Повезане вести

Огласио се Богдановић: Капитен се јавио после пласмана Србије на Евробаскет! Поручио само једно! (фото)

Огласио се Богдановић: Капитен се јавио после пласмана Србије на Евробаскет! Поручио само једно! (фото)

Вечерње новости 25.11.2024
Кошаркашка репрезентација Србије савладала је селекцију Данске с резултатом 98:51 у мечу квалификација за Европско првенство у кошарци и обезбедила учешће на Евробаскету 2025, а након меча се огласио Богдан Богдановић. Фото… »
Шта ће рећи "гробари"? Лундберг отворио душу медијима: "Није да то немам у Партизану, али..."

Шта ће рећи "гробари"? Лундберг отворио душу медијима: "Није да то немам у Партизану, али..."

Вечерње новости 25.11.2024
Кошаркашка репрезентација Србије савладала је селекцију Данске с резултатом 98:51 у мечу квалификација за Европско првенство у кошарци и обезбедила учешће на Евробаскету 2025, а након меча кошаркаш Данске и Партизана Ифе Лундберг… »
"Није да немам такву улогу у Партизану, али...": Лундберг објаснио у чему је разлика између репрезентације и црно-белих

"Није да немам такву улогу у Партизану, али...": Лундберг објаснио у чему је разлика између репрезентације и црно-белих

Мондо 25.11.2024
Ифе Лундберг се огласио после убедљивог пораза репрезентације Данске од Србије у квалификацијама за Европско првенство 2025. Србија је и у другом сусрету са Данском славила, а резултат је поново био убедљив (98:51). Изабраници… »
Лундберг: "Знао сам да ће ме овако покрити..."

Лундберг: "Знао сам да ће ме овако покрити..."

Спортске.нет 25.11.2024
Србија ће играти на Евробаскету 2025. године, а све је завршено синоћ када је побеђена репрезентација Данске. Екипа Светислава Пешића је и овога пута славила убедљиво, још убедљивије него што је то било у Данској, а резултат… »
Лундберг: "Није да то немам у Партизану, али питање је..." ВИДЕО

Лундберг: "Није да то немам у Партизану, али питање је..." ВИДЕО

Б92 25.11.2024
Кошаркаш Партизана и репрезентативац Данске Ифе Лундберг је изнео утиске у разговору са медијима након пораза од Србије у другом мечу новембарског прозора у склопу квалификација за Евробаскет 2025. Данска није успела да парира… »

Вести дана »