Повезане вести

"Не знам шта да радим са Јокићем, вуче то из НБА!": Ово нико није знао, овако је МВП "мучио" Пешића!

"Не знам шта да радим са Јокићем, вуче то из НБА!": Ово нико није знао, овако је МВП "мучио" Пешића!

Мондо 25.11.2024
Марин Седлачек се присетио Европског првенства 2022. и ситуације у којој цео тим иде у теретану због Николе Јокића. Стручни консултант Марин Седлачек испричао је какав утицај има Никола Јокић на момке из репрезентације Србије… »
“Не знам шта да радим, Јокић је пред поноћ одвео цео тим у теретану”: Српски тренер открио како му се нервозни Пешић поверио…

“Не знам шта да радим, Јокић је пред поноћ одвео цео тим у теретану”: Српски тренер открио како му се нервозни Пешић поверио…

Данас 25.11.2024
Кошаркашка репрезентација Србије је обезбедила пласман на Европско првенство дуплом победом над Данском. Поред квалитета на терену и непосредно поред њега националну селекцију одликује и одлична атмосфера коју су у доброј мери… »
"Дошао Пешић видно нервозан и каже: 'Не знам шта више да радим, Јокић је целу екипу одвео'"

"Дошао Пешић видно нервозан и каже: 'Не знам шта више да радим, Јокић је целу екипу одвео'"

Б92 25.11.2024
Откривена је досад неиспричана прича из табора "орлова", а главни јунак је - Никола Јокић. Репрезентација Србије осигурала је пласман на Европско првенство 2025. године, а једно је свима већ одавно јасно – кључ успеха лежи у… »
Седлачек поделио разговор с Пешићем: Ето колико Јокићу значи…

Седлачек поделио разговор с Пешићем: Ето колико Јокићу значи…

Спорт клуб 25.11.2024
Потпуно је јасно свакоме ко је гледао кошаркашку репрезентацију Србије у последње две године да међу “Орловима” влада фантастична атмосфера – од играча ограничене улоге до највећих звезда. То се огледа и на резултате српских… »

Вести дана »