Povezane vesti

„Ne znam kako stojimo na nogama“: Naša influenserka doživela tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu FOTO

„Ne znam kako stojimo na nogama“: Naša influenserka doživela tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu FOTO

Nova 25.11.2024
: Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, podelila je na svom Instagramu detalje teške saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovala. Una je podelila da se nezgoda dogodila na auto-putu, a na njenim objavama može se videti i mnogo vozila ekipa… »
Džip leteo skoro 2 metra! Una Kablar doživela strašnu nesreću na auto-putu, snimci sa mesta nesreće su jezivi

Džip leteo skoro 2 metra! Una Kablar doživela strašnu nesreću na auto-putu, snimci sa mesta nesreće su jezivi

Kurir 25.11.2024
Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, doživela je strašnu nesreću na putu za Mađarsku. Naime, ona je juče doživela nesreću na autoputu, a kako je izjavila, samo je "Bog spasao". Snimak uništenog auta i iskrivljene bankine objavila je na… »
"Ne znam kako stojimo na nogama": Srpska influenserka imala težak udes, automobil "leteo" preko metar i po

"Ne znam kako stojimo na nogama": Srpska influenserka imala težak udes, automobil "leteo" preko metar i po

Mondo 25.11.2024
Influenserka Una Kablar doživela je saobraćajnu nesreću nekoliko sati pred vaan događaj. Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q se oglasila na svom Instagramu i saopštila da je doživela saobraćajnu nezgodu. Putem storija otkrila je da se… »
Una Kablar doživela strašnu nesreću na autoputu: Džip leteo, snimci sa mesta nesreće su jezivi

Una Kablar doživela strašnu nesreću na autoputu: Džip leteo, snimci sa mesta nesreće su jezivi

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Influenserka Una Kablar poznatija kao Uki Q doživela je strašnu nesreću na putu za Mađarsku. Naime, ona je juče doživela nesreću na autoputu, a kako je izjavila, samo je "Bog spasio". Snimak uništenog auta i iskrivljene bankine… »

Vesti dana »