Povezane vesti
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije pogledao… »
Ješić: Tužilac je rekao da trpi pritiske i da zato nisam bio na slobodi
Moj Novi Sad 25.11.2024
Nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da je tužilac Nenad Pena, koji je radio na njegovom slučaju, kazao njegovim advokatima da (Ješić) nije na slobodi jer trpi pritiske. Dodao je i da tužilac 50 sati nakon privođenja nije pogledao… »
Ješić: Vučić me vratio u politiku – tužilac rekao da trpi pritiske, te zato nisam bio na slobodi
N1 Info 25.11.2024
Novi magazin 25.11.2024
Vesti dana »
Vlade Đurović posebno kritikovao jednog igrača Zvezde: "Imao je katastrofalne greške, a Džordan Nvora..."
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih
Već viđeno: Crveni karton za kapitena Srbije u polufinalu sa Italijom
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Najmanje 16 američkih država proglasilo vanredno stanje u očekivanju oluje
RTV pre 18 minutajoš 3 povezane
"Zaslužuju da se o njima govori istinito", princ Hari reagovao na uvredu Donalda Trampa: "Izgubio sam prijatelje tamo"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane