Povezane vesti
Vučić: Dešavanja u Skupštini politički autogol opozicije
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, povodom sednice parlamenta koja je prekinuta posle incidenata, da je mnogo razloga za njihovu nervozu, ali da nijedan ne sme da dovede do nasilja. Pošto znaju da ne mogu da reše na izborima, rešavaju… »
Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem
N1 Info pre 1 dan
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić, koji je u pritvoru zbog nesreće u Novom Sadu, ne može utiče na svedoke, a da je hteo mogao je da utiče u dvadeset dana pre toga, rekao je predsednik Srbije Aleksandar… »
"Opozicija sama sebe politički ubila" Predsednik Vučić o nasilju u Skupštini: Srbija je mnogo jača nego što misle oni…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o neredima na današnjoj sednici Skupštine Srbije, ali i o drugim aktuelnim temama. Predsednik Vučić bio je gost voditeljki Jovane Jeremić i Gordane Uzelac u emisiji "Intervju" na TV Pink, gde je… »
Vučić: Ne razumem odluku o pritvoru za Gorana Vesića. Moramo da mislimo na porodice nastradalih
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će biti završeno 380 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica, od 526 km koliko ih se još u ovom trenutku grade. Vučić je prethodno obišao radnike koji rade na putevima… »
Vučić: Mnogo je razloga za njihovu nervozu, ali nijedan ne sme da dovede do nasilja
RTS pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, povodom sednice parlamenta koja je prekinuta posle incidenata, da je u pitanju pravi politički autogol opozicije. Pošto znaju da ne mogu da reše na izborima, rešavaju na taj način, ocenio je Vučić i najavio… »
Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem
Nova pre 1 sat
: Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić, koji je u pritvoru zbog nesreće u Novom Sadu, ne može utiče na svedoke, a da je hteo mogao je da utiče u dvadeset dana pre toga, rekao je predsednik Srbije Aleksandar… »
Predsednik Vučić posetio radnike na auto-putu ka Požarevcu: Doneo im jabuke i sendviče - "Srbija radi, Srbija se gradi!"…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je radnike na na deonici od autoputa ka Požarevcu. "Sendvičima i jabukama obradovali smo radnike na deonici od autoputa ka Požarevcu. Deonicu od 21km, kao i 13km od Velikog Gradišta do Golupca otvaramo do… »
"Pozivam na razgovor i vlast i opoziciju": Vučić o tuči poslanika u Narodnoj skupštini (Foto)
Mondo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom tuče poslanika u Skupštini Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji "Pink" gde je govorio o svim važnim temama za građane Srbije. Prokomentarisao je… »
"Vi hoćete rat, mi hoćemo rad" Vučić o divljanju opozicije: Oni ne žele referendum o poverenju predsedniku jer znaju kakav…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je specijalne emisije na TV Pink gde govori o incidentima i nasilju opozicije u parlamentu. Pitao je i šta rade Jovanović, Ćuta, Lazović, Aleksić, Marinika Tepić na podijumu kod Ane Brnabić. - Građani… »
"Plašim se da ni Tramp ne može da zaustavi sukob Putina i Zelenskog": Aleksandar Vučić o ratu u Ukrajini
Mondo pre 2 sata
Aleksandar Vučić izneo je svoje mišljenje o ratu u Ukrajini i mogućnosti primirja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji "Pink" gde je govorio o sukobu poslanika vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini, a nakon toga je… »
"Ni Zelenski ni Putin nisu za primirje" Vučić: Mislim da je to jedina nada za ceo svet! Pokušaću da dovedem Trampa u Srbiju
Kurir pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o dešavanjima u svetu, pa i o ratu u Ukrajini. Na pitanje da li će biti rata, predsednik Vučić kaže: "Nemci već čiste skloništa". "Ja sam rekao pre nekoliko meseci, na žalost bio sam u pravu. Ređao… »
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su današnja dešavanja u Skupštini, gde je došlo do fizičkog obračuna između dela poslanika opozicije i vlasti, kulminacija svega što se zbivalo na ulicama prethodnih dana… »
Vučić posetio radove na deonici od auto-puta ka Požarevcu: Ja naravno kao stari sendvičar jedem ovde s divnim ljudima
Danas pre 1 sat
