Povezane vesti

Avramović prekinuo Lundberga tokom razgovora sa novinarima, opet pokazao koliki je gospodin

Avramović prekinuo Lundberga tokom razgovora sa novinarima, opet pokazao koliki je gospodin

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u košarci, pošto je u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić" porazila Dansku sa čak 98:51. Bila je to četvrta pobeda za Orlove u isto toliko kvalifikacionih mečeva, a… »
"Bogoljube, ovo ti je reprezentacija Srbije": Sve je lakše kada je uz tebe Aleksa Avramović

"Bogoljube, ovo ti je reprezentacija Srbije": Sve je lakše kada je uz tebe Aleksa Avramović

Mondo pre 4 sati
Bogoljub Marković zaigrao je za reprezentaciju u "Pioniru" i ostao je pod snažnim utiskom. Reprezentacija Srbije deklasirala je Dansku u hali "Aleksandar Nikolić", 98:51, u utakmici kvalifikacija za Eurobasket koju će mladi Bogoljub Marković pamtiti… »
Bogoljub Marković debitovao za Srbiju, pa poručio: "Avramović mi je dosta pomogao, sve ovo mi je puno značilo"

Bogoljub Marković debitovao za Srbiju, pa poručio: "Avramović mi je dosta pomogao, sve ovo mi je puno značilo"

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Pobedu košarkaške reprezentacije Srbije nad Danskom (98:51) i plasman na Evropsko prvenstvo u košarci naredne godine sinoć je u dvorani "Aleksandar Nikolić" obeležio i debi Bogoljuba Markovića za seniorski nacionalni tim naše… »

Vesti dana »