Povezane vesti
"Potičem iz kraljevske porodice" Dijana Rokvić otkrila sve o svom poreklu: "Uvek sam imala pažnju roditelja, a onda sam ja…
Kurir pre 3 dana
Dijana Rokvić poznatija kao Didi J izjavila je da potiče iz kraljevske porodice iz Crne Gore. - Potičem iz ugledne porodice, iz kraljevske porodice iz Crne Gore, tako da uvek sam imala pažnju i podršku roditelja uvek su mi udovoljavali u sebe. Kako… »
"Potičem iz kraljevske porodice": Didi Janković prvi put o svom poreklu: "Uvek sam imala pažnju roditelja, a onda sam ja…
Blic pre 3 dana
Pevačica Didi Janković u jednoj emisiji progovorila je o svom poreklu. Dijana je izjavila da potiče iz kraljevske porodice iz Crne Gore. - Potičem iz ugledne porodice, iz kraljevske porodice iz Crne Gore, tako da uvek sam imala pažnju i podršku… »
Didi J razočarana ponašanjem Megan Fox: I ja sam zvezda!
Svet plus pre 3 dana
Dijana Janković, poznatija pod nadimkom Didi J, gostujući u jednom podkastu, govorila je o svom iskustu sa svetskim zvezdama. Didi je tom prilikom izjavila da se jako razočarala u glumicu Megan Fox, koju smatra jednom od najlepših žena na svetu, jer… »
Didi Janković razočarana u svetski zvezdu: Megan Foks nije htela da se slika sa mnom, a ja nisam ludi fan i ja sam zvezda!
Kurir pre 3 dana
Pevačica Didi Janković otkrila je da se razočarala u svetsku zvezdu Megan Foks jer je odbila da se slika sa njom. - Megan Foks sam upoznala, ona je zaista prelepa, ali je nekako arogantna. Drugačije mi je delovala na kameri, drugačije uživo. Ona je… »
"Megan Foks nije htela da se slika sa mnom, a ja nisam ludi fan i ja sam zvezda" Didi Janković razočarana: "Ona je…
Blic pre 3 dana
Pevačica Didi Janković otkrila je da se razočarala u svetsku zvezdu Megan Foks jer je odbila da se slika sa njom. - Megan Foks sam upoznala, ona je zaista prelepa, ali je nekako arogantna. Drugačije mi je delovala na kameri, drugačije uživo. Ona je… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane