Povezane vesti
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Nova 25.11.2024
: Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Kurir 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Euronews 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih… »
"Moj MAXI" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
RTS 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj MAXI" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Mondo 25.11.2024
Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete. Beograd, 25. novembar 2024 - Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti
Telegraf 25.11.2024
"Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati… »
Vesti dana »
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Vučević putuje u dvodnevnu posetu Banjaluci: Prisustvovaće obeležavanju dana Republike
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen pucač kod Velike Kladuše: Više od sedam sati bežao policiji, ovako su ga uhvatili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana