Povezane vesti
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Nova 25.11.2024
: Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Euronews 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih računa… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti
Telegraf 25.11.2024
"Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Nova havarija na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Blic pre 29 minutajoš 47 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 34 stepena, tokom noći prolazni pljuskovi
Insajder pre 3 satajoš 18 povezanih
Projektno sufinansiranje: RTV Vranje i Vranjska plus među milionerima
Vranje news pre 2 satajoš 11 povezanih
Četvrti dan, Rolan Garos: Šok predaja na početku i drama jednog od favorita
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih
Ukrajina raketama i dronovima napala Sevastopolj! Projektil udario u zgradu Centralne banke (video)
Kurir pre 4 minutajoš 13 povezanih