Povezane vesti

Avramović prekinuo Lundberga tokom razgovora sa novinarima, opet pokazao koliki je gospodin

Avramović prekinuo Lundberga tokom razgovora sa novinarima, opet pokazao koliki je gospodin

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u košarci, pošto je u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić" porazila Dansku sa čak 98:51. Bila je to četvrta pobeda za Orlove u isto toliko kvalifikacionih mečeva, a… »
"Bogoljube, ovo ti je reprezentacija Srbije": Sve je lakše kada je uz tebe Aleksa Avramović

"Bogoljube, ovo ti je reprezentacija Srbije": Sve je lakše kada je uz tebe Aleksa Avramović

Mondo 25.11.2024
Bogoljub Marković zaigrao je za reprezentaciju u "Pioniru" i ostao je pod snažnim utiskom. Reprezentacija Srbije deklasirala je Dansku u hali "Aleksandar Nikolić", 98:51, u utakmici kvalifikacija za Eurobasket koju će mladi Bogoljub Marković pamtiti… »
Bogoljub Marković debitovao za Srbiju, pa poručio: "Avramović mi je dosta pomogao, sve ovo mi je puno značilo"

Bogoljub Marković debitovao za Srbiju, pa poručio: "Avramović mi je dosta pomogao, sve ovo mi je puno značilo"

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Pobedu košarkaške reprezentacije Srbije nad Danskom (98:51) i plasman na Evropsko prvenstvo u košarci naredne godine sinoć je u dvorani "Aleksandar Nikolić" obeležio i debi Bogoljuba Markovića za seniorski nacionalni tim naše… »

Vesti dana »