Повезане вести

Изрицање пресуде Урошу Блажићу заказано за 12. децембар, тужилац тражио максималну казну (ВИДЕО)

Изрицање пресуде Урошу Блажићу заказано за 12. децембар, тужилац тражио максималну казну (ВИДЕО)

Инсајдер 25.11.2024
Тужилац Иван Конатар данас је у завршној речи на суђењу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона 4. маја 2023. године изјавио да су кривична дела за која се терете Урош и Радиша Блажић у поступку доказана и затражио… »
"Свестан сам да сам мртав! Убијте ме, крив сам" Блажић шокирао завршном речју на суђењу - тражио милост

"Свестан сам да сам мртав! Убијте ме, крив сам" Блажић шокирао завршном речју на суђењу - тражио милост

Курир 25.11.2024
Изрицање пресуде Урошу Блажићу (21), који се терети да је у мају прошле године без икаквог разлога убио девет људи, док је њих 12 тешко ранио заказано је данас у Специјалном суду за 12. децембар у 10 часова. Осим Урошу… »
Тужилаштво тражи максималне казне затвора за убиства у Дубони и Малом Орашју

Тужилаштво тражи максималне казне затвора за убиства у Дубони и Малом Орашју

Слободна Европа 25.11.2024
Више јавно тужилаштво у Смедереву предложило је суду да Уроша Блажића, оптуженог за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, осуди на максималну казну затвора. Како преноси Радио-телевизија Србије (РТС), Тужилаштво… »
Тужилац тражи максималне казне, Урош Блажић изјавио: „Дајте ми најгору казну“

Тужилац тражи максималне казне, Урош Блажић изјавио: „Дајте ми најгору казну“

Н1 Инфо 25.11.2024
Пре изношења завршних речи на суђењу Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца, Блажић је ушао у судницу како би одговорио на поједина питања адвоката Небојше Перовића, који заступа рањеног Немању Илића… »
Урошу Блажићу и његовом оцу пресуда 12. децембра

РТВ 25.11.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је за 12. децембар заказано изрицање пресуде Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. У овом предмету оптужен… »

ИндексОнлине 25.11.2024
БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду данас је за 12. децембар заказано изрицање пресуде Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. У овом предмету оптужен… »
"Нека ме стрељају, окренућу се ка зиду, ни 'а' нећу рећи": Блажић опет шокирао на суђењу - Знам шта ме чека у затвору…

"Нека ме стрељају, окренућу се ка зиду, ни 'а' нећу рећи": Блажић опет шокирао на суђењу - Знам шта ме чека у затвору…

Мондо 25.11.2024
Урош Блажић је на суђењу рекао да би волео да га стрељају због масакра који је починио. Данас је у Специјалном суду настављено суђење изношењем завршних речи поводом масакра код Младеновца. Урош Блажић је у току суђења… »
Шта ће бити за 20 година када Урош Блажић изађе из затвора? Струка за Курир одговорила на питање које плаши целу нацију: Биће…

Шта ће бити за 20 година када Урош Блажић изађе из затвора? Струка за Курир одговорила на питање које плаши целу нацију: Биће…

Курир 25.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је одржан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године убио деверото људи, док је 12-оро тешко ранио. За данас је било заказано изношење завршених… »
Заказана пресуда урошу блажићу и његовом оцу! Ево када ће бити изречена казна масовном убици

Заказана пресуда урошу блажићу и његовом оцу! Ево када ће бити изречена казна масовном убици

Курир 25.11.2024
Од најновијег Хронолошки Након што је Урош Блажић завршио са завршним речима тада је судија Лидија Јовановски навела да се одбија предлог пуномоћника Стефана Стефановића, који је изнео предлог да се за говорницом појави Саша… »
Трагедије у Београду: Тужилац тражи максималну казну за злочине у Дубони и Малом Орашју - и за Уроша Блажића и за оца

Трагедије у Београду: Тужилац тражи максималну казну за злочине у Дубони и Малом Орашју - и за Уроша Блажића и за оца

BBC News 25.11.2024
Суђење оптуженом Урошу Блажићу, који је признао кривицу за убиство 12 и рањавање деветоро младих људи, стигло је до завршних речи. Родитељи жртава сведочили у сузама, питајући окривљене: „Зашто сте нам убили децу?". Зашто… »
Завршница суђења за масакр у Дубони и Малом Орашју: Изрицање пресуде заказано за 12. децембар

Завршница суђења за масакр у Дубони и Малом Орашју: Изрицање пресуде заказано за 12. децембар

Еуроневс 25.11.2024
У Специјалном суду у Београду одржава се завршница суђења Урошу Блажићу, који је оптужен да је је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи. Изрицање пресуде Блажићима заказано је 12… »
Урош Блажић молио судију да ослободи његовог оца

Урош Блажић молио судију да ослободи његовог оца

ИндексОнлине 25.11.2024
БЕОГРАД – Урош Блажић, оптужени да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи, у завршним речима је замолио судију да не осуди његовог оца Радишу Блажића, јер је, како тврди, невин. Он је… »
Бурно на суђењу Урошу Блажићу: Судска стража извела Радишу јер није хтео да престане да говори, он увредио тужиоца

Бурно на суђењу Урошу Блажићу: Судска стража извела Радишу јер није хтео да престане да говори, он увредио тужиоца

Нова 25.11.2024
: Суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масакр у селима код Младеновца у којем је убијено девет особа, настављено је данас у Специјалном суду у Београду изношењем завршних речи. Након тужиоца и адвоката оштећених, завршне речи су… »
Убио деветоро деце, а САД тврди да жели да више није жив: Срамне речи масовног убице, на последњем суђењу пред пресуду са…

Убио деветоро деце, а САД тврди да жели да више није жив: Срамне речи масовног убице, на последњем суђењу пред пресуду са…

Блиц 25.11.2024
Судија Вишег суда у Смедереву заказала је за данас завршне речи у поступку против Уроша и Радише Блажића за масакр у селима Дубона и Мало Орашје у којем је убијено девет, а рањено 12 особа. Данас је крај суђења Урошу Блажићу… »
Изрицање пресуде Урошу Блажићу 12. децембра

Изрицање пресуде Урошу Блажићу 12. децембра

Данас 25.11.2024
Главни претрес за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона завршен је данас, а изрицање пресуде заказано је за 12. децембар у 10 часова. Урош Блажић је оптужен да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа. Он се… »
Трагедије у Београду: Тужилац тражи максималну казну за злочине у Дубони и Малом Орашју – и за Уроша Блажића и за оца

Трагедије у Београду: Тужилац тражи максималну казну за злочине у Дубони и Малом Орашју – и за Уроша Блажића и за оца

Данас 25.11.2024
Зашто? Питање је које од 4. маја 2023. године прогања родитеље убијених и рањених у селима Дубони и Малом Орашју надомак Београда. Чекали су 16 месеци да се суоче са главним оптуженим, али ни суђење, измештено из Смедерева у… »
Објављивање пресуде Урошу Блажићу заказано за 12. децембар

Објављивање пресуде Урошу Блажићу заказано за 12. децембар

Мондо 25.11.2024
Ускоро пресуда Урошу Блажићу који је у селима око Младеновца, убио деветоро, а ранио 12 људи. Објављивање пресуде Урошу Блажићу, заказано је за 12. децембар. Данас је у Специјалном суду настављено суђење изношењем завршних… »
Курир испред специјалног суда током суђења Урошу Блажићу: "Пожелео је да изјави саучешће породицама, рекао да се не сећа шта…

Курир испред специјалног суда током суђења Урошу Блажићу: "Пожелео је да изјави саучешће породицама, рекао да се не сећа шта…

Курир 25.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је заказан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године убио деверото људи, док је 12-оро тешко ранио. За данас је заказано изношење завршених речи… »
Урош Блажић: „Крив сам, дајте ми најгору казну“, тужилац тражи максималну казну

Урош Блажић: „Крив сам, дајте ми најгору казну“, тужилац тражи максималну казну

Нови магазин 25.11.2024
Пре изношења завршних речи на суђењу Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца, Блажић је ушао у судницу како би одговорио на поједина питања адвоката Небојше Перовића, који заступа рањеног Немању Илића… »
Урош Блажић тражи да буде "најстроже кажњен": "Мотив немам. То је нека поремећеност. Неко зло"

Урош Блажић тражи да буде "најстроже кажњен": "Мотив немам. То је нека поремећеност. Неко зло"

НИН 25.11.2024
Главни претрес за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона завршен је у Специјалном суду у Београду, а изрицање пресуде заказано је за 12. децембар у 10 часова. Данас су изнете завршне рече, а у судницу су доведени Урош… »
Изрицање пресуде Урошу Блажићу 12. децембра - Тужилаштво тражи максималне казне затвора

Изрицање пресуде Урошу Блажићу 12. децембра - Тужилаштво тражи максималне казне затвора

РТС 25.11.2024
Више јавно тужилаштво у Смедереву предложило је суду да Уроша Блажића, оптуженог за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, осуди на максималну казну затвора, а његовог оца Радишу на казну од 20 година затвора. Изрицање… »
Срамне речи Уроша Блажића о оцу: Он је официр, а хоће да га представе као шверцера оружја

Срамне речи Уроша Блажића о оцу: Он је официр, а хоће да га представе као шверцера оружја

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Урош Блажић током завршних речи обратио се судији и рекао да је за њега само "смртна казна". - Ово што се догодило заслужује највећу осуду и најоштију казну, што и сам захтевам. Ако постоји искупљење за ове моје… »
„Цео живот сам глумио жртву. Знам шта ме чека, ја сам мртав човек“: Оптужени за масакр Урош Блажић допунио одбрану, родитељи…

„Цео живот сам глумио жртву. Знам шта ме чека, ја сам мртав човек“: Оптужени за масакр Урош Блажић допунио одбрану, родитељи…

Нова 25.11.2024
: Суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масакр у селима код Младеновца у којем је убијено девет особа, настављено је данас у Специјалном суду у Београду. Пре изношења завршних речи, Урош Блажић затражио је да допуни исказ. На… »
„Желим да окајем све своје грехе“: Урош Блажић моли да буде најстроже кажњен за убиства у Дубони и Малом Орашју

„Желим да окајем све своје грехе“: Урош Блажић моли да буде најстроже кажњен за убиства у Дубони и Малом Орашју

Данас 25.11.2024
Доказни поступак у случају масовних убистава у селима Мало Орашје и Дубона 4. маја 2023. године завршен је данас и почело је изношење завршних речи, а оптужени за масовна убиства Урош Блажић изјавио је на суђењу да моли да буде… »
Тужилац тражи максималне казне за Уроша Блажића и његовог оца: Овако су гласиле његове завршне речи на суђењу

Тужилац тражи максималне казне за Уроша Блажића и његовог оца: Овако су гласиле његове завршне речи на суђењу

Мондо 25.11.2024
Тужилац Иван Конатар говорио је на суђењу Урошу Блажићу и затражио максималну казну. Суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масакр у селима код Младеновца у којем је убијено девет особа, настављено је данас у Специјалном суду у… »
Суђење масовном убици дошло у завршну фазу! Завршне речи пре доношења пресуде, те крваве вечери Урош Блажић иза себе оставио…

Суђење масовном убици дошло у завршну фазу! Завршне речи пре доношења пресуде, те крваве вечери Урош Блажић иза себе оставио…

Курир 25.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је заказан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу (21), који се терети да је у мају прошле године без икаквог разлога убио девет људи, док је њих 12 тешко ранио. Суђење за мајски… »
Урош Блажић написао само нек се рока, а сад се "искрено каје": Тужилац Иван Конатар тражи максималне казне

Урош Блажић написао само нек се рока, а сад се "искрено каје": Тужилац Иван Конатар тражи максималне казне

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Тужилац Иван Конатар тражи максималну казну за Уроша Блажића и истиче да не постоје олакшавајуће околности. - Такође тражим и да Радиши Блажићу буде изречена највећа дозвољена казна од 20 година, она је сразмерна… »
Данас завршне речи на суђењу Урошу Блажићу: Доведен у суд под јаком полицијском пратњом

Данас завршне речи на суђењу Урошу Блажићу: Доведен у суд под јаком полицијском пратњом

Радио 021 25.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је заказана завршница суђења Урошу Блажићу, који је оптужен да је је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи. Најпре ће пуномоћник оштећених… »
Крај суђења за масакр који је починио Урош Блажић? Очекује се изношење завршних речи тужиоца и одбране

Крај суђења за масакр који је починио Урош Блажић? Очекује се изношење завршних речи тужиоца и одбране

Мондо 25.11.2024
Урош Блажић је признао кривицу, а данас би требало да се заврши суђење за масакр који је починио код Младеновца. Под полицијском пратњом у Специјални суд у Београду доведен је Урош Блажић и његов отац Радиша Блажић где би… »
Завршне речи на суђењу Урошу Блажићу: Под полицијском пратњом до зграде Специјалног суда (ВИДЕО)

Завршне речи на суђењу Урошу Блажићу: Под полицијском пратњом до зграде Специјалног суда (ВИДЕО)

Н1 Инфо 25.11.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја починио масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона улази у саму завршницу, јер су за данас заказане завршне речи учесника у овом процесу. Након што један од пуномоћника оштећених… »
Отац и син довезени у суд: Стигла марица са Блажићима, данас изношење завршних речи

Отац и син довезени у суд: Стигла марица са Блажићима, данас изношење завршних речи

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје и његовом оцу за недозвољено држање оружја и изазовање опште опасности, наставља се данас у судници Специјалног суда. Све марице, у којима… »
Суђење Блажићу се приводи крају Адвокат открио: Убица је рекао да су га мештани провоцирали и били љубоморни на његово…

Суђење Блажићу се приводи крају Адвокат открио: Убица је рекао да су га мештани провоцирали и били љубоморни на његово…

Курир 25.11.2024
Након што су изведени сви докази, саслушани оштећени у поступку, али и сведоци, судија Вишег суда у Смедереву заказала је за данас завршне речи у поступку против Уроша и Радише Блажића за масакр у селима Дубона и Мало Орашје… »

Вести дана »