Povezane vesti

Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Nova 25.11.2024
: Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Kurir 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

Euronews 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih… »
"Moj MAXI" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

"Moj MAXI" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa

RTS 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj MAXI" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč… »

Mondo 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Beograd, 25. novembar 2024 - Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti

Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti

Telegraf 25.11.2024
"Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati… »

Vesti dana »