Повезане вести
Салах: Ближи сам одласку него останку у Ливерпулу
Радио сто плус 25.11.2024
“Скоро смо у децембру и још увек нисам добио ниједну понуду да останем у клубу. Вероватно сам ближи одласку него останку. У клубу сам много година, не постоји овакав клуб, али на крају то није у мојим рукама”, изјавио је Салах… »
Салах прозвао Ливерпул и најавио шокантан одлазак на крају сезоне
Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Само дан након што је са два гола донео Ливерпулу плус осам у односу на Манчестер сити, Мохамед Салах је најавио одлазак из клуба уз речи које ће уздрмати све навијаче "редса". Лидер Премијер лиге је искористио… »
Салах незадовољан третманом у Ливерпулу: „Ево, већ је децембар, а ја још увек нисам добио нови уговор“
Недељник 25.11.2024
Манчестер Сити за викенд је доживео трећи узастопни пораз у Премијер лиги, и Ливерпул то није смео да испусти. И није. Јуче је на југу Енглеске уписао злата вредну победу над Саутемптоном која му је донела плус осам у односу на… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана