Povezane vesti
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije… »
Ješić: Tužilac je rekao da trpi pritiske i da zato nisam bio na slobodi
Moj Novi Sad 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije… »
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Novi magazin 25.11.2024
Vesti dana »
(BLOG) Ubijeno 12 osoba, među njima i deca: U džepovima osumnjičenog nađeno 80 metaka
N1 Info pre 2 satajoš 57 povezanih
Trodnevna žalost u Crnoj Gori zbog ubistva 12 osoba na Cetinju – napadač osuđivan, policiji javljena pogrešna adresa mesta pucnjave
RTS pre 15 minutajoš 42 povezane
Đedović Handanović: Srbiju ne pogađa obustava ruskog gasa preko Ukrajine! Građani ne treba da brinu, gas nam ne stiže tim putem
Kurir pre 5 satijoš 9 povezanih
Napadač koji je ubio 15 ljudi u New Orleansu služio u američkoj vojsci
Al Jazeera pre 8 satijoš 23 povezane
"Nikada ovako nešto nismo videli": Mask o istrazi eksplozije električnog automobila
NIN pre 3 satajoš 22 povezane