Povezane vesti
“Rat u Ukrajini počeo bi i ranije da je Kijev pristupio NATO-u 2008.”
Vesti online pre 4 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i “verovatno bi bio gori” da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. – Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno jasno da… »
"Rat bi počeo pre, ali sam blokirala ulazak Ukrajine u NATO": Angela Merkel za BBC otkrila sve o saradnji sa Putinom
Mondo pre 3 dana
Angela Merkel je otkrila sve u intervjuu koji je dala za BBC. Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je za Bi-Bi-Si da su poslovi koje je sklopila sa Rusijom bili namenjeni da pomognu nemačkim firmama i održavanju mira sa Moskvom. Ona je takođe… »
Angela Merkel brani veze sa Putinom i blokadu ulaska Ukrajine u NATO
BBC News pre 3 dana
U retkom intervjuu otkako je napustila politiku pre tri godine, Merkel je izrazila zabrinutost zbog ponovljenih pretnji Vladimira Putina da će upotrebiti nuklearno naoružanje. Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel nekada je opisivana kao najmoćnija… »
Danas pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel nekada je opisivana kao najmoćnija žena na svetu. Razgovarala je sa urednicom BBC-ja Katjom Adler o Ukrajini, nuklearnoj pretnji Vladimira Putina i kako je izlazila na kraj sa Donaldom Trampom. Angela Merkel je… »
"Moramo da sprečimo upotrebu nuklearnog oružja": Angela Merkel se oglasila o Putinovim pretnjama: "Putin neće stajati…
Blic pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i "verovatno bi bio gori" da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. - Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno jasno da… »
Blic pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel nekada je opisivana kao najmoćnija žena na svetu. Razgovarala je sa urednicom BBC-ja Katjom Adler o Ukrajini, nuklearnoj pretnji Vladimira Putina i kako je izlazila na kraj sa Donaldom Trampom. Angela Merkel je… »
Merkel: Rat u Ukrajini počeo bi ranije da je Kijev pristupio NATO-u 2008. godine
NIN pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i "verovatno bi bio gori" da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. "Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno jasno da… »
NIN pre 3 dana
Radio 021 pre 3 dana
U retkom intervjuu otkako je napustila politiku pre tri godine, Merkel je izrazila zabrinutost zbog ponovljenih pretnji Vladimira Putina da će upotrebiti nuklearno naoružanje. Reuters Vladimir Putin i Angela Merkel u Berlinu 2012. Bivša nemačka… »
Merkel: Rat u Ukrajini počeo bi i ranije da je Kijev pristupio NATO-u 2008.
RTV pre 3 dana
BERLIN - Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i "verovatno bi bio gori" da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. "Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno jasno… »
Angela Merkel za BBC: Moramo da sprečimo upotrebu nuklearnog oružja, potencijal je zastrašujući
Danas pre 3 dana
Bivša kancelarka Angela Merkel (70), koja je vodila Nemačku 16 godina, rekla je za BBC da smatra da bi rat u Ukrajini počeo ranije i da bi najverovatnije bio još gori da je Kijev 2008. započeo svoj put za pridruživanje NATO. „Do vojnog konflikta… »
Merkel: Rat u Ukrajini počeo bi i ranije da je Kijev pristupio NATO-u 2008. godine
Euronews pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i "verovatno bi bio gori" da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. "Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno jasno da… »
Angela Merkel zabrinuta zbog Putinovih pretnji nuklearnim oružjem: "Rat u Ukrajini bi počeo i ranije, da je.."
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da veruje da bi rat u Ukrajini počeo ranije i "verovatno bi bio gori" da je Kijev počeo put ka članstvu u NATO 2008. godine. "Vojni sukob bismo videli još ranije. Bilo mi je potpuno… »
Vesti dana »
Od danas sneg na planinama, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 20 minutajoš 4 povezane
Nastavljaju se žestoki napadi Izraela: Najmanje 21 Palestinac poginuo u udarima širom Gaze
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih