Повезане вести
Вучић: Дешавања у Скупштини политички аутогол опозиције
РТВ 25.11.2024
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је, поводом седнице парламента која је прекинута после инцидената, да је много разлога за њихову нервозу, али да ниједан не сме да доведе до насиља. Пошто знају да не могу да реше… »
Вучић о Весићевој судбини: Он је мој друг, ја се својих другова не одричем
Н1 Инфо 25.11.2024
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић, који је у притвору због несреће у Новом Саду, не може утиче на сведоке, а да је хтео могао је да утиче у двадесет дана пре тога, рекао је председник… »
"Опозиција сама себе политички убила" Председник Вучић о насиљу у Скупштини: Србија је много јача него што мисле они који би…
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о нередима на данашњој седници Скупштине Србије, али и о другим актуелним темама. Председник Вучић био је гост водитељки Јоване Јеремић и Гордане Узелац у емисији "Интервју" на ТВ… »
Вучић: Не разумем одлуку о притвору за Горана Весића. Морамо да мислимо на породице настрадалих
Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће бити завршено 380 километара ауто-путева и брзих саобраћајница, од 526 км колико их се још у овом тренутку граде. Вучић је претходно обишао раднике који… »
Вучић о Весићевој судбини: Он је мој друг, ја се својих другова не одричем
Нова 25.11.2024
: Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци Горан Весић, који је у притвору због несреће у Новом Саду, не може утиче на сведоке, а да је хтео могао је да утиче у двадесет дана пре тога, рекао је председник… »
Вучић: Много је разлога за њихову нервозу, али ниједан не сме да доведе до насиља
РТС 25.11.2024
Председник Александар Вучић изјавио је, поводом седнице парламента која је прекинута после инцидената, да је у питању прави политички аутогол опозиције. Пошто знају да не могу да реше на изборима, решавају на тај начин, оценио… »
"Ни Зеленски ни Путин нису за примирје" Вучић: Мислим да је то једина нада за цео свет! Покушаћу да доведем Трампа у Србију
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о дешавањима у свету, па и о рату у Украјини. На питање да ли ће бити рата, председник Вучић каже: "Немци већ чисте склоништа". "Ја сам рекао пре неколико месеци, на жалост био сам… »
"Плашим се да ни Трамп не може да заустави сукоб Путина и Зеленског": Александар Вучић о рату у Украјини
Мондо 25.11.2024
Александар Вучић изнео је своје мишљење о рату у Украјини и могућности примирја. Председник Србије Александар Вучић гостовао је на телевизији "Пинк" где је говорио о сукобу посланика власти и опозиције у Народној скупштини, а… »
"Ви хоћете рат, ми хоћемо рад" Вучић о дивљању опозиције: Они не желе референдум о поверењу председнику јер знају какав би…
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић гост је специјалне емисије на ТВ Пинк где говори о инцидентима и насиљу опозиције у парламенту. Питао је и шта раде Јовановић, Ћута, Лазовић, Алексић, Мариника Тепић на подијуму код Ане… »
"Позивам на разговор и власт и опозицију": Вучић о тучи посланика у Народној скупштини (Фото)
Мондо 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности поводом туче посланика у Скупштини Србије. Председник Србије Александар Вучић гостовао је на телевизији "Пинк" где је говорио о свим важним темама за грађане Србије… »
Председник Вучић посетио раднике на ауто-путу ка Пожаревцу: Донео им јабуке и сендвиче - "Србија ради, Србија се гради!"…
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је раднике на на деоници од аутопута ка Пожаревцу. "Сендвичима и јабукама обрадовали смо раднике на деоници од аутопута ка Пожаревцу. Деоницу од 21км, као и 13км од Великог Градишта до… »
Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су данашња дешавања у Скупштини, где је дошло до физичког обрачуна између дела посланика опозиције и власти, кулминација свега што се збивало на улицама претходних… »
Вучић посетио радове на деоници од ауто-пута ка Пожаревцу: Ја наравно као стари сендвичар једем овде с дивним људима
Данас 25.11.2024
Александар Вучић посетио је радове на деоници од ауто-пута ка Пожаревцу. Он је притом поново донео сендвиче и јабуке за раднике на градилишту. „Деоницу од 21км, као и 13км од Великог Градишта до Голупца отварамо до краја године… »
