Povezane vesti
Novo SBB prodajno mesto u Ušće Shopping centru
Danas 25.11.2024
SBB, lider u pružanju inovativnih telekomunikacionih usluga u Srbiji, danas je otvorio novo prodajno mesto u Ušće Shopping centru u Beogradu. Ovaj korak predstavlja deo strategije širenja mreže prodajnih mesta na ekskluzivnim lokacijama, koje korisnicima… »
Novo SBB prodajno mesto u Ušće Shopping centru
N1 Info 25.11.2024
SBB, lider u pružanju inovativnih telekomunikacionih usluga u Srbiji, danas je otvorio novo prodajno mesto u Ušće Shopping centru u Beogradu, saopštila je ta kompanija. „Ovaj korak predstavlja deo strategije širenja mreže prodajnih mesta na ekskluzivnim… »
Vesti dana »

„Kontramiting na Vidovdan – pokušaj da se izazovu sukobi“: Akademski plenum o najavi naprednjaka da će organizovati skup kada i studenti
Nova pre 28 minutajoš 20 povezanih

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 28 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori osam dana protestuju kod Vlade, poručuju - nema odustajanja
N1 Info pre 8 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 15 povezanih