Povezane vesti
Iza vesti: Miloš Jovanović
N1 Info 25.11.2024
Predsednik Novog DSS Miloš Jovanović izjavio je u "Iza vesti" da smo "već u vanrednom ambijentu i atmosferi". "Mi smo se navikli na ludilo. Vanredno je potpuno, došlo je do tačke pucanja, sistem je ubio 15 ljudi u Novom Sadu, korumpirani. Ljudima je… »
Jovanović: Već smo u vanrednom ambijentu, navikli smo se na ludilo
N1 Info 25.11.2024
Predsednik Novog DSS Miloš Jovanović izjavio je u "Iza vesti" da smo "već u vanrednom ambijentu i atmosferi". "Mi smo se navikli na ludilo. Vanredno je potpuno, došlo je do tačke pucanja, sistem je ubio 15 ljudi u Novom Sadu, korumpirani. Ljudima je… »
Jovanović: Već smo u vanrednom ambijentu, navikli smo se na ludilo
Novi magazin 25.11.2024
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Izborne liste koalicije oko SNS proglašene u šest lokalnih sampouprava
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Poljoprivrednik sa blokade u Bresnici: Na sastanku večeras odlučujemo o daljim koracima, država može ovo da reši brzinski
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Iransko-američki razgovori u Ženevi okončani nakon nekoliko sati, nastavak posle pauze: „Kreativne i pozitivne ideje“
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih