Повезане вести
Карагер о Салаховој изјави: Разочарао ме Мо, себичан је
Спорт клуб 25.11.2024
Забринуто су навијачи Ливерпула дочекали изјаву Мохамеда Салаха који је рекао да је у овом моменту ближи одласку него останку у клубу, а занимљиву изјаву имао је на ту тему и Џејми Карагер. Легенди Ливерпула засметала је… »
Ливерпул доминира Премијер лигом, али Слот поручује: "Нећемо се заносити!"
Спортске.нет 25.11.2024
Фудбалери Ливерпула бриљирају од старта сезоне. "Црвени" су после тријумфа над Саутемптоном у гостима резултатом 3:2 учврстили своју лидерску позицију у енглеској Премијер лиги и имају осам бодова више у односу на првог… »
Шок са Енфилда: Салах је разочаран (видео)
Спортски журнал 25.11.2024
Египћанин је за Ливерпул одиграо 367 утакмица. Фудбалер Ливерпула Египћанин Мохамед Салах изјавио је да је разочаран, пошто још није добио понуду за продужење уговора са енглеским клубом, преноси данас Би-Би-Си. Салах (32) је… »
Салах: Разочаран сам, нисам добио понуду за нови уговор
Политика 25.11.2024
ЛИВЕРПУЛ – Фудбалер Ливерпула Египћанин Мохамед Салах изјавио је да је разочаран, пошто још није добио понуду за продужење уговора са енглеским клубом, преноси данас Би-Би-Си. Салах (32) је члан Ливерпула од 2017. године, а… »
Разочаран сам: Салах најавио одлазак из Ливерпула
Данас 25.11.2024
Египатски фудбалер и нападач Ливерпула Мохамед Салах изјавио је данас да је ближи одласку него останку у клубу на крају сезоне. – Скоро смо у децембру и још увек нисам добио ниједну понуду да останем у клубу. Вероватно сам ближи… »
Да ли се тако опходи према легенди клуба? Истиче му уговор, он јавно тражи нови – у клубу сви ћуте ‘као заливени’! (видео)…
Хот спорт 25.11.2024
Човек се отворено нуди и жели да остане, али клуб као да нема намеру да га задржи. Египатски фудбалер, Мохамед Салах главна је тема на ‘острву’. Њему лета наредне године истиче уговор, а Ливерпул му још није понудио нови, што и… »
Салах ближи одласку из Ливерпула: Разочаран сам, нисам добио понуду за нови уговор
Еуроневс 25.11.2024
Фудбалер Ливерпула Египћанин Мохамед Салах изјавио је да је разочаран, пошто још није добио понуду за продужење уговора са енглеским клубом, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ). Салах (32) је члан Ливерпула од 2017. године, а египатски… »
Салах разочаран Ливерпулом
Б92 25.11.2024
Мохамед Салах, фудбалер Ливерпула, изјавио је да је у овом тренутку ближе томе да од наредне сезоне више не буде члан тог клуба. Египћанину на лето истиче уговор са "редсим", баш као и Вирџилу ван Дајку и Тренту Александеру… »
Салах јако разочаран: Оно што је сјајни нападач рекао о Ливерпулу неће се допасти навијачима
Вечерње новости 25.11.2024
Један од најбољих фудбалера Ливерпула Мохамед Салах истакао је да је врло разочаран својим статусом у овом клубу. ФОТО: Тањуг/АП Ливерпул је у последњем мечу уз доста муке савладао Саутемптон, али изабраници Арне Слота и даље… »
Све је јаснија слика, Салах разочаран у Ливерпул... Где ће играти следеће сезоне?
Спортске.нет 25.11.2024
Најбољи фудбалер Ливерпула Мохамед Салах и даље није потписао нови уговор са клубом. Египатски нападач бриљира и ове сезоне и на 18 одиграних мечева има 12 голова и 10 асистенција. Али, новог уговора и даље нема. Ливерпул… »
Салах: Ливерпул ме разочарао, ближи сам одласку
Спорт клуб 25.11.2024
Мохамед Салах блиста ове сезоне у дресу Ливерпула. Са два гола био је најзаслужнији за победу свог тима против Саутемптона 3:2, са којом су Редси отишли на плус осам на врху табеле Премијер лиге. Међутим, није баш све онако како… »
Ливерпул има паклену недељу, хоће ли је искористити за освете?
Спортске.нет 25.11.2024
Фудбалери Ливерпула победили су јуче Саутемптон на "Сент Мерису" резултатом 2:3 чиме су дошли до чак осам бодова предности у односу на првог пратиоца Манчестер сити. Импресивна екипа Арнеа Слота дефинитивно је кандидат за титулу… »
Премијер лига: Салах режирао преокрет и донео Ливерпулу осам бодова предности
Данас 24.11.2024
Фудбалери Ливерпула победили су на гостујућем терену Саутемптон 3:2, у утакмици 12. кола Премијер лиге и стекли осам бодова предности на првом месту на табели. Ливерпул је повео у 30. минуту голом Доминика Собослаја, а домаћи су… »
Вести дана »
"Спрема се за улазак у елиту" Катарина Живковић раскринкала Кију Коцкар: "Сад више неће ући као остављена и уцвељена жена"
Ало пре 2 минутајош 4 повезане
Једно лице приведено: Огласио се МУП после двоструког убиства код Бабушнице
Ало пре 26 минутајош 10 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана