Povezane vesti

Karager o Salahovoj izjavi: Razočarao me Mo, sebičan je

Karager o Salahovoj izjavi: Razočarao me Mo, sebičan je

Sport klub pre 3 dana
Zabrinuto su navijači Liverpula dočekali izjavu Mohameda Salaha koji je rekao da je u ovom momentu bliži odlasku nego ostanku u klubu, a zanimljivu izjavu imao je na tu temu i Džejmi Karager. Legendi Liverpula zasmetala je Salahova sebičnost u ovoj… »
Liverpul dominira Premijer ligom, ali Slot poručuje: "Nećemo se zanositi!"

Liverpul dominira Premijer ligom, ali Slot poručuje: "Nećemo se zanositi!"

Sportske.net pre 3 dana
Fudbaleri Liverpula briljiraju od starta sezone. "Crveni" su posle trijumfa nad Sautemptonom u gostima rezultatom 3:2 učvrstili svoju lidersku poziciju u engleskoj Premijer ligi i imaju osam bodova više u odnosu na prvog pratioca, aktuelnog prvaka… »
Šok sa Enfilda: Salah je razočaran (video)

Šok sa Enfilda: Salah je razočaran (video)

Sportski žurnal pre 3 dana
Egipćanin je za Liverpul odigrao 367 utakmica. Fudbaler Liverpula Egipćanin Mohamed Salah izjavio je da je razočaran, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora sa engleskim klubom, prenosi danas Bi-Bi-Si. Salah (32) je član Liverpula od… »
Salah: Razočaran sam, nisam dobio ponudu za novi ugovor

Salah: Razočaran sam, nisam dobio ponudu za novi ugovor

Politika pre 3 dana
LIVERPUL – Fudbaler Liverpula Egipćanin Mohamed Salah izjavio je da je razočaran, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora sa engleskim klubom, prenosi danas Bi-Bi-Si. Salah (32) je član Liverpula od 2017. godine, a egipatski… »
Razočaran sam: Salah najavio odlazak iz Liverpula

Razočaran sam: Salah najavio odlazak iz Liverpula

Danas pre 3 dana
Egipatski fudbaler i napadač Liverpula Mohamed Salah izjavio je danas da je bliži odlasku nego ostanku u klubu na kraju sezone. – Skoro smo u decembru i još uvek nisam dobio nijednu ponudu da ostanem u klubu. Verovatno sam bliži odlasku nego… »
Da li se tako ophodi prema legendi kluba? Ističe mu ugovor, on javno traži novi – u klubu svi ćute ‘kao zaliveni’…

Da li se tako ophodi prema legendi kluba? Ističe mu ugovor, on javno traži novi – u klubu svi ćute ‘kao zaliveni’…

Hot sport pre 3 dana
Čovek se otvoreno nudi i želi da ostane, ali klub kao da nema nameru da ga zadrži. Egipatski fudbaler, Mohamed Salah glavna je tema na ‘ostrvu’. Njemu leta naredne godine ističe ugovor, a Liverpul mu još nije ponudio novi, što i njega čudi… »
Salah razočaran Liverpulom

Salah razočaran Liverpulom

B92 pre 3 dana
Mohamed Salah, fudbaler Liverpula, izjavio je da je u ovom trenutku bliže tome da od naredne sezone više ne bude član tog kluba. Egipćaninu na leto ističe ugovor sa "redsim", baš kao i Virdžilu van Dajku i Trentu Aleksanderu Arnoldu, a nema naznaka… »
Salah bliži odlasku iz Liverpula: Razočaran sam, nisam dobio ponudu za novi ugovor

Salah bliži odlasku iz Liverpula: Razočaran sam, nisam dobio ponudu za novi ugovor

Euronews pre 3 dana
Fudbaler Liverpula Egipćanin Mohamed Salah izjavio je da je razočaran, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora sa engleskim klubom, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC). Salah (32) je član Liverpula od 2017. godine, a egipatski reprezentativac ima… »
Salah jako razočaran: Ono što je sjajni napadač rekao o Liverpulu neće se dopasti navijačima

Salah jako razočaran: Ono što je sjajni napadač rekao o Liverpulu neće se dopasti navijačima

Večernje novosti pre 3 dana
Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah istakao je da je vrlo razočaran svojim statusom u ovom klubu. FOTO: Tanjug/AP Liverpul je u poslednjem meču uz dosta muke savladao Sautempton, ali izabranici Arne Slota i dalje drže prvu poziciju i… »
Sve je jasnija slika, Salah razočaran u Liverpul... Gde će igrati sledeće sezone?

Sve je jasnija slika, Salah razočaran u Liverpul... Gde će igrati sledeće sezone?

Sportske.net pre 3 dana
Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah i dalje nije potpisao novi ugovor sa klubom. Egipatski napadač briljira i ove sezone i na 18 odigranih mečeva ima 12 golova i 10 asistencija. Ali, novog ugovora i dalje nema. Liverpul dosta sporo obavlja… »
Salah: Liverpul me razočarao, bliži sam odlasku

Salah: Liverpul me razočarao, bliži sam odlasku

Sport klub pre 3 dana
Mohamed Salah blista ove sezone u dresu Liverpula. Sa dva gola bio je najzaslužniji za pobedu svog tima protiv Sautemptona 3:2, sa kojom su Redsi otišli na plus osam na vrhu tabele Premijer lige. Međutim, nije baš sve onako kako bi Salah želeo da… »
Liverpul ima paklenu nedelju, hoće li je iskoristiti za osvete?

Liverpul ima paklenu nedelju, hoće li je iskoristiti za osvete?

Sportske.net pre 3 dana
Fudbaleri Liverpula pobedili su juče Sautempton na "Sent Merisu" rezultatom 2:3 čime su došli do čak osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Mančester siti. Impresivna ekipa Arnea Slota definitivno je kandidat za titulu Premijer lige iako su… »
Premijer liga: Salah režirao preokret i doneo Liverpulu osam bodova prednosti

Premijer liga: Salah režirao preokret i doneo Liverpulu osam bodova prednosti

Danas pre 4 dana
Fudbaleri Liverpula pobedili su na gostujućem terenu Sautempton 3:2, u utakmici 12. kola Premijer lige i stekli osam bodova prednosti na prvom mestu na tabeli. Liverpul je poveo u 30. minutu golom Dominika Soboslaja, a domaći su izjednačili u 42… »

Vesti dana »