Povezane vesti

Čovek iz Bajine Bašte izbegao neverovatnu smrt: "Zver me je paralisala pogledom, a onda sam odleteo 3 metra"

Čovek iz Bajine Bašte izbegao neverovatnu smrt: "Zver me je paralisala pogledom, a onda sam odleteo 3 metra"

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Posle vesti o napadu medveda na lovca iz crnogorskog sela Stabna kod Plužina, s pravom su se zabrinuli i lovci u Srbji. M. R. iz Bajine Bašte preživeo je bliski susret sa ženkom a na sreću, nije završio u bolnici. Bilo je to pre… »
Čovek iz bajine bašte gledao smrti u oči, opisao napad zveri! Strah ga paralisao, otkrio kako se spasio: "Udarila me je u…

Čovek iz bajine bašte gledao smrti u oči, opisao napad zveri! Strah ga paralisao, otkrio kako se spasio: "Udarila me je u…

Kurir pre 3 dana
U Crnoj Gori, u selu Stabna kod Plužina, juče je medved napao lovca i naneo mu teške povrede po licu. Lovac je sada van životne opasnosti. U Srbiji poslednji slučaj napada medveda na čoveka zabeležen je 2015. godine. U Zapadnoj Srbiji u poslednjih… »
"Udarila me je šapom u grudi, 3 metra sam leteo": Lovac iz Bajine Bašte gledao smrti u oči, opisao napad zveri

"Udarila me je šapom u grudi, 3 metra sam leteo": Lovac iz Bajine Bašte gledao smrti u oči, opisao napad zveri

Mondo pre 3 dana
Lovac iz Bajine Bašte je pre 9 godina preživeo napad medveda. Posle vesti o napadu medveda na lovca iz crnogorskog sela Stabna kod Plužina, s pravom su se zabrinuli i lovci u Srbji. M. R. iz Bajine Bašte preživeo je bliski susret sa ženkom a na… »

Vesti dana »

Ukrajina napala Rostovsku oblast

Ukrajina napala Rostovsku oblast

Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih
Bavarci leče rane iz derbija

Bavarci leče rane iz derbija

Politika pre 1 satjoš 11 povezanih