Povezane vesti
Željko Mitrović više ne želi da trpi ponašanje rijaliti učesnika! Oštro ih kaznio i sve saopšteno javno
Kurir 25.11.2024
Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da danas podeli još kazni takmičarima koji kriše pravila u Eliti. Kristina Buđevac, Aleksandra Vučenović i Uroš Stanić su kažnjeni honorarima zbog… »
Produkcija hitno reagovala zbog kršenja pravila u Eliti 8: Ovi takmičari će snositi posledice
Blic 25.11.2024
Zbog kršenje pravila u rijalitiju, produkcija je kaznila pojedine takmičare. Naime, nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine učesnike jer nisu poštovali osnovno pravilo u… »
Izbačen iz Elite pa Dušicu pao u zagrljaj! On je prvi raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, a sad je napustio…
Kurir 25.11.2024
Marko Zec izbačen je iz Elite, a kad je stigao u studio snažno je zagrlio voditeljku Dušicu Jakovljević. - Jako sam krenuo ali mi nije prijao zatovoren prostor. Meni se Jelena u početku jako svidela, a njoj se nije svidelo kada je branim, i kada je ne… »
Izbačen iz elite 8, pa dušicu snažno zagrlio: On je prvi raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, a sad je napustio…
Blic 25.11.2024
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" zauvek napustio Marko Zec. Naime, nakon što ja zauvek napustio Zadrugu 8 Elitu, Marko Zec je stigao kod voditeljke Dušice Jakovljević koju je zagrlio iz sve snage, i sa kojom je razgovarao o njegovom učešću u Eliti: - Jako sam… »
Vesti dana »
U poštama sve spremno za prijave za legalizaciju! Šta je potrebno od dokumentacije, a za koga je besplatno - sve informacije na jednom mestu
Alo pre 27 minutajoš 49 povezanih
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost
RTS pre 12 minutajoš 27 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 27 minutajoš 32 povezane