Povezane vesti
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije pogledao… »
Ješić: Tužilac je rekao da trpi pritiske i da zato nisam bio na slobodi
Moj Novi Sad 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije pogledao… »
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Novi magazin 25.11.2024
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Nebo u Beogradu sivo, počela je snažna grmljavina
Blic pre 0 minutajoš 78 povezanih

Cela estrada na 18.: Rođendanu ćerke Saše matića Sin supruge Saše Popovića drži ženu za ruku, a Breskvica sa šlicem do kuka (Video)
Blic pre 1 minutjoš 26 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 36 minutajoš 15 povezanih

Pronađeno oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, za ubicom se i dalje traga
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih