Povezane vesti

Kao da idu u ratnu zonu: Nemački mediji plaše navijače Štutgarta Srbijom!

Kao da idu u ratnu zonu: Nemački mediji plaše navijače Štutgarta Srbijom!

Hot sport 25.11.2024
Ne baš lepe reči o srpskim navijačima! Crvena zvezda ove srede protiv Štutgarta u Beogradu ima verovatno najbolju šansu do sada da upiše tri boda u Ligi šampiona. Povodom toga, oglasio se Štutgart, koji žestoko vređa navijače Zvezde, a sada se… »
Fudbal je igra u kojoj uvek pobede nemci – osim kada igraju sa zvezdom: Crveno-beli se pohvalili izuzetnom efikasnošću…

Fudbal je igra u kojoj uvek pobede nemci – osim kada igraju sa zvezdom: Crveno-beli se pohvalili izuzetnom efikasnošću…

Hot sport 25.11.2024
Zvezda ima recept! Crvena zvezda ove srede protiv Štutgarta u Beogradu ima verovatno najbolju šansu do sada da upiše tri boda u Ligi šampiona. Naime, crveno-beli osim toga što su sve bliži da budu kompletni, protiv nemačkih timova na Marakani imaju… »
„Znate svi koliko je važna Marakana“: Mrkela poslao poruku navijačima Zvezde, pričao i o zimskom transfer roku

„Znate svi koliko je važna Marakana“: Mrkela poslao poruku navijačima Zvezde, pričao i o zimskom transfer roku

Nova 25.11.2024
: Utakmica sa Šutgartom (sreda, 18.45) najvažnija je za Crvenu zvezdu u ovom trenutku, i čitava sezona u Ligi šampiona biće odlučena u 5. kolu. Do meča sa Štutgartom, Zvezda je odigrala 19 utakmica protiv Nemaca i ima prilično dobar uspeh protiv… »
Mrkela o duelu sa štutgartom: „Svi se dobro sećamo Kelna!“

Mrkela o duelu sa štutgartom: „Svi se dobro sećamo Kelna!“

Hot sport 25.11.2024
Svi u klubu se nadaju da će Zvezda stići do prvih bodova. U sredu će Crvena zvezda na svom terenu dočekati Štutgart u okviru 5. kola Lige šampiona. Gostujući u emisiji ‘Jutro’ na TV Prva, sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela izneo je… »
"Mi smo Zvezda, nisam hteo da pričam o tome": Nemci stižu na Marakanu u Ligi šampiona, Mrkela najavio plan kluba

"Mi smo Zvezda, nisam hteo da pričam o tome": Nemci stižu na Marakanu u Ligi šampiona, Mrkela najavio plan kluba

Mondo 25.11.2024
Sportski direktor FK Crvena zvezda oglasio se pred još jednu veliku utakmicu Crvene zvezde, protiv Štutgarta u Ligi šampiona. Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela pozvao je navijače da u sredu dođu na utakmicu Lige šampiona protiv… »
Veliki peh za Zvezdu - na Štutgart bez jednog od najboljih igrača

Veliki peh za Zvezdu - na Štutgart bez jednog od najboljih igrača

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Golman Crvene zvezde Omri Glazer neće biti spreman za meč 5. kola Lige šampiona koji crveno-beli u sredu igraju protiv Štutagrta! Ovo su javnosti potvrdili i predsednik kluba Svetozar Mijailović, ali i sportski direktor Zvezde Mitar… »
Mrkela govorio o Štutgartu, odlascima iz Zvezde i investicijama, pa poslao poruku navijačima: "Karata još ima"

Mrkela govorio o Štutgartu, odlascima iz Zvezde i investicijama, pa poslao poruku navijačima: "Karata još ima"

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostova je na TV Prva i tom porlikom govorio je o predstojećem meču Lige šampiona u kom crveno-beli dočekuju Štutagrt. Duel je zakazan za sredu od 18.45 časova, u okviru 5. kola, a Mrkela… »

Vesti dana »

Toplo vreme za Božić u Novom Sadu

Toplo vreme za Božić u Novom Sadu

Radio 021 pre 22 minutajoš 21 povezana
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 3 satajoš 18 povezanih
U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 20 povezanih