Повезане вести

Пленковић: Надам се да ће Вили Берош доказати своју невиност

Пленковић: Надам се да ће Вили Берош доказати своју невиност

НИН 26.11.2024
Након пуштања из притвора разрешеног министра здравља Вили Бероша, који се сумњичи за малверзације у здравству, председник ХДЗ-а и премијер Андреј Пленковић изјавио је да верује да ће доказати своју невиност. Пленковић је… »
"Није било лако, ово је шок за мене": Министар здравља Хрватске пуштен из затвора након што је ухапшен због мита: Ево шта је…

"Није било лако, ово је шок за мене": Министар здравља Хрватске пуштен из затвора након што је ухапшен због мита: Ево шта је…

Блиц 26.11.2024
Смењени министар здравља Републике Хрватске Вили Берош пуштен је данас поподне из загребачког затвора Ремитенец. Након што је саслушано свих седам сведока везаних за његов случај, напустио је Реметинац, што ће му омогућити да… »
Бивши хрватски министар здравља Вили Берош пуштен из затвора: „Ово је шок за мене“

Бивши хрватски министар здравља Вили Берош пуштен из затвора: „Ово је шок за мене“

Данас 25.11.2024
Бивши министар здравља Републике Хрватске Вили Берош пуштен је у понедељак у поподневним сатима из затвора Реметинец у Загребу. Берош је након изласка из затворе кратко стао пред новинаре и рекао да није примио мито те да је… »

Вести дана »