Povezane vesti
"Ne znam šta da radim sa Jokićem, vuče to iz NBA!": Ovo niko nije znao, ovako je MVP "mučio" Pešića!
Mondo 25.11.2024
Marin Sedlaček se prisetio Evropskog prvenstva 2022. i situacije u kojoj ceo tim ide u teretanu zbog Nikole Jokića. Stručni konsultant Marin Sedlaček ispričao je kakav uticaj ima Nikola Jokić na momke iz reprezentacije Srbije. Priča se odvijala na… »
“Ne znam šta da radim, Jokić je pred ponoć odveo ceo tim u teretanu”: Srpski trener otkrio kako mu se nervozni Pešić poverio…
Danas 25.11.2024
Košarkaška reprezentacija Srbije je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo duplom pobedom nad Danskom. Pored kvaliteta na terenu i neposredno pored njega nacionalnu selekciju odlikuje i odlična atmosfera koju su u dobroj meri kreirali selektor… »
"Došao Pešić vidno nervozan i kaže: 'Ne znam šta više da radim, Jokić je celu ekipu odveo'"
B92 25.11.2024
Otkrivena je dosad neispričana priča iz tabora "orlova", a glavni junak je - Nikola Jokić. Reprezentacija Srbije osigurala je plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine, a jedno je svima već odavno jasno – ključ uspeha leži u izuzetnoj atmosferi unutar… »
Sedlaček podelio razgovor s Pešićem: Eto koliko Jokiću znači…
Sport klub 25.11.2024
Potpuno je jasno svakome ko je gledao košarkašku reprezentaciju Srbije u poslednje dve godine da među “Orlovima” vlada fantastična atmosfera – od igrača ograničene uloge do najvećih zvezda. To se ogleda i na rezultate srpskih košarkaša, koji su se u… »
Vesti dana »
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, više od 3.000 povređenih: Spasioci i dalje tragaju
Radio 021 pre 31 minutajoš 24 povezane
Venecuela posle zemljotresa:Broj poginulih se povećao se na 920, skoro 50.000 ljudi se vodi kao nestalo
RTV pre 46 minutajoš 59 povezanih
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 18 povezanih