Povezane vesti

"Javljam se sa onog sveta, stigao sam" Raša Pavlović ekskluzivno za Kurir nakon informacije da je preminuo: Zvao me je…

"Javljam se sa onog sveta, stigao sam" Raša Pavlović ekskluzivno za Kurir nakon informacije da je preminuo: Zvao me je…

Kurir pre 1 sat
Nakon navoda u pojedinim medijima da je preminuo pevač Raša Pavlović, kontaktirali smo folkera kako bismo saznali pravu istinu. "Halo, javljam se sa onog sveta, tek sam stigao, lepo je. Šalim se malo. Nije istina da sam preminuo, živ sam i zdrav sam… »
"Javljam se sa onoga sveta, stigao sam": Pevač Raša Pavlović se oglasio nakon vesti da je preminuo

"Javljam se sa onoga sveta, stigao sam": Pevač Raša Pavlović se oglasio nakon vesti da je preminuo

Mondo pre 4 sati
Pevač Raša Pavlović reagovao nakon objave da je preminuo. U domaćim medijima pojavila se vest da je preminuo naš poznati pevač Raša Pavlović, istog dana kada nas je napustio njegov kolega Rade Petrović. Vest o smrti Pavlovića prokomentarisao je… »
Raša Pavlović za Telegraf nakon lažne informacije da je preminuo: "Evo, javljam se s onog sveta!"

Raša Pavlović za Telegraf nakon lažne informacije da je preminuo: "Evo, javljam se s onog sveta!"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. U domaćim medijima pojavila se vest da je preminuo naš poznati pevač Raša Pavlović. Ipak, kada smo saznali da je reč o dezinformaciji, odmah smo kontaktirali Rašu. Pevač nam se javio vidno raspoložen i spreman za šalu, te je na… »

Vesti dana »