Повезане вести

“Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008.”

“Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008.”

Вести онлине 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и “вероватно би био гори” да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. – Војни сукоб бисмо видели још раније. Било ми је… »
"Рат би почео пре, али сам блокирала улазак Украјине у НАТО": Ангела Меркел за ББЦ открила све о сарадњи са Путином

"Рат би почео пре, али сам блокирала улазак Украјине у НАТО": Ангела Меркел за ББЦ открила све о сарадњи са Путином

Мондо 25.11.2024
Ангела Меркел је открила све у интервјуу који је дала за ББЦ. Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел рекла је за Би-Би-Си да су послови које је склопила са Русијом били намењени да помогну немачким фирмама и одржавању мира са… »
Ангела Меркел брани везе са Путином и блокаду уласка Украјине у НАТО

BBC News 25.11.2024
У ретком интервјуу откако је напустила политику пре три године, Меркел је изразила забринутост због поновљених претњи Владимира Путина да ће употребити нуклеарно наоружање. Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел некада је… »

Данас 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел некада је описивана као најмоћнија жена на свету. Разговарала је са уредницом ББЦ-ја Катјом Адлер о Украјини, нуклеарној претњи Владимира Путина и како је излазила на крај са Доналдом… »
"Морамо да спречимо употребу нуклеарног оружја": Ангела Меркел се огласила о Путиновим претњама: "Путин неће стајати…

"Морамо да спречимо употребу нуклеарног оружја": Ангела Меркел се огласила о Путиновим претњама: "Путин неће стајати…

Блиц 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и "вероватно би био гори" да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. - Војни сукоб бисмо видели још раније. Било ми је… »

Блиц 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел некада је описивана као најмоћнија жена на свету. Разговарала је са уредницом ББЦ-ја Катјом Адлер о Украјини, нуклеарној претњи Владимира Путина и како је излазила на крај са Доналдом… »
Меркел: Рат у Украјини почео би раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008. године

Меркел: Рат у Украјини почео би раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008. године

НИН 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и "вероватно би био гори" да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. "Војни сукоб бисмо видели још раније. Било ми је… »

Радио 021 25.11.2024
У ретком интервјуу откако је напустила политику пре три године, Меркел је изразила забринутост због поновљених претњи Владимира Путина да ће употребити нуклеарно наоружање. Реутерс Владимир Путин и Ангела Меркел у Берлину… »

НИН 25.11.2024
Меркел: Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008.

Меркел: Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008.

РТВ 25.11.2024
БЕРЛИН - Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и "вероватно би био гори" да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. "Војни сукоб бисмо видели још раније. Било… »
Ангела Меркел за ББЦ: Морамо да спречимо употребу нуклеарног оружја, потенцијал је застрашујући

Ангела Меркел за ББЦ: Морамо да спречимо употребу нуклеарног оружја, потенцијал је застрашујући

Данас 25.11.2024
Бивша канцеларка Ангела Меркел (70), која је водила Немачку 16 година, рекла је за ББЦ да сматра да би рат у Украјини почео раније и да би највероватније био још гори да је Кијев 2008. започео свој пут за придруживање НАТО. „До… »
Меркел: Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008. године

Меркел: Рат у Украјини почео би и раније да је Кијев приступио НАТО-у 2008. године

Еуроневс 25.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и "вероватно би био гори" да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. "Војни сукоб бисмо видели још раније. Било ми је… »
Ангела Меркел забринута због Путинових претњи нуклеарним оружјем: "Рат у Украјини би почео и раније, да је.."

Ангела Меркел забринута због Путинових претњи нуклеарним оружјем: "Рат у Украјини би почео и раније, да је.."

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да верује да би рат у Украјини почео раније и "вероватно би био гори" да је Кијев почео пут ка чланству у НАТО 2008. године. "Војни сукоб бисмо видели још раније… »

Вести дана »