Повезане вести

"Потичем из краљевске породице" Дијана Роквић открила све о свом пореклу: "Увек сам имала пажњу родитеља, а онда сам ја…

"Потичем из краљевске породице" Дијана Роквић открила све о свом пореклу: "Увек сам имала пажњу родитеља, а онда сам ја…

Курир 25.11.2024
Дијана Роквић познатија као Диди Ј изјавила је да потиче из краљевске породице из Црне Горе. - Потичем из угледне породице, из краљевске породице из Црне Горе, тако да увек сам имала пажњу и подршку родитеља увек су ми… »
"Потичем из краљевске породице": Диди Јанковић први пут о свом пореклу: "Увек сам имала пажњу родитеља, а онда сам ја…

"Потичем из краљевске породице": Диди Јанковић први пут о свом пореклу: "Увек сам имала пажњу родитеља, а онда сам ја…

Блиц 25.11.2024
Певачица Диди Јанковић у једној емисији проговорила је о свом пореклу. Дијана је изјавила да потиче из краљевске породице из Црне Горе. - Потичем из угледне породице, из краљевске породице из Црне Горе, тако да увек сам имала… »
Диди Ј разочарана понашањем Меган Фокс: И ја сам звезда!

Диди Ј разочарана понашањем Меган Фокс: И ја сам звезда!

Свет плус 25.11.2024
Дијана Јанковић, познатија под надимком Диди Ј, гостујући у једном подкасту, говорила је о свом искусту са светским звездама. Диди је том приликом изјавила да се јако разочарала у глумицу Меган Фокс, коју сматра једном од… »
Диди Јанковић разочарана у светски звезду: Меган Фокс није хтела да се слика са мном, а ја нисам луди фан и ја сам звезда!

Диди Јанковић разочарана у светски звезду: Меган Фокс није хтела да се слика са мном, а ја нисам луди фан и ја сам звезда!

Курир 25.11.2024
Певачица Диди Јанковић открила је да се разочарала у светску звезду Меган Фокс јер је одбила да се слика са њом. - Меган Фокс сам упознала, она је заиста прелепа, али је некако арогантна. Другачије ми је деловала на камери… »
"Меган Фокс није хтела да се слика са мном, а ја нисам луди фан и ја сам звезда" Диди Јанковић разочарана: "Она је арогантна!"…

"Меган Фокс није хтела да се слика са мном, а ја нисам луди фан и ја сам звезда" Диди Јанковић разочарана: "Она је арогантна!"…

Блиц 25.11.2024
Певачица Диди Јанковић открила је да се разочарала у светску звезду Меган Фокс јер је одбила да се слика са њом. - Меган Фокс сам упознала, она је заиста прелепа, али је некако арогантна. Другачије ми је деловала на камери… »

Вести дана »