Повезане вести
Шта се види када се на Скупштину гледа са Андрићевог венца – „насиље опозиције да спречи повећање пензија и плата“
Н1 Инфо 25.11.2024
Шта се види када се на Скупштину гледа са Андрићевог венца? Председник каже видео је насиље које је изазвала опозиција са циљем да спречи повећање плата и пензија. „Без обзира на то што сам забринут због дивљачког понашања… »
Вучић: На непристојност, неваспитање и бахатост одговорићемо још већим радом
РТС 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић, реагујући на данашња дешавања у Скупштини, написао је на Инстаграму "да ћемо, на непристојност, неваспитање и бахатост одговорити још већим радом у будућности". "Без обзира на то што сам… »
Вучић: На дивљачко понашање дела посланика одговорити још већим радом
РТК 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће, без обзира на то што је забринут због, како је навео, дивљачког понашања дела посланика у Народној скупштини, власт на њихову непристојност, неваспитање и бахатост да… »
Огласио се Александар Вучић након туче у Скупштини Србије ВИДЕО
Нова 25.11.2024
: Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграму поводом данашњих туча и окршаја између посланика власти и опозиције у Скупштини Србије. „Без обзира на то што сам забринут због дивљачког понашања дела посланика у… »
Вучић: Дивљачко понашање дела посланика, покушавају да спрече повећање пензија и плата
НИН 25.11.2024
Председник Александар Вучић огласио се поводом седнице Скупштине Србије коју су обележили инциденти и физички сукоб између посланика власти и опозиције. Он је на Инстаграму поручио да је забринут због, како је навео, "дивљачког… »
Због дешавања у Скупштини Србије реаговао и Вучић: Србија неће стати
Еуроневс 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се данас након инцидената у Скупштини Србије те поручио опозицији да им то што раде неће проћи и да Србија неће стати. "Без обзира на то што сам забринут због дивљачког понашања дела… »
Њихова намера да се не исплате увећане плате и пензије им неће проћи: Вучић о инциденту у Скупштини
Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић обратио се на Инстаграму поводом физичког обрачуна који се данас догодио међу посланицима у Скупштини. Како је рекао на непристојност, неваспитање и бахатост одговориће још већим… »
Вести дана »
После 13 сати све ће бити јасно: Возачи камиона Србије и БиХ одлучују о наставку штрајка
Курир пре 1 сатјош 57 повезаних
Нове цене горива на пумпама: Погледајте актуелне цене горива! Цене горива
Волим Зрењанин пре 18 минутајош 25 повезаних
Новак Ђоковић повраћао на терену! Мучне сцене у Мелбурну: Србин прошао кроз праву драму, па освојио сет!
Курир пре 18 минутајош 102 повезане
Кремљ о изјавама Зеленског: Путин га није позвао нигде, нити му је нудио састанке
НИН пре 1 сатјош 33 повезане