"Убили су себе политички": Вучић о инциденту у Скупштини Србије: Ово је кулминација свега што се дешавало на улицама
Блиц 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић био је гост на телевизији Пинк поводом данашњих догађаја на седници Скупштини Србије. Вучић је на почетку говорио о обиласку радника на ауто-путу код Пожаревца. - Ја сам сендвичар и волим… »
Деоница од Великог Градишта до Голупца биће отворена до краја године
РТВ 25.11.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће деоница брзе саобраћајнице од скретања са ауто-пута ка Пожаревцу до Голупца у дужини од 34 километра бити завршена до 29. децембра. Вучић је у објави на… »
Еуроневс 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су данашња дешавања у Скупштини, где је дошло до физичког обрачуна између дела посланика опозиције и власти, кулминација свега што се збивало на улицама претходних дана… »
НИН 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су данашња дешавања у Скупштини, где је дошло до физичког обрачуна између дела посланика опозиције и власти, кулминација свега што се збивало на улицама претходних дана… »
Вучиц́ о инциденту у скупштини: Три су главна разлога
Спутник 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучиц́, говорец́и о данашњем инциденту у Скупштини Србије када је дошло до физичког обрачуна између дела посланика опозиције и власти, изјавио је да постоји много разлога за нервозу опозиције и… »
"Данас су покушали да спрече да пензионери у Србији добију повишицу у децембру" Вучић о опозицији: Можете мислити каква би то…
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је опозиција има много разлога за њихову нервозу, али ниједан не сме да доведе до насиља. - Они су данас покушали да спрече да ми до децембра завршимо да пензионери могу да имају… »
"Кад се састају, један од њих дође код нас и исприча нам шта планирају" Вучић о опозицији: Они се мрзе између себе
Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић током гостовања у специјалној емисији на ТВ Пинк говорио је о инцидентима у парламенту и понашању опозиције након трагедије на железничкој станици у Новом Саду. - Од трагедије у Новом Саду, од… »
Вучић: Деоница од Великог Градишта до Голупца биће отоврена до краја године
РТС 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је, током посете радницима на деоници од ауто-пута ка Пожаревцу, да ће деоница од Великог Градишта до Голупца бити отворена до краја године. Председник Вучић је у објави на Инстаграм… »
Вучић: Највећи број ауто-путева саобраћајница биће готов до 2027, ускоро 34 километра од Пожаревца до Голупца
Телеграф 25.11.2024
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће већина инфраструктурних објеката, пре свега, путева и брзих саобраћајница које се граде у Србији бити готово крајем 2026. и почетком 2027. године. Гостујући… »
Вучић посетио раднике на ауто-путу ка Пожаревцу: Деоница од Великог Градишта до Голупца биће отоврена до краја године
Еуроневс 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас, током посете радницима на деоници од ауто-пута ка Пожаревцу, да ће деоница од Великог Градишта до Голупца бити отворена до краја године. Вучић је у објави на Инстаграм налогу… »
"Србија ради, Србија се гради": Вучић обрадовао раднике на ауто-путу ка Пожаревцу: Донео им јабуке и сендвиче (видео)
Блиц 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изненадио је данас раднике који изводе радове на деоници од ауто-пута ка Пожаревцу. Он им је донео пуне кесе јабука и сендвича. "Сендвичима и јабукама обрадовали смо раднике на деоници од… »
Вести дана »
Вучић: Очекујемо скоро потписивање краткорочног уговора за гас са Русијом
Радио 021 пре 29 минутајош 33 повезане
Вучић: Не постоји правни основ за гоњење Селаковића, реч је о политичком циркусу
Еуроневс пре 9 минутајош 39 повезаних
Упозорење о секундарним санкцијама је већ стигло: Хоће ли у понедељак бити прекинут платни промет са НИС-ом
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане
ВИДЕО Овације и наклон за Мићу Берића у Арени: Ево шта се дешава пре почетка првог меча без Обрадовића
Нова пре 9 минутајош 46 повезаних