Povezane vesti

Majk Džejms otvorio dušu: Evo zašto je ušao u sukob sa trenerom – „Sahranu sam gledao preko interneta!“

Majk Džejms otvorio dušu: Evo zašto je ušao u sukob sa trenerom – „Sahranu sam gledao preko interneta!“

Hot sport pre 3 dana
Prisetio se velikog sukoba sa trenerom! Majk Džejms svojevremeno se našao u žiži javnosti, zbog sukoba sa Dimitrisom Itudisom. Tada smo čuli nekoliko verzija priče, a sada je Majk Džejms ispričao svoju. Navodno, sve se izdešavalo nakon smrti… »
Džejms ispričao zašto je „izgubio svako poštovanje“ prema Itudisu

Džejms ispričao zašto je „izgubio svako poštovanje“ prema Itudisu

Sport klub pre 3 dana
Američki bek Majk Džejms, najbolji strelac u istoriji Evrolige, tokom godina provedenih u elitnom evropskom takmičenju neretko je bio u konfliktima sa trenerima. Najpoznatiji primer Džejmsove sklonosti ka sukobima datira iz perioda koji je proveo u… »
O njihovom "ratu" je brujala Evropa, Majk Džejms o Itudisu: "Sahranu sam gledao onlajn"

O njihovom "ratu" je brujala Evropa, Majk Džejms o Itudisu: "Sahranu sam gledao onlajn"

B92 pre 3 dana
Košarkaš Monaka Majk Džejms je govorio o sukobu sa Dimitrisom Itudisom. Majk Džejms, najbolji strelac u istoriji Evrolige, otkrio je u gostovanju podkastu Šejna Larkina i Ilajdže Brajanta detalje svog sukoba s nekadašnjim trenerom CSKA Moskve… »

Vesti dana »