Повезане вести
"Хтела сам да будем манекенка, али сам била..." Луна се појавила на модној писти, све очи биле упрте у њен деколте, па…
Курир 25.11.2024
Синоћ је у једном престоничком хотелу одржана модна ревија коју је затворила Луна Ђогани. Она је на писти прошетала креацију једне наше познате дизајнерке, а због хаљине која је истакла њену фигуру док је у првом плану био… »
(Видео) "хтела сам да будем манекенка, али сам била млада и жељна свега": Луна Ђогани одувала све на модној писти, па…
Блиц 25.11.2024
Синоћ је у једном престоничком хотелу одржана модна ревија коју је затворила Луна Ђогани. Она је на писти прошетала креацију једне наше познате дизајнерке, а због хаљине која је истакла њену фигуру док је у првом плану био… »
Бомбастично издање луне Ђогани: Изазовни деколте и дуге ноге, прошетала модном пистом, а онда јој је ћерка Миа приредила…
Блиц 24.11.2024
Луна Ђогани прошетала је креацију једне наше познате модне дизајнерке на писти. Луна Ђогани, заједно са својим другом Савом Перовићем, заблистала је на модној писти у изазовној црној хаљини. Хаљина је истакла њену фигуру, а у… »
Вести дана »

Продужен притвор осумњиченима за напад на Кобре у Новом Саду: Сумњиче се за тешко убиство у покушају
Блиц пре 53 минутајош 39 повезаних

Османи разговарала са Фон дер Лајен о актуелној ситуацији на Косову и односима са ЕУ
Н1 Инфо пре 58 минутајош 42 повезане

Откривени детаљи разговора Путина и ал-шаре: Ево шта сиријски председник и бивши вођа џихадиста и побуњеника тражи од руског колеге (фото/видео)
Курир пре 48 минутајош 31 повезана

Откривено шта је рекао: Исказ Вујадина Савића на саслушању мења перцепцију, породица ужасно пропатила
Свет & Скандал пре 1 сатјош 34 повезане

"Предао сам писмо да Србија буде изузета од нових царина за челик!" Вучић са Урсулом фон дер Лајен: Надам се да ћемо имати подршку ЕУ
Блиц пре 2 минутајош 87 повезаних