Повезане вести
Од монструма до жртве! Овако је Урош Блажић мењао исказе током суђења: "Знам шта ме чека, ја сам мртав човек"
Мондо 26.11.2024
Објављивање пресуде Урошу Блажићу за масакр који је починио заказано је за 12. децембар. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје данас се завршило, а он и његов отац Радиша Блажић 12. децембра… »
Два Уроша Блажића! Анатомија процеса: Пажљиво читајте како је масовни убица на суђењу мењао "савест"
Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје данас се завршило, а он и његов отац Радиша Блажић 12. децембра сазнаће да ли су осуђени на максималну казну од 20 година затвора, која… »
Пораз људскости - Родитељи злочинаца без емпатије док Србија тражи одговоре за масакре! Струка открива где је крај: Радиша…
Курир 26.11.2024
Изрицање пресуде Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године убио девет људи, док је њих 12 тешко ранио заказано је јуче у Специјалном суду за 12. децембар у 10 часова. Више јавно тужилаштво у Смедереву предложило… »
Мајке убијених о суђењу Урошу Блажићу: Суђење је изузетно мучно
РТВ 26.11.2024
БЕОГРАД - Мајке деце убијене у селима Мало Орашје и Дубона 4. маја прошле године, Зорица Панић и Данијела Вујић рекле су да је за њих суђење Урошу Блажићу оптуженом за та убиства изузетно мучно, као и да на суђењу немају право… »
"Блажићу је 20 година минимална, а не максимална казна" Адвокат оштећених Перовић: Иза себе је оставио девет мртвих и више…
Курир 26.11.2024
Изрицање пресуде Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године убио девет људи, док је њих 12 тешко ранио заказано је јуче у Специјалном суду за 12. децембар у 10 часова. Више јавно тужилаштво у Смедереву предложило… »
"Само их молим да се не огреше, постаће исти као ја" Масовни убица Блажић разбеснео све у судници кад је ово изговорио…
Курир 26.11.2024
Суђење Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу завршено је јуче изношењем завршних речи, а окривљени су поново имали шокантне изјаве које су дубоко повредиле породице убијених и рањених у масакру 4. маја прошле године у… »
Стефановић о суђењу за масакр у Дубони и Малом Орашју: Суђење завршено, али тачан мотив није утврђен
Еуроневс 26.11.2024
Пресуда Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје који се десио 4. маја прошле године је заказана за 12. децембар у 10 сати ујутру. Главни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Смедереву Иван… »
Саша Панић о масовним убиствима у Дубони и Малом Орашју: Осим Уроша има још оних који су учествовали у убиству наше деце, цео…
Нова 26.11.2024
: Коначну пресуду у случају масовног убиства у Дубони и Малом Орашју и изрицање пресуде убици Урошу Блажићу чућемо 12. децембра у 10 сати. Данас је било изношење завршних речи, а Тужилац тражи максималну казну за злочин – и за… »
"Верујем да су убиства у дубони повезана са рибникаром" Отац девојчице страдале у масакру у школи о суђењу Блажићима: Ово за…
Курир 26.11.2024
У Специјалном суду у Београду јуче је настављено суђења окривљеном Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године без икаквог разлога убио девет људи, док је њих 12 тешко ранио. Суђење за мајски масакр ушло је у… »
Добиће 20 година и шта онда? Отац убијених у масакру о завршном суђењу Блажићу: Само једно није хтео да каже
Мондо 26.11.2024
Отац убијене девојке и младића у масакру код Младеновца коментарисао је последње суђење масовном убици. Јуче је у Специјалном суду настављено суђење изношењем завршних речи поводом масакра код Младеновца. Урош Блажић је у… »
"Његови пријатељи су рекли да је био велики обожаватељ кристијана голубовића" Спасић за Курир изнела шокантне детаље о…
Курир 26.11.2024
У Специјалном суду у Београду данас је одржан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу, који се терети да је у мају прошле године убио деверото људи, док је 12-оро тешко ранио. За данас је било заказано изношење завршених… »
Речи које су закуцале последњи ексер у одбрану Блажића: Ево како је тужилац објаснио зашто морају на робију
Блиц 26.11.2024
Судија Вишег суда у Смедереву заказала је изрицање пресуде Урошу и Радиши Блажићу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје за 12. децембар. Главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Смедереву навео је током изношења… »
Вести дана »
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 1 сатјош 1 повезана