Повезане вести

"Схватила сам да то што радим себи води у смрт": Мила Нађ се у једном тренутку одлучила на велики корак, а онда и на развод…

"Схватила сам да то што радим себи води у смрт": Мила Нађ се у једном тренутку одлучила на велики корак, а онда и на развод…

Блиц 25.11.2024
Мила Нађ је гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић", она има четворо деце од осам, шест, пет и три године, а недавно је свој проблем о разводу брака поделила са јавношћу. У емисији "На терапији са Славицом Ђукић… »
"Мајка ми је издахнула на рукама, шлогирала се": Мила Нађ није само тада била у шоку: "Тата је извршио самоубиство" (видео)

"Мајка ми је издахнула на рукама, шлогирала се": Мила Нађ није само тада била у шоку: "Тата је извршио самоубиство" (видео)

Блиц 25.11.2024
Мила Нађ из Новог Сада, мајка четворо деце, многима позната и као инфлуенсерка гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој отворено прича о свом животу. Да није било нимало лако Мила Нађ је открила у… »
"У мом раном детињству код мајке је наступила шизофренија": Мила Нађ је у једном тренутку постала и старатељ својој мајци…

"У мом раном детињству код мајке је наступила шизофренија": Мила Нађ је у једном тренутку постала и старатељ својој мајци…

Блиц 25.11.2024
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" је Мила Нађ из Новог Сада, која је мајка четворо деце и која је завршила пколу за терапеута али данас је инфлуенсерка која се првобитно бавила шминком, да би отвроила фирму… »

Вести дана »