Povezane vesti
Pitali smo Dobrića o tome što ga je Sferopulos gledao kako kida u reprezentaciji, a onda se umešao Pešić
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Ognjen Dobrić je bio jedan od najboljih igrača Srbije na meču protiv Danske, gde je Srbija ubedljivo slavila protiv Skandinavaca i obezbedila Eurobasket 2025. godine. Iako slabije igra u Crvenoj zvezdi, kod Pešića je dobio prostor i za 27… »
Dobrića pitali o maloj minutaži u Zvezdi posle dominacije u dresu Srbije: Ovako je odgovorio!
Telegraf 24.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Srbije plasirali su se na Eurobasket ubedljivom pobedom nad Danskom u punom Pioniru, a jedan od najboljih u redovima Srbije bio je Ognjen Dobrić, koji je imao indeks 17, drugi najbolji posle Alekse Avramovića, koji je imao 24… »
Vesti dana »

Smenjen! Šolak više nije na čelu „Junajted grupe”, urednici zabrinuti i uznemireni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 21 povezana

Skupština Novog Sada o rebalansu budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 50 minutajoš 69 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 21 povezana

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proizvoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 25 minutajoš 15 povezanih