Povezane vesti
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Nova 25.11.2024
: Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Kurir 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih računa… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Euronews 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih računa… »
"Moj MAXI" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
RTS 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj MAXI" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Mondo 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Beograd, 25. novembar 2024 - Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti
Telegraf 25.11.2024
"Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu… »
Vesti dana »

Fenski efekat podigao temperaturu na 40 stepeni: Oluja besni Srbijom, evo gde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 33 minutajoš 49 povezanih

Putin ga danas smenio, par sati kasnije - pronađen je mrtav! "Unapred je upozoren..." Ko je nastradali ruski ministar i zašto je smenjen?
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Otvoren memorijalni park u Jagodini koji nosi ime Dragana Markovića Palme
Beta pre 34 minutajoš 23 povezane

UŽIVO Blokade širom Srbije: Policija legitimisala građane kod Mašinskog fakulteta, večeras protesti u više gradova
Danas pre 17 minutajoš 37 povezanih