Povezane vesti

Od monstruma do žrtve! Ovako je Uroš Blažić menjao iskaze tokom suđenja: "Znam šta me čeka, ja sam mrtav čovek"

Od monstruma do žrtve! Ovako je Uroš Blažić menjao iskaze tokom suđenja: "Znam šta me čeka, ja sam mrtav čovek"

Mondo 26.11.2024
Objavljivanje presude Urošu Blažiću za masakr koji je počinio zakazano je za 12. decembar. Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje danas se završilo, a on i njegov otac Radiša Blažić 12. decembra saznaće da li… »
Dva Uroša Blažića! Anatomija procesa: Pažljivo čitajte kako je masovni ubica na suđenju menjao "savest"

Dva Uroša Blažića! Anatomija procesa: Pažljivo čitajte kako je masovni ubica na suđenju menjao "savest"

Telegraf 26.11.2024
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje danas se završilo, a on i njegov otac Radiša Blažić 12. decembra saznaće da li su osuđeni na maksimalnu kaznu od 20 godina zatvora, koja obojici preti. Uroš… »
Poraz ljudskosti - Roditelji zločinaca bez empatije dok Srbija traži odgovore za masakre! Struka otkriva gde je kraj: Radiša…

Poraz ljudskosti - Roditelji zločinaca bez empatije dok Srbija traži odgovore za masakre! Struka otkriva gde je kraj: Radiša…

Kurir 26.11.2024
Izricanje presude Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio zakazano je juče u Specijalnom sudu za 12. decembar u 10 časova. Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da… »
Majke ubijenih o suđenju Urošu Blažiću: Suđenje je izuzetno mučno

Majke ubijenih o suđenju Urošu Blažiću: Suđenje je izuzetno mučno

RTV 26.11.2024
BEOGRAD - Majke dece ubijene u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja prošle godine, Zorica Panić i Danijela Vujić rekle su da je za njih suđenje Urošu Blažiću optuženom za ta ubistva izuzetno mučno, kao i da na suđenju nemaju pravo ništa da ga… »
"Samo ih molim da se ne ogreše, postaće isti kao ja" Masovni ubica Blažić razbesneo sve u sudnici kad je ovo izgovorio…

"Samo ih molim da se ne ogreše, postaće isti kao ja" Masovni ubica Blažić razbesneo sve u sudnici kad je ovo izgovorio…

Kurir 26.11.2024
Suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću završeno je juče iznošenjem završnih reči, a okrivljeni su ponovo imali šokantne izjave koje su duboko povredile porodice ubijenih i ranjenih u masakru 4. maja prošle godine u selima Dubona… »
"Blažiću je 20 godina minimalna, a ne maksimalna kazna" Advokat oštećenih Perović: Iza sebe je ostavio devet mrtvih i…

"Blažiću je 20 godina minimalna, a ne maksimalna kazna" Advokat oštećenih Perović: Iza sebe je ostavio devet mrtvih i…

Kurir 26.11.2024
Izricanje presude Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio zakazano je juče u Specijalnom sudu za 12. decembar u 10 časova. Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da… »
Stefanović o suđenju za masakr u Duboni i Malom Orašju: Suđenje završeno, ali tačan motiv nije utvrđen

Stefanović o suđenju za masakr u Duboni i Malom Orašju: Suđenje završeno, ali tačan motiv nije utvrđen

Euronews 26.11.2024
Presuda Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću za masakr u selima Dubona i Malo Orašje koji se desio 4. maja prošle godine je zakazana za 12. decembar u 10 sati ujutru. Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Smederevu Ivan Konatar juče… »
Saša Panić o masovnim ubistvima u Duboni i Malom Orašju: Osim Uroša ima još onih koji su učestvovali u ubistvu naše…

Saša Panić o masovnim ubistvima u Duboni i Malom Orašju: Osim Uroša ima još onih koji su učestvovali u ubistvu naše…

Nova 26.11.2024
: Konačnu presudu u slučaju masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju i izricanje presude ubici Urošu Blažiću čućemo 12. decembra u 10 sati. Danas je bilo iznošenje završnih reči, a Tužilac traži maksimalnu kaznu za zločin – i za Uroša… »
"Verujem da su ubistva u duboni povezana sa ribnikarom" Otac devojčice stradale u masakru u školi o suđenju Blažićima: Ovo…

"Verujem da su ubistva u duboni povezana sa ribnikarom" Otac devojčice stradale u masakru u školi o suđenju Blažićima: Ovo…

Kurir 26.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenja okrivljenom Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine bez ikakvog razloga ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio. Suđenje za majski masakr ušlo je u završnu fazu, a… »
"Njegovi prijatelji su rekli da je bio veliki obožavatelj kristijana golubovića" Spasić za Kurir iznela šokantne detalje o…

"Njegovi prijatelji su rekli da je bio veliki obožavatelj kristijana golubovića" Spasić za Kurir iznela šokantne detalje o…

Kurir 26.11.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je održan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću, koji se tereti da je u maju prošle godine ubio deveroto ljudi, dok je 12-oro teško ranio. Za danas je bilo zakazano iznošenje završenih reči pred presudu… »
Dobiće 20 godina i šta onda? Otac ubijenih u masakru o završnom suđenju Blažiću: Samo jedno nije hteo da kaže

Dobiće 20 godina i šta onda? Otac ubijenih u masakru o završnom suđenju Blažiću: Samo jedno nije hteo da kaže

Mondo 26.11.2024
Otac ubijene devojke i mladića u masakru kod Mladenovca komentarisao je poslednje suđenje masovnom ubici. Juče je u Specijalnom sudu nastavljeno suđenje iznošenjem završnih reči povodom masakra kod Mladenovca. Uroš Blažić je u toku suđenja… »
Reči koje su zakucale poslednji ekser u odbranu Blažića: Evo kako je tužilac objasnio zašto moraju na robiju

Reči koje su zakucale poslednji ekser u odbranu Blažića: Evo kako je tužilac objasnio zašto moraju na robiju

Blic 26.11.2024
Sudija Višeg suda u Smederevu zakazala je izricanje presude Urošu i Radiši Blažiću za masakr u selima Dubona i Malo Orašje za 12. decembar. Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Smederevu naveo je tokom iznošenja završnih reči da… »

Vesti dana »