Povezane vesti
(Video) "htela sam da budem manekenka, ali sam bila mlada i željna svega": Luna Đogani oduvala sve na modnoj pisti, pa…
Blic 25.11.2024
Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu održana modna revija koju je zatvorila Luna Đogani. Ona je na pisti prošetala kreaciju jedne naše poznate dizajnerke, a zbog haljine koja je istakla njenu figuru dok je u prvom planu bio dekolte, ali i duge… »
"Htela sam da budem manekenka, ali sam bila..." Luna se pojavila na modnoj pisti, sve oči bile uprte u njen dekolte, pa…
Kurir 25.11.2024
Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu održana modna revija koju je zatvorila Luna Đogani. Ona je na pisti prošetala kreaciju jedne naše poznate dizajnerke, a zbog haljine koja je istakla njenu figuru dok je u prvom planu bio dekolte, ali i duge… »
Bombastično izdanje lune Đogani: Izazovni dekolte i duge noge, prošetala modnom pistom, a onda joj je ćerka Mia priredila…
Blic 24.11.2024
Luna Đogani prošetala je kreaciju jedne naše poznate modne dizajnerke na pisti. Luna Đogani, zajedno sa svojim drugom Savom Perovićem, zablistala je na modnoj pisti u izazovnoj crnoj haljini. Haljina je istakla njenu figuru, a u prvom planu bio je… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 6 satijoš 12 povezanih
Vučević: Sastanak sa prosvetarima 9. januara, možemo da rešimo sve do početka drugog polugodišta
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Kada je vidite biće vam jasno zašto je Kebin sin "odlepio": Ovo je misteriozna devojka kojom se oženio Igor Kojić
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih