Povezane vesti
Izricanje presude Urošu Blažiću zakazano za 12. decembar, tužilac tražio maksimalnu kaznu (VIDEO)
Insajder 25.11.2024
Tužilac Ivan Konatar danas je u završnoj reči na suđenju za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja 2023. godine izjavio da su krivična dela za koja se terete Uroš i Radiša Blažić u postupku dokazana i zatražio maksimalnu kaznu za… »
"Svestan sam da sam mrtav! Ubijte me, kriv sam" Blažić šokirao završnom rečju na suđenju - tražio milost
Kurir 25.11.2024
Izricanje presude Urošu Blažiću (21), koji se tereti da je u maju prošle godine bez ikakvog razloga ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio zakazano je danas u Specijalnom sudu za 12. decembar u 10 časova. Osim Urošu, presuda će biti… »
Tužilaštvo traži maksimalne kazne zatvora za ubistva u Duboni i Malom Orašju
Slobodna Evropa 25.11.2024
Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da Uroša Blažića, optuženog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, osudi na maksimalnu kaznu zatvora. Kako prenosi Radio-televizija Srbije (RTS), Tužilaštvo predložilo je i kaznu… »
Tužilac traži maksimalne kazne, Uroš Blažić izjavio: „Dajte mi najgoru kaznu“
N1 Info 25.11.2024
Pre iznošenja završnih reči na suđenju Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima kod Mladenovca, Blažić je ušao u sudnicu kako bi odgovorio na pojedina pitanja advokata Nebojše Perovića, koji zastupa ranjenog Nemanju Ilića. Izricanje presude… »
Urošu Blažiću i njegovom ocu presuda 12. decembra
RTV 25.11.2024
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za 12. decembar zakazano izricanje presude Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba. U ovom predmetu optužen je i njegov otac… »
Urošu Blažiću i njegovom ocu presuda 12. decembra
IndeksOnline 25.11.2024
BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za 12. decembar zakazano izricanje presude Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba. U ovom predmetu optužen je i njegov otac… »
Zakazana presuda urošu blažiću i njegovom ocu! Evo kada će biti izrečena kazna masovnom ubici
Kurir 25.11.2024
Od najnovijeg Hronološki Nakon što je Uroš Blažić završio sa završnim rečima tada je sudija Lidija Jovanovski navela da se odbija predlog punomoćnika Stefana Stefanovića, koji je izneo predlog da se za govornicom pojavi Saša Panića, jer to… »
Šta će biti za 20 godina kada Uroš Blažić izađe iz zatvora? Struka za Kurir odgovorila na pitanje koje plaši celu…
Kurir 25.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je održan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine ubio deveroto ljudi, dok je 12-oro teško ranio. Za danas je bilo zakazano iznošenje završenih reči pred… »
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u…
Mondo 25.11.2024
Uroš Blažić je na suđenju rekao da bi voleo da ga streljaju zbog masakra koji je počinio. Danas je u Specijalnom sudu nastavljeno suđenje iznošenjem završnih reči povodom masakra kod Mladenovca. Uroš Blažić je u toku suđenja drugi put izašao… »
Tragedije u Beogradu: Tužilac traži maksimalnu kaznu za zločine u Duboni i Malom Orašju - i za Uroša Blažića i za oca
BBC News 25.11.2024
Suđenje optuženom Urošu Blažiću, koji je priznao krivicu za ubistvo 12 i ranjavanje devetoro mladih ljudi, stiglo je do završnih reči. Roditelji žrtava svedočili u suzama, pitajući okrivljene: „Zašto ste nam ubili decu?". Zašto? Pitanje je… »
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Izricanje presude zakazano za 12. decembar
Euronews 25.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu održava se završnica suđenja Urošu Blažiću, koji je optužen da je je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi. Izricanje presude Blažićima zakazano je 12. decembar. Na… »
Uroš Blažić molio sudiju da oslobodi njegovog oca
IndeksOnline 25.11.2024
BEOGRAD – Uroš Blažić, optuženi da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi, u završnim rečima je zamolio sudiju da ne osudi njegovog oca Radišu Blažića, jer je, kako tvrdi, nevin. On je rekao da… »
Ubio devetoro dece, a SAD tvrdi da želi da više nije živ: Sramne reči masovnog ubice, na poslednjem suđenju pred presudu…
Blic 25.11.2024
Sudija Višeg suda u Smederevu zakazala je za danas završne reči u postupku protiv Uroša i Radiše Blažića za masakr u selima Dubona i Malo Orašje u kojem je ubijeno devet, a ranjeno 12 osoba. Danas je kraj suđenja Urošu Blažiću. Za danas… »
Burno na suđenju Urošu Blažiću: Sudska straža izvela Radišu jer nije hteo da prestane da govori, on uvredio tužioca
Nova 25.11.2024
: Suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima kod Mladenovca u kojem je ubijeno devet osoba, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu iznošenjem završnih reči. Nakon tužioca i advokata oštećenih, završne reči su izneli… »
Izricanje presude Urošu Blažiću 12. decembra
Danas 25.11.2024
Glavni pretres za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona završen je danas, a izricanje presude zakazano je za 12. decembar u 10 časova. Uroš Blažić je optužen da je 4. maja prošle godine ubio devet i ranio 12 osoba. On se tereti i za… »
Izricanje presude Urošu Blažiću 12. decembra - Tužilaštvo traži maksimalne kazne zatvora
RTS 25.11.2024
Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da Uroša Blažića, optuženog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, osudi na maksimalnu kaznu zatvora, a njegovog oca Radišu na kaznu od 20 godina zatvora. Izricanje presude Urošu… »
Uroš Blažić traži da bude "najstrože kažnjen": "Motiv nemam. To je neka poremećenost. Neko zlo"
NIN 25.11.2024
Glavni pretres za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona završen je u Specijalnom sudu u Beogradu, a izricanje presude zakazano je za 12. decembar u 10 časova. Danas su iznete završne reče, a u sudnicu su dovedeni Uroš Blažić i njegov otac… »
Uroš Blažić: „Kriv sam, dajte mi najgoru kaznu“, tužilac traži maksimalnu kaznu
Novi magazin 25.11.2024
Pre iznošenja završnih reči na suđenju Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima kod Mladenovca, Blažić je ušao u sudnicu kako bi odgovorio na pojedina pitanja advokata Nebojše Perovića, koji zastupa ranjenog Nemanju Ilića. Podsetimo na… »
Kurir ispred specijalnog suda tokom suđenja Urošu Blažiću: "Poželeo je da izjavi saučešće porodicama, rekao da se ne…
Kurir 25.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine ubio deveroto ljudi, dok je 12-oro teško ranio. Za danas je zakazano iznošenje završenih reči pred presudu, a… »
Objavljivanje presude Urošu Blažiću zakazano za 12. decembar
Mondo 25.11.2024
Uskoro presuda Urošu Blažiću koji je u selima oko Mladenovca, ubio devetoro, a ranio 12 ljudi. Objavljivanje presude Urošu Blažiću, zakazano je za 12. decembar. Danas je u Specijalnom sudu nastavljeno suđenje iznošenjem završnih reči. Najpre je… »
Tragedije u Beogradu: Tužilac traži maksimalnu kaznu za zločine u Duboni i Malom Orašju – i za Uroša Blažića i za oca
Danas 25.11.2024
Zašto? Pitanje je koje od 4. maja 2023. godine proganja roditelje ubijenih i ranjenih u selima Duboni i Malom Orašju nadomak Beograda. Čekali su 16 meseci da se suoče sa glavnim optuženim, ali ni suđenje, izmešteno iz Smedereva u Beograd, nije im… »
Sramne reči Uroša Blažića o ocu: On je oficir, a hoće da ga predstave kao švercera oružja
Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Uroš Blažić tokom završnih reči obratio se sudiji i rekao da je za njega samo "smrtna kazna". - Ovo što se dogodilo zaslužuje najveću osudu i najoštiju kaznu, što i sam zahtevam. Ako postoji iskupljenje za ove moje grehe i ova… »
„Ceo život sam glumio žrtvu. Znam šta me čeka, ja sam mrtav čovek“: Optuženi za masakr Uroš Blažić dopunio…
Nova 25.11.2024
: Suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima kod Mladenovca u kojem je ubijeno devet osoba, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Pre iznošenja završnih reči, Uroš Blažić zatražio je da dopuni iskaz. Na početku suđenja… »
„Želim da okajem sve svoje grehe“: Uroš Blažić moli da bude najstrože kažnjen za ubistva u Duboni i Malom Orašju
Danas 25.11.2024
Dokazni postupak u slučaju masovnih ubistava u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja 2023. godine završen je danas i počelo je iznošenje završnih reči, a optuženi za masovna ubistva Uroš Blažić izjavio je na suđenju da moli da bude najstrože… »
Suđenje masovnom ubici došlo u završnu fazu! Završne reči pre donošenja presude, te krvave večeri Uroš Blažić iza…
Kurir 25.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću (21), koji se tereti da je u maju prošle godine bez ikakvog razloga ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio. Suđenje za majski masakr ušlo je u… »
Tužilac traži maksimalne kazne za Uroša Blažića i njegovog oca: Ovako su glasile njegove završne reči na suđenju
Mondo 25.11.2024
Tužilac Ivan Konatar govorio je na suđenju Urošu Blažiću i zatražio maksimalnu kaznu. Suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima kod Mladenovca u kojem je ubijeno devet osoba, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu… »
Uroš Blažić napisao samo nek se roka, a sad se "iskreno kaje": Tužilac Ivan Konatar traži maksimalne kazne
Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Tužilac Ivan Konatar traži maksimalnu kaznu za Uroša Blažića i ističe da ne postoje olakšavajuće okolnosti. - Takođe tražim i da Radiši Blažiću bude izrečena najveća dozvoljena kazna od 20 godina, ona je srazmerna, pravična… »
Kraj suđenja za masakr koji je počinio Uroš Blažić? Očekuje se iznošenje završnih reči tužioca i odbrane
Mondo 25.11.2024
Uroš Blažić je priznao krivicu, a danas bi trebalo da se završi suđenje za masakr koji je počinio kod Mladenovca. Pod policijskom pratnjom u Specijalni sud u Beogradu doveden je Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić gde bi trebalo danas da… »
Danas završne reči na suđenju Urošu Blažiću: Doveden u sud pod jakom policijskom pratnjom
Radio 021 25.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazana završnica suđenja Urošu Blažiću, koji je optužen da je je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi. Najpre će punomoćnik oštećenih postavljati dodatna… »
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću: Pod policijskom pratnjom do zgrade Specijalnog suda (VIDEO)
N1 Info 25.11.2024
Suđenje Urošu Blažiću, koji je prošlog maja počinio masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona ulazi u samu završnicu, jer su za danas zakazane završne reči učesnika u ovom procesu. Nakon što jedan od punomoćnika oštećenih Nebojša… »
Otac i sin dovezeni u sud: Stigla marica sa Blažićima, danas iznošenje završnih reči
Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje i njegovom ocu za nedozvoljeno držanje oružja i izazovanje opšte opasnosti, nastavlja se danas u sudnici Specijalnog suda. Sve marice, u kojima se nalaze… »
Suđenje Blažiću se privodi kraju Advokat otkrio: Ubica je rekao da su ga meštani provocirali i bili ljubomorni na njegovo…
Kurir 25.11.2024
Nakon što su izvedeni svi dokazi, saslušani oštećeni u postupku, ali i svedoci, sudija Višeg suda u Smederevu zakazala je za danas završne reči u postupku protiv Uroša i Radiše Blažića za masakr u selima Dubona i Malo Orašje. Optužnicom… »
Vesti dana »
Vladiki toplički Petar: Šta sve treba da znamo o Badnoj večeri i kakav je značaj porodice za ovaj praznik?
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane
Sunčani božić: Neverovatne temperature za praznik, ali od ovog dana se sve menja: Sunce se neće dugo zadržati, stižu ledeni dani, ovo je detaljna prognoza
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
"Danas će svim penzionerima biti isplaćena penzija sa povišicom": Koliko su povećane za pet godina
Euronews pre 8 satijoš 25 povezanih
Prve slike sa mesta pucnjave u Jagodini: Ovo je kafana u kojoj se sve desilo, policija u poteri za napadačem
Telegraf pre 14 minutajoš 23 povezane
Zlatni Globus 2025: Dominacija za Brutalist, Emili Perez i Demi Mur
BBC News pre 6 satijoš 21 povezana