Aleksandar Vučić posetio je radove na deonici od auto-puta ka Požarevcu. On je pritom ponovo doneo sendviče i jabuke za radnike na gradilištu. „Deonicu od 21km, kao i 13km od Velikog Gradišta do Golupca otvaramo do kraja godine. Celu brzu… »
"Ubili su sebe politički": Vučić o incidentu u Skupštini Srbije: Ovo je kulminacija svega što se dešavalo na ulicama
Blic pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na televiziji Pink povodom današnjih događaja na sednici Skupštini Srbije. Vučić je na početku govorio o obilasku radnika na auto-putu kod Požarevca. - Ja sam sendvičar i volim sendviče. Volim i… »
Deonica od Velikog Gradišta do Golupca biće otvorena do kraja godine
RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će deonica brze saobraćajnice od skretanja sa auto-puta ka Požarevcu do Golupca u dužini od 34 kilometra biti završena do 29. decembra. Vučić je u objavi na Instagram nalogu… »
Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su današnja dešavanja u Skupštini, gde je došlo do fizičkog obračuna između dela poslanika opozicije i vlasti, kulminacija svega što se zbivalo na ulicama prethodnih dana, ocenjujući da je to bio… »
NIN pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su današnja dešavanja u Skupštini, gde je došlo do fizičkog obračuna između dela poslanika opozicije i vlasti, kulminacija svega što se zbivalo na ulicama prethodnih dana, ocenjujući da je to bio… »
Vučić o incidentu u skupštini: Tri su glavna razloga
Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o današnjem incidentu u Skupštini Srbije kada je došlo do fizičkog obračuna između dela poslanika opozicije i vlasti, izjavio je da postoji mnogo razloga za nervozu opozicije i izdvojio tri moguća… »
Vučić: Deonica od Velikog Gradišta do Golupca biće otovrena do kraja godine
RTS pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, tokom posete radnicima na deonici od auto-puta ka Požarevcu, da će deonica od Velikog Gradišta do Golupca biti otvorena do kraja godine. Predsednik Vučić je u objavi na Instagram nalogu… »
"Kad se sastaju, jedan od njih dođe kod nas i ispriča nam šta planiraju" Vučić o opoziciji: Oni se mrze između sebe
Kurir pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u specijalnoj emisiji na TV Pink govorio je o incidentima u parlamentu i ponašanju opozicije nakon tragedije na železničkoj stanici u Novom Sadu. - Od tragedije u Novom Sadu, od 1. novembra, postoje… »
"Danas su pokušali da spreče da penzioneri u Srbiji dobiju povišicu u decembru" Vučić o opoziciji: Možete misliti kakva…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je opozicija ima mnogo razloga za njihovu nervozu, ali nijedan ne sme da dovede do nasilja. - Oni su danas pokušali da spreče da mi do decembra završimo da penzioneri mogu da imaju povećanje penzije od… »
Vučić: Najveći broj auto-puteva saobraćajnica biće gotov do 2027, uskoro 34 kilometra od Požarevca do Golupca
Telegraf pre 2 sata
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će većina infrastrukturnih objekata, pre svega, puteva i brzih saobraćajnica koje se grade u Srbiji biti gotovo krajem 2026. i početkom 2027. godine. Gostujući na TV Pink… »
Vučić na Pinku o tuči u Skupštini: Unervozili su se jer će SAD prestati da finasira NVO
Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Pink komentarisao događaje iz Skupštine Srbije kada je izbila opšta tuča između poslanika vlasti i opozicije. Nisam sve pratio sa pažnjom, ali od kada se dogodila Tragedija u Novom Sadu… »
Vučić posetio radnike na auto-putu ka Požarevcu: Deonica od Velikog Gradišta do Golupca biće otovrena do kraja godine
Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras, tokom posete radnicima na deonici od auto-puta ka Požarevcu, da će deonica od Velikog Gradišta do Golupca biti otvorena do kraja godine. Vučić je u objavi na Instagram nalogu… »
"Srbija radi, Srbija se gradi": Vučić obradovao radnike na auto-putu ka Požarevcu: Doneo im jabuke i sendviče (video)
Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je danas radnike koji izvode radove na deonici od auto-puta ka Požarevcu. On im je doneo pune kese jabuka i sendviča. "Sendvičima i jabukama obradovali smo radnike na deonici od autoputa ka Požarevcu… »
Vesti dana »
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana