Povezane vesti
Iza vesti: Miloš Jovanović
N1 Info 25.11.2024
Predsednik Novog DSS Miloš Jovanović izjavio je u "Iza vesti" da smo "već u vanrednom ambijentu i atmosferi". "Mi smo se navikli na ludilo. Vanredno je potpuno, došlo je do tačke pucanja, sistem je ubio 15 ljudi u Novom Sadu, korumpirani. Ljudima je… »
Jovanović: Već smo u vanrednom ambijentu, navikli smo se na ludilo
N1 Info 25.11.2024
Predsednik Novog DSS Miloš Jovanović izjavio je u "Iza vesti" da smo "već u vanrednom ambijentu i atmosferi". "Mi smo se navikli na ludilo. Vanredno je potpuno, došlo je do tačke pucanja, sistem je ubio 15 ljudi u Novom Sadu, korumpirani. Ljudima je… »
Jovanović: Već smo u vanrednom ambijentu, navikli smo se na ludilo
Novi magazin 25.11.2024
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu Strategije o mineralnim resursima
Beta pre 44 minutajoš 15 povezanih

Zvezdan Terzić: Ostvarili smo značajnu pobedu u Poljskoj, ali ništa nije završeno
Euronews pre 34 minutajoš 26 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 4 minutajoš 50 povezanih

Kremlj potvrdio: Zvanično dogovoren sastanak između Putina i Trumpa, određeno je i mesto
Danas pre 24 minutajoš 15 povezanih