Povezane vesti
Salah: Bliži sam odlasku nego ostanku u Liverpulu
Radio sto plus 25.11.2024
“Skoro smo u decembru i još uvek nisam dobio nijednu ponudu da ostanem u klubu. Verovatno sam bliži odlasku nego ostanku. U klubu sam mnogo godina, ne postoji ovakav klub, ali na kraju to nije u mojim rukama”, izjavio je Salah. Egipatski… »
Salah prozvao Liverpul i najavio šokantan odlazak na kraju sezone
Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Samo dan nakon što je sa dva gola doneo Liverpulu plus osam u odnosu na Mančester siti, Mohamed Salah je najavio odlazak iz kluba uz reči koje će uzdrmati sve navijače "redsa". Lider Premijer lige je iskoristio poraz Mančester sitija… »
Salah nezadovoljan tretmanom u Liverpulu: „Evo, već je decembar, a ja još uvek nisam dobio novi ugovor“
Nedeljnik 25.11.2024
Mančester Siti za vikend je doživeo treći uzastopni poraz u Premijer ligi, i Liverpul to nije smeo da ispusti. I nije. Juče je na jugu Engleske upisao zlata vrednu pobedu nad Sautemptonom koja mu je donela plus osam u odnosu na tim Pepa Gvardiole, a… »
Vesti dana »
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Premijer Vučević boravi u dvodnevnoj poseti Banjaluci gde će prisustvovati obeležavanju Dana Republike - 9. januara
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Iznenadna ukrajinska ofanziva u Rusiji: To je poruka Kijeva Trampu, preuzimanje dužnosti: Ovo je očekivani scenario
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Uhapšen pucač kod Velike Kladuše: Više od sedam sati bežao policiji, ovako su ga uhvatili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana