Повезане вести
Човек из Бајине Баште избегао невероватну смрт: "Звер ме је паралисала погледом, а онда сам одлетео 3 метра"
Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. После вести о нападу медведа на ловца из црногорског села Стабна код Плужина, с правом су се забринули и ловци у Србји. М. Р. из Бајине Баште преживео је блиски сусрет са женком а на срећу, није завршио у болници… »
Човек из бајине баште гледао смрти у очи, описао напад звери! Страх га паралисао, открио како се спасио: "Ударила ме је у…
Курир 25.11.2024
У Црној Гори, у селу Стабна код Плужина, јуче је медвед напао ловца и нанео му тешке повреде по лицу. Ловац је сада ван животне опасности. У Србији последњи случај напада медведа на човека забележен је 2015. године. У Западној… »
"Ударила ме је шапом у груди, 3 метра сам летео": Ловац из Бајине Баште гледао смрти у очи, описао напад звери
Мондо 25.11.2024
Ловац из Бајине Баште је пре 9 година преживео напад медведа. После вести о нападу медведа на ловца из црногорског села Стабна код Плужина, с правом су се забринули и ловци у Србји. М. Р. из Бајине Баште преживео је блиски сусрет… »
Вести дана »
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, међу њима било и жена! "Држали су се за сплав" (видео)
Курир пре 6 минутајош 17 повезаних
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 16 минутајош 22 повезане
Хаос у Москви, велики украјински напад дроновима: Отказано више од 200 летова
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних