Povezane vesti

"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)

"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)

Blic 25.11.2024
Mila Nađ iz Novog Sada, majka četvoro dece, mnogima poznata i kao influenserka gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno priča o svom životu. Da nije bilo nimalo lako Mila Nađ je otkrila u emisiji "Na terapiji… »
"Shvatila sam da to što radim sebi vodi u smrt": Mila Nađ se u jednom trenutku odlučila na veliki korak, a onda i na razvod…

"Shvatila sam da to što radim sebi vodi u smrt": Mila Nađ se u jednom trenutku odlučila na veliki korak, a onda i na razvod…

Blic 25.11.2024
Mila Nađ je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", ona ima četvoro dece od osam, šest, pet i tri godine, a nedavno je svoj problem o razvodu braka podelila sa javnošću. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"… »
"U mom ranom detinjstvu kod majke je nastupila šizofrenija": Mila Nađ je u jednom trenutku postala i staratelj svojoj majci…

"U mom ranom detinjstvu kod majke je nastupila šizofrenija": Mila Nađ je u jednom trenutku postala i staratelj svojoj majci…

Blic 25.11.2024
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je Mila Nađ iz Novog Sada, koja je majka četvoro dece i koja je završila pkolu za terapeuta ali danas je influenserka koja se prvobitno bavila šminkom, da bi otvroila firmu koja se bavi… »

Vesti dana »