promenio život i prikovao ga za invalidska kolica. Nepoznata osoba zauvek će na svojoj duši nositi jednog… »
Vesti dana »
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane
Pokret Bravo traži ostavka načelnika policije i gradonačelnika Novog Sada zbog prebijanja mladića
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Policija Kosova zapečatila Poreznu upravu na sjeveru, Beograd optužuje Kurtija
Al Jazeera pre 1 satjoš 21 povezana
„Malo bolje znamo ko i kako radi“: Vazduhoplovna akademija buni se zbog smene direktora
N1 Info pre 1 minutjoš 20 povezanih