Povezane vesti

Oglasio se brat Gorana Vesića: Goran je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

Oglasio se brat Gorana Vesića: Goran je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

Kurir pre 4 sati
Zoran Vesić, rođeni brat ministra građevinarstva u ostavci Gorana Vesića, izjavio je danas da se njegov brat bez ikakvog pravnog osnova i sumnje na krivicu, nezakonito nalazi u pritvoru. "Moj brat već pet dana štrajkuje glađu i već dva dana ne… »
Zoran Vesić: Goran je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

Zoran Vesić: Goran je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

Euronews pre 5 sati
Zoran Vesić, rođeni brat ministra građevinarstva u ostavci Gorana Vesića, izjavio je danas da se njegov brat bez ikakvog pravnog osnova i sumnje na krivicu, nezakonito nalazi u pritvoru. "Moj brat već pet dana štrajkuje glađu i već dva dana ne… »
Brat ministra Vesića: Goran je nezakonito u pritvoru, pet dana štrajkuje glađu

Brat ministra Vesića: Goran je nezakonito u pritvoru, pet dana štrajkuje glađu

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Zoran Vesić, rođeni brat ministra građevinarstva u ostavci Gorana Vesića, izjavio je danas da se njegov brat bez ikakvog pravnog osnova i sumnje na krivicu, nezakonito nalazi u pritvoru. "Moj brat već pet dana štrajkuje glađu i već dva… »
"Plašim se da mu je život ugrožen": Oglasio se Vesićev brat: Goran najavio da će od sutra prestati da uzima i tečnost

"Plašim se da mu je život ugrožen": Oglasio se Vesićev brat: Goran najavio da će od sutra prestati da uzima i tečnost

Blic pre 5 sati
Zoran Vesić, rođeni brat ministra građevinarstva u ostavci Gorana Vesića, izjavio je danas da se "njegov brat bez ikakvog pravnog osnova i sumnje na krivicu, nezakonito nalazi u pritvoru". - Moj brat već pet dana štrajkuje glađu i već dva dana ne… »
Brat Gorana Vesića: On je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

Brat Gorana Vesića: On je nezakonito u pritvoru, bez pravnog osnova i sumnje na krivicu

NIN pre 5 sati
Zoran Vesić, rođeni brat ministra građevinarstva u ostavci Gorana Vesića, izjavio je da se njegov brat bez ikakvog pravnog osnova i sumnje na krivicu, nezakonito nalazi u pritvoru. "Moj brat već pet dana štrajkuje glađu i već dva dana ne uzima… »

Vesti dana »