Povezane vesti
Željko Mitrović više ne želi da trpi ponašanje rijaliti učesnika! Oštro ih kaznio i sve saopšteno javno
Kurir pre 3 dana
Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da danas podeli još kazni takmičarima koji kriše pravila u Eliti. Kristina Buđevac, Aleksandra Vučenović i Uroš Stanić su kažnjeni… »
Produkcija hitno reagovala zbog kršenja pravila u Eliti 8: Ovi takmičari će snositi posledice
Blic pre 3 dana
Zbog kršenje pravila u rijalitiju, produkcija je kaznila pojedine takmičare. Naime, nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine učesnike jer nisu poštovali osnovno… »
Izbačen iz Elite pa Dušicu pao u zagrljaj! On je prvi raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, a sad je napustio…
Kurir pre 3 dana
Marko Zec izbačen je iz Elite, a kad je stigao u studio snažno je zagrlio voditeljku Dušicu Jakovljević. - Jako sam krenuo ali mi nije prijao zatovoren prostor. Meni se Jelena u početku jako svidela, a njoj se nije svidelo kada je branim, i kada je… »
Izbačen iz elite 8, pa dušicu snažno zagrlio: On je prvi raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, a sad je…
Blic pre 3 dana
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" zauvek napustio Marko Zec. Naime, nakon što ja zauvek napustio Zadrugu 8 Elitu, Marko Zec je stigao kod voditeljke Dušice Jakovljević koju je zagrlio iz sve snage, i sa kojom je razgovarao o njegovom učešću u Eliti: -… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane