Povezane vesti

Pušten na slobodu aktivista Nikola Ristić

Pušten na slobodu aktivista Nikola Ristić

N1 Info pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta "SviĆe" Nikola Ristić pušten je na slobodu iz policijske stanice nakon petosatnog zadržavanja, objavio je taj pokret na društvenim mrežama. On je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, oko 12.30… »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice

Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice

Radio 021 pre 4 dana
Aktivista "SviĆe" Nikola Ristić pušten je iz policijske stanice nakon petosatnog zadržavanja. To je objavio pokret "SviĆe". Sam Ristić se prethodno javio preko društvenih mreža da je dobro. "Dobro sam, hvala svima. Uskoro me puštaju iz policije… »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu

Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu

Danas pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta SviĆe Nikola Ristić oglasio se na drutšvenoj mreži Iks (X), nakon što je privreden neposredno pred početak protesta u Novom Sadu. „Dobro sam, hvala svima. Uskoro me puštaju iz policije gde sam… »
Novi Sad: Pušten na slobodu aktivista Nikola Ristić

Novi Sad: Pušten na slobodu aktivista Nikola Ristić

Novi magazin pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta "SviĆe" Nikola Ristić pušten je danas na slobodu iz policijske stanice nakon petosatnog zadržavanja, objavio je taj pokret na društvenim mrežama. On je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, oko… »
„SviĆe“: Ne znamo gde je Ristić, u BIA nam rekli da zovemo od jedne do druge policijske uprave

„SviĆe“: Ne znamo gde je Ristić, u BIA nam rekli da zovemo od jedne do druge policijske uprave

N1 Info pre 4 dana
Organizacija "SviĆe" u ovom momentu ne zna gde se nalazi njihov saborac Nikola Ristić koji je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, izjavila je Jelena Božić iz te organizacije. Ristić je uhapšen u Novom Sadu uoči protesta ispred Železničke… »
„Dobro sam, uskoro me puštaju iz policije“: Ristić se javio nakon što je prijavljen njegov nestanak

„Dobro sam, uskoro me puštaju iz policije“: Ristić se javio nakon što je prijavljen njegov nestanak

N1 Info pre 4 dana
Aktivista organizacije SviĆe Nikola Ristić, koji je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, objavio je na društvenim mrežama da je dobro i da ga uskoro puštaju iz policije gde je, kako je naveo, prebačen nakon razgovora u BIA da bi dao izjavu… »
Nikola Ristić pušten na slobodu

Nikola Ristić pušten na slobodu

Nova pre 4 dana
: Organizacija "SviĆe" objavila je da je njihov saborac Nikola Ristić pušten na slobodu nakon što je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu. Ristić je uhapšen u Novom Sadu uoči protesta ispred Železničke stanice u tom gradu zbog tragedije u… »
„Ne znamo gde je Ristić“: Organizaciji „SviĆe“ u BIA rekli da zovu od jedne do druge policijske uprave

„Ne znamo gde je Ristić“: Organizaciji „SviĆe“ u BIA rekli da zovu od jedne do druge policijske uprave

Danas pre 4 dana
Organizacija „SviĆe“ u ovom momentu ne zna gde se nalazi njihov saborac Nikola Ristić koji je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, izjavila je Jelena Božić iz te organizacije. Ristić je uhapšen u Novom Sadu uoči protesta ispred… »

Novi magazin pre 4 dana
Organizacija "SviĆe" u ovom momentu ne zna gde se nalazi njihov saborac Nikola Ristić koji je priveden danas uoči protesta u Novom Sadu, izjavila je Jelena Božić iz te organizacije. Ristić je uhapšen u Novom Sadu uoči protesta ispred Železničke… »
Priveden aktivista Nikola Ristić uoči protesta u Novom Sadu

Priveden aktivista Nikola Ristić uoči protesta u Novom Sadu

Danas pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta SviĆe Nikola Ristić priveden je danas uoči protesta u Novom Sadu, objavio je taj pokret na društvenim mrežama. „Sat i po pre početka najavljene akcije, tri muškarca koja su se predstavila kao BIA, bez… »
BIA privela Nikolu Ristića uoči protesta u Novom Sadu (VIDEO)

BIA privela Nikolu Ristića uoči protesta u Novom Sadu (VIDEO)

N1 Info pre 4 dana
Aktivista organizacije "SviĆe" Nikola Ristić uhapšen je u Novom Sadu uoči za danas najavljenog protesta ispred Železničke stanice u tom gradu zbog tragedije u kojoj je u padu nadstrešnice poginulo 15 ljudi. Sat i po vremena pre početka najavljene… »
BIA privela Nikolu Ristića uoči protesta u Novom Sadu VIDEO

BIA privela Nikolu Ristića uoči protesta u Novom Sadu VIDEO

Nova pre 4 dana
: Aktivista organizacije "SviĆe" Nikola Ristić uhapšen je u Novom Sadu uoči za danas najavljenog protesta ispred Železničke stanice u tom gradu zbog tragedije u kojoj je u padu nadstrešnice poginulo 15 ljudi. Sat i po vremena pre početka… »
SviĆe: BIA privela aktivistu u Novom Sadu

SviĆe: BIA privela aktivistu u Novom Sadu

Nedeljnik pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta SviĆe Nikola Ristić priveden je danas uoči protesta u Novom Sadu, objavio je taj pokret na društvenim mrežama. „Sat i po pre početka najavljene akcije, tri muškarca koja su se predstavila kao BIA, bez… »
VIDEO: Aktivista Nikola Ristić priveden uoči protesta u Novom Sadu

VIDEO: Aktivista Nikola Ristić priveden uoči protesta u Novom Sadu

Radio 021 pre 4 dana
Aktivista organizacije "SviĆe" Nikola Ristić priveden je u Novom Sadu uoči protesta zbog tragedije u kojoj je u padu nadstrešnice poginulo 15 ljudi. "Sat i po vremena pre početka najavljene akcije, tri muškarca koja su se predstavila kao BIA, bez… »
SviĆe: Priveden aktivista Nikola Ristić uoči protesta u Novom Sadu

SviĆe: Priveden aktivista Nikola Ristić uoči protesta u Novom Sadu

Novi magazin pre 4 dana
Aktivista omladinskog aktivističkog pokreta SviĆe Nikola Ristić priveden je danas uoči protesta u Novom Sadu, objavio je taj pokret na društvenim mrežama. "Sat i po pre početka najavljene akcije, tri muškarca koja su se predstavila kao BIA, bez… »

Vesti dana »