Povezane vesti
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti: „Moj Maxi“ od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Nova 25.11.2024
: Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o… »
Nova pogodnost za korisnike Maxi aplikacije lojalnosti: "Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa
Euronews 25.11.2024
Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu nabavku, ali i doprineti očuvanju životne sredine. Reč je o novoj funkcionalnosti koja donosi mogućnost izdavanja digitalnih fiskalnih računa… »
Nova pogodnost za korisnike MAXI aplikacije lojalnosti
Telegraf 25.11.2024
"Moj Maxi" od sada donosi mogućnost digitalnih fiskalnih računa Uz još veću praktičnost za kupce, nova funkcionalnost doprinosi čuvanju planete Korisnici aplikacije lojalnosti "Moj Maxi" dobili su još jednu pogodnost koja će dodatno olakšati svakodnevnu… »
Vesti dana »
Jubilej osnivanja Pokreta nesvrstanih u Beogradu: Istaknute vrednosti ravnopravnosti i antikolonijalizma
N1 Info pre 7 minutajoš 32 povezane
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 28 povezanih
Za ubistvo repera Tupaka Šakura proglašen krivim bivši vođa bande
Nedeljnik pre 37 minutajoš 21 povezana
Šta je prethodilo trostrukom ubistvu u Danilovgradu: Rus stigao autobusom iz BiH, na strelište dolazio i ranije
N1 Info pre 22 minutajoš 50 